Diskuze k článku The Shannara Chronicles už nepoběží na MTV
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 5. 2017 / 20:46:12 (před 7 roky)
off

Dobrá logika. Seriál populárny, má sledovanosť, fanúšikovskú základňu, tak preč s ním.
A oni chcú mladých. To je ako povedať, vďaka že ste s nami vyrastali, ale už ste starí tak choďte do p***le.
To ešte fungujú tak cieľovo zamerané stanice pri súčasných službách internetu? Niekde sú vďační za divákov a niekde ich nechcú. Tak ako aj k Outsiders povedali, že sledované, ale transformujeme stanicu pre iný žáner, tak to zrušíme. Chápem spravodajské stanice, či Cartoon Network, ale toto je divné.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 5. 2017 / 20:54:50 (před 7 roky)
off

40ti letí jsou staří? No, když mi bylo 11-12, tak jsem si taky myslela, že když je někomu 40, tak je skoro nad hrobem :D Ale chápu, že stanice má jiné priority, ačkoli bych čekala, že fantasy z post-apokalyptické doby by mohlo teenagery bavit.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
blaharr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 5. 2017 / 20:58:37 (před 7 roky)
off

Pro mě pozitivní zpráva, pokud to znamená, že už to nebude tak nechutná telenovela jako ke konci seriálu a vrátí se to ke stylu prvních dvou epizod. Ten románek v tý jeskyni už přesahoval i ohavnosti jako Olicity. :D

Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 5. 2017 / 21:02:00 (před 7 roky)
off

Shannara Chronicles pro ctyricatniky??? Ten cas ale leti, preci jeste nejsem tak starej anebo jo. :-)

No hlavne, ze to nezrusili!

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
11. 5. 2017 / 21:17:26 (před 7 roky)
off

A mně je jedno, kde se to bude vysílat, hlavně aby se to fakt vysílalo. :'D

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 5. 2017 / 21:19:22 (před 7 roky)
off

To nemá nikoho urazit :D Není to pro čtyřicátníky, je to pro každého :D Jen ten seriál měl na stanici věkový průměr těsně pod čtyřicítkou, což je pro ni marketingově prostě hodně, protože to je teen stanice. Jim už je pak jedno, jestli si to pouští patnáctiletí někde v Evropě na počítači, protože z toho nic nemají. Ale jinak souhlasím s Aliasem. Na jednu stranu chápu, že jim to nezapadá do značky, když je věkový průměr o nějakých 10 nebo 15 let výš, než doufali. Na druhou stranu to ale tu sledovanost má, čtyřicátníci jsou pořád v cílovce 18-49, takže prašule z reklamy za to sypou, takže nevím, jestli je přesun logický krok. Na Spike čekám o dost nižší čísla sledovanosti.

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 5. 2017 / 21:27:47 (před 7 roky)
off

Tak Shannara není zrovna nová knižní série a fantasy čtou hlavně muži. Jednoduché vysvětlení. ;-) Jinak ten přesun z MTV je jasný. Je to kvůli reklamám což je ohromný příjem. A reklamy na nějaký teen věci těžko zaujmou 40 letého chlapa.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
11. 5. 2017 / 21:35:24 (před 7 roky)
off
blaharr napsal(a):

Pro mě pozitivní zpráva, pokud to znamená, že už to nebude tak nechutná telenovela jako ke konci seriálu a vrátí se to ke stylu prvních dvou epizod...

Souhlasím, to "teen" zaměření tam bylo místy hodně cítit, neplánovala jsem sledovat další sérii, ale teď se rozhodně mrknu :-)

Alias
11. 5. 2017 / 22:10:25 (před 7 roky)
off
blaharr napsal(a):

Pro mě pozitivní zpráva, pokud to znamená, že už to nebude tak nechutná telenovela jako ke konci seriálu a vrátí se to ke stylu prvních dvou epizod. Ten románek v tý jeskyni už přesahoval i ohavnosti jako Olicity. :D

Ono je to stará kniha, kedy fantasy boli väčšinou tak naivnejšie, jednoduchšie (nímand sa stane hrdinom, čistá láska, atď). Toto konkrétne som nečítal, takže neviem či to spravili viac teen telenovelové kvôli stanici, alebo či to tak bolo.

Alias
11. 5. 2017 / 22:20:45 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

To nemá nikoho urazit :D

Ja viem, že to nemá uraziť :) Len to nemá logiku. Ako keby si neuvedomovali, že diváci starnú. Tak ako aj čitatelia. Komiksy v US sa stále snažia držať na istej detskejšej úrovni (ťažko povedať či detskej, keď sú tam odsekané končatiny, zabíja sa bežne a brutálne, ale žiadne fuck, ani nahotiny) takže chcú aby postavili boli prístupnejšie teenom a preto sa nesmú ženiť (preto Spider-Man upísal dušu diablovi a zrušili jeho manželstvo s MJ). Ale keďže tie komiksy vychádzajú od sedemdesiatych rokov a nie sú to detské skladačky, ktoré s vekom automaticky zahodíme, tak treba rátať s tým, že starší čitatelia chcú aj trochu dospeláckejšie veci.
A tak isto ak niekto vyrastal s MTV, tak môže sledovať stále. U nás tiež sme fičali na Awkward, kvázi teen komédii.
Tak ako CW sa zameriava na mladších, ale niektoré veci sledujú tiež aj starší. Hoci občas sa tomu cielene prispôsobujú, ako sa písalo o Reign, aj pár ďalších.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 5. 2017 / 01:39:04 (před 7 roky)
off

První série The Shannara Chronicles mě bavila a rozhodnutí stanice je pro mě dost hloupé. Mě je třeba jednatřicet a rozhodně jsem pořád mladý. Nevím čím na MTV mysleli, ale žánr fantasy je obecně více oblíbený u mužů a tento seriál má rozhodně potenciál oslovit jak puberťáky tak právě ty čtyřicátníky. Pokud přesun na jinou stanici znamená, že druhá série bude dospělejší tak je to nicméně dobrá zpráva.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 5. 2017 / 01:39:56
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
12. 5. 2017 / 05:26:57 (před 7 roky)
off
Kelly-22 napsal(a):

A mně je jedno, kde se to bude vysílat, hlavně aby se to fakt vysílalo. :'D

Přesně moje řeč ;)

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2017 / 11:53:48 (před 7 roky)
off

Este si pockam a potom sa na to vrhnem...