Mám smíšené pocity, ale vzhledem k tomu, jak parádních bylo posledních pár epizod, mám v tuto chvíli radost. :-)
Už to není taková pecka, jako na začátku. Ale poslední epky se teď dost zlepšily, tak snad se polepší v další sérii...
Presne ako bolo písané, 4.séria bola slabšia, ale príchod pana Kaplana ako záporáka bol vynikajúci. takže sa aj teším na tú 5.sériu, ale mám obavy či udržia latku po odchode Kaplan, ktorú teda zrejme vyriešia vo finále 4.série, keďže má jej názov :P
24ron24 napsal(a):
...ale mám obavy či udržia latku po odchode Kaplan, ktorú teda zrejme vyriešia vo finále 4.série, keďže má jej názov :P
To nemusí být nutně pravda. :-D Berlin, Solomon, Kirk... Ti všichni měli dvojdíl a i po něm se ještě vrátili, takže naděje umírá poslední. A fakt nechci znovu sledovat, jak Red prožene Kaplanovi hlavou kulku. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Mám smíšené pocity, ale vzhledem k tomu, jak parádních bylo posledních pár epizod, mám v tuto chvíli radost. :-)
Díky za ponouknutí. Už jsem přestal sledovat s nástupem midseason, a takhle to možná po obhajobách zkusím.
lukascoolarik napsal(a):
To nemusí být nutně pravda. :-D Berlin, Solomon, Kirk... Ti všichni měli dvojdíl a i po něm se ještě vrátili, takže naděje umírá poslední. A fakt nechci znovu sledovat, jak Red prožene Kaplanovi hlavou kulku. :-D
Tak ano nemusia ju vyriešiť, ale veľmi nečakám, žeby medzi nimi zrazu nastial mier a každý by išiel svojou cestou. Teraz Kaplan ide jasne po pomste. tak uvidíme možno sa uzmieria.
24ron24 napsal(a):
Tak ano nemusia ju vyriešiť, ale veľmi nečakám, žeby medzi nimi zrazu nastial mier a každý by išiel svojou cestou. Teraz Kaplan ide jasne po pomste. tak uvidíme možno sa uzmieria.
Usmíření mi v tomhle bodě přijde nereálné. Ledaže by Red konečně řekl Liz pravdu. Jenže tu může Kaplan prozradit sama. Snad to tvůrci nějak chytře vymyslí.
lukascoolarik napsal(a):
Usmíření mi v tomhle bodě přijde nereálné. Ledaže by Red konečně řekl Liz pravdu. Jenže tu může Kaplan prozradit sama. Snad to tvůrci nějak chytře vymyslí.
No práveže ani veľmi neverím, žeby nastalo usmíření. Tým pádom bude musieť jeden z nich zomrieť si myslím a Red to samozrejme nebude. Alebo teda neviem ako inak by to teda chceli vymyslieť :P
Další seriál, u kterého váhám, jestli mám nebo nemám radost z prodloužení. Počítala jsem, že dokoukám tuto sérii a končím, ale vzhledem k aktuálnímu vývoji jsem ochotná to ještě přehodnotit - vážně se těším na dvojdíl Mr. Kaplan :-)
Ráno mi udělal radost Blindspot, ale v případě Blacklistu jsem se zaradovala mnohem víc! :) Zrovna louskám knížku a mám doma i komiks, svůj "v podstatě první seriál" bych taky jen tak neopustila. A teď navíc chytil to správně tempo, tak uvidíme. :3
U mna stalica, takze sa tesim...