To je rozhodně dobrá zpráva! iZombie je super a The Originals mě taky baví.
Jeeej, ja jsem rada. Oba serialy miluju.
jsem nakonec fakt ráda, že TO bude ještě pokračovat (po ukončení TVD a přesunu na jaro/léto jsem to nečekala)...a pátá sezóna bude asi už opravdu poslední
btw. taky vás tak hrozně rozčiluje Elijah? to co udělali s jeho postavou je děs, nejradši bych ho profackovala :-D
Super, jsem dost rád, že nepřijdu o iZombii :)
Za oboje jsem ráda, ale za The Originals víc :D
Hurááá! iZombie má další sérii!!! ♥ ♥ ♥ Volejme sláva a 5 dní se radujme! :D
Jsem moc ráda za iZombie :-)
Som rada za oba ale hlavne za iZombie, ten seriál by mi fakt chýbal!
IZombie = neskutečná radost, miluju ten seriál.
The Originals? Ale né, jako vážně? Má noční můra se asi brzo naplní, jakoby jedna nestačila, achjo. :( Ted jen doufat, že Candice se k seriálu nepřidá. Vzhledem k tomu, že odchází Narducci a bude to řídit Julie Plec...ten seriál s důstojností určitě neskončí.
Jsem rád za oba seriály. iZombie sice tuhle řadu není tak zábavný jak předešlé dvě, ale stále se na něj rád dívám. The Originals jsem měl vždycky radši než TVD, takže jsem za něj rád. Ale nejlepší by asi bylo, kdyby dopředu bylo oznámeno, že 5. řada TO bude poslední, aby to řádně ukončili. Protahovat to na další řadu by už asi nemělo smysl.
iZombie nesleduji a sledovat ani neplánuji.
TO sleduji pravidelně již od začátku 1. série a k srdci mi přirostlo ještě více než samotné TVD (Mikaelsonovi zkrátka mají charisma). Akorát hádám, že 5. série bude již opravdu poslední, jen by to mohli oznámit dopředu jako s TVD.
Barzoolka napsal(a):
btw. taky vás tak hrozně rozčiluje Elijah? to co udělali s jeho postavou je děs, nejradši bych ho profackovala :-D
Ehm... ne? Elijah stále zůstává mou nejoblíbenější postavou. Dokonce si i v posledních dílech ještě přilepšil.
Barzoolka napsal(a):
jsem nakonec fakt ráda, že TO bude ještě pokračovat (po ukončení TVD a přesunu na jaro/léto jsem to nečekala)...a pátá sezóna bude asi už opravdu poslední
Jop, je to ko-ot, chová se absolutně nelogicky poslední dobou.
izombie nesledujem, ale za TO som aj rád. Tá 4.séria nie je najhoršia, ale tiež sa prikoáňam k názoru, žeby mohli oznámiť tú 5.sériu ako poslednú. myslím, že by to bolo akurát ;)
IcePrincess napsal(a):
IZombie = neskutečná radost, miluju ten seriál.
The Originals? Ale né, jako vážně? Má noční můra se asi brzo naplní, jakoby jedna nestačila, achjo. :( Ted jen doufat, že Candice se k seriálu nepřidá. Vzhledem k tomu, že odchází Narducci a bude to řídit Julie Plec...ten seriál s důstojností určitě neskončí.
Souhlas Plecka dokáže všechno jen zkazit! Bylo by nejlepší kdyby to důstojně ukončili jinak se naštvu.
Super. O iZombie bych nerada přišla. :3
Za iZombie jsem rád, i když tahle poslední série mi přijde trošku slabší a tolik mě nebaví, snad se to ještě srovná.
iZombie som sa uz aj chystal pozerat, no vzdy som si nasiel nieco ine... mozno raz...