Diskuze k článku Seriálové osudy: The Last Man on Earth
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 5. 2017 / 10:06:12 (před 7 roky)
off

Díky bohu! Zrovna včera večer jsme s mužem dokoukali finále a říkali jsme si "to je jako konec?!" Po zrušení Galavanta je Last Man jasnou jedničkou mého komediálního programu, bavím se skvěle u každého dílu a těším se na novou řadu :)

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 5. 2017 / 10:24:05 (před 7 roky)
off

Uf, to je hodně seriálových osudů :-) Budou ještě dneska nějaké zprávy? Mám zůstat poblíž? :-D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 5. 2017 / 11:37:15 (před 7 roky)
off

Tolik dobrých zpráv v jeden den!

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
11. 5. 2017 / 15:24:36 (před 7 roky)
on

Tak Blindspot není překvapením dne! Wow, to jsem fakt moc ráda, protože je to také má nejoblíbenější aktuálně běžící komedie. A ještě by mohli naverbovat Pamelu na celou 4. sezónu. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 5. 2017 / 15:24:50
ragelly
11. 5. 2017 / 16:07:35 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Tak Blindspot není překvapením dne! Wow, to jsem fakt moc ráda, protože je to také má nejoblíbenější aktuálně běžící komedie. A ještě by mohli naverbovat Pamelu na celou 4. sezónu. :D

Pamely se trošku bojím, přece jen Carol je šílená dost za všechny, další taková osobnost tam bude rozhodně.... zajímavá? :D Každopádně podle toho konce to vypadá, že by se tam u nich teoreticky mohla zdržet.

Matuush
11. 5. 2017 / 17:08:47 (před 7 roky)
on
ragelly napsal(a):

Pamely se trošku bojím, přece jen Carol je šílená dost za všechny, další taková osobnost tam bude rozhodně.... zajímavá? :D Každopádně podle toho konce to vypadá, že by se tam u nich teoreticky mohla zdržet.

Carol je úplně jiná liga. :D Doufám, že Pam zůstane snob! A mohla by ještě najít Jeremyho. Plus by se mohl vrátit Sudeikis a bude to dokonalé SNL shledání.

ragelly
11. 5. 2017 / 17:11:20 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Carol je úplně jiná liga. :D Doufám, že Pam zůstane snob! A mohla by ještě najít Jeremyho. Plus by se mohl vrátit Sudeikis a bude to dokonalé SNL shledání.

SNL nesleduju, ale vím, že od tamtud všichni přišli :D Ale doufám, že Mike už tam nebude, to už se vyčerpalo. Spíš zase nějaká úplně nová krev. I když už jich tam je docela hodně :D Ale co mi udělalo největší radost, tak že Melissa je konečně víceméně normální, protože jak byla celou řadu mimo, tak mě to hodně štvalo už.

Matuush
11. 5. 2017 / 17:33:25 (před 7 roky)
on
ragelly napsal(a):

SNL nesleduju, ale vím, že od tamtud všichni přišli :D Ale doufám, že Mike už tam nebude, to už se vyčerpalo. Spíš zase nějaká úplně nová krev. I když už jich tam je docela hodně :D Ale co mi udělalo největší radost, tak že Melissa je konečně víceméně normální, protože jak byla celou řadu mimo, tak mě to hodně štvalo už.

Aaah to je škoda, chtěla jsem navrhnout přidání Kate McKinnon. :D Ale je pravda, že i když se to jmenuje tak, jak se to jmenuje, je tam podezřele moc lidí.
Nechápu, kam s tou storyline mířili. Vůbec mě to nebavilo. Pardon, nezajímalo. Gale měla daleko lepší sl a to poněkud zazdili.

ragelly
11. 5. 2017 / 17:37:08 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Aaah to je škoda, chtěla jsem navrhnout přidání Kate McKinnon. :D Ale je pravda, že i když se to jmenuje tak, jak se to jmenuje, je tam podezřele moc lidí.
Nechápu, kam s tou storyline mířili. Vůbec mě to nebavilo. Pardon, nezajímalo. Gale měla daleko lepší sl a to poněkud zazdili.

Gail to měla drsné :D Mě upřímně nezaujal ani ten malý kluk, podle mě zbytečná postava. Alespoň že zabili Lewise :D Doufám, že pořád budou to obsazení tak nějak zabíjet a nechají jen to jádro, to je podle mě nejlepší a nejzábavnější.

Matuush
11. 5. 2017 / 17:56:24 (před 7 roky)
on
ragelly napsal(a):

Gail to měla drsné :D Mě upřímně nezaujal ani ten malý kluk, podle mě zbytečná postava. Alespoň že zabili Lewise :D Doufám, že pořád budou to obsazení tak nějak zabíjet a nechají jen to jádro, to je podle mě nejlepší a nejzábavnější.

Vidím to úúúúúplně stejně. ;) Phila i Lewise jsem neměla ráda a jsou pryč. Teď musíme svou nenávist soustředit na toho kluka. Hahá! 3:D

ragelly
11. 5. 2017 / 17:59:50 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Vidím to úúúúúplně stejně. ;) Phila i Lewise jsem neměla ráda a jsou pryč. Teď musíme svou nenávist soustředit na toho kluka. Hahá! 3:D

3:))) Blbý ale je, že dítě asi nezabijou.

Matuush
11. 5. 2017 / 18:06:23 (před 7 roky)
on
ragelly napsal(a):

3:))) Blbý ale je, že dítě asi nezabijou.

...sakra. Ani druhý slepák? :(

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 5. 2017 / 09:26:12 (před 7 roky)
off

Jsem ráda. Poslední série mě hodně bavila.

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
12. 5. 2017 / 09:45:46 (před 7 roky)
off

Kdyby potom konci nebylo už nic, tak bych byl asi hodně naštvaný. Takže na další sérii se už hodně těším.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2017 / 11:45:49 (před 7 roky)
off