Tentokrát za dva body, Zornovi jsem věřila.
Zorna je škoda. To byla příjemná oddychovka.
A já mám bod jenom za APB. Letos mi ta tipovačka moc dobře nedopadne. :-D
Making History si zasloužilo zrušit, stačil mi pilot...
A jinak mám 2 body :)
APB je mi relativně líto, Gideona jsem si oblíbila, ale očividně jsem nebyla naivní, a tak mám aspoň bod. I za Making History. Na Zorna jsem se nedívala a nelákalo mě to, ale myslela jsem si, že to projde. Očividně ne. :D
APB mi moc chybět nebude. Justin Kirk byl parádní, námět jakbysmet, ale finální produkt nakonec nic moc.
Hm...tak jeden bod :-/
Jsem ráda aspoň za ten jeden bod :-D
Sleepy Hollow jsem teda rad, ze zrusili, protoze to byl skvelej serial a dalsi serie by to akorat zkazily, bylo toho akorat.
Jinak z tech tri jsem sledoval APB, nechapu, ze se to neujalo. Podle me to lidi, co to kritizujou, nevideli cely, protoze to bylo s kazdym dilem lepsi a lepsi. Skoda, ale chapu to, prvni dily rozhodne nemely wow efekt, to musim sledovat dal.
Netuším, kolik bodů, ale APB stejně mrzí.
Ano...:D Konečně nějaké bodíky..:D Ze zrušených chystám pokračovat v sledování jen APB, tak uvidíme, jaké to bude. Making History mě absolutně nezaujalo a měla jsem co dělat, abych to dokoukala. A Son of Zorn šel úplně mimo mě.
Ajaj, přestává se mi dařit :D
Redmarx napsal(a):
Podle me to lidi, co to kritizujou, nevideli cely, protoze to bylo s kazdym dilem lepsi a lepsi.
Já to viděl celé a přesto to kritizuju. :-D
Son of Zorn bol fajn seriál. Veril som, že sa dočká ďalšej série. Ale aj napriek zrušeniu ma to až tak moc nemrzí.
Sledovala jsem jen Making History. Zrušení mě nemrzí.
Son of Zorn mě hodně mrzí. Seriál mě bavil, navíc mi připomínal fantasy seriály a filmy z mládí. Zbylé dva seroše mi nevadí, nepředvedly nic zajimavého a to zrušení je u nich zasloužené.
Komedia ma netrapia, Son of Zorn som to dokonca prial, ale na APB som sa tesil... skoda.