Pro mě OUAT bez Emmy končí po 6. sérii. 7. sérii beru jako spin off který mě nebude zajímat be happy a forever goodbye my princess.
Tak toto je naozaj choré. Reboot sa robil zvyčajne po dlhých rokoch. V poslednej dobe zvykli reštartovať aj kratšie. Ale hneď po šiestej rebootvať siedmu? A predstaviť úplne nových hlavných hrdinov? Keď so starými už sledovanosť klesala a Wonderland úplne pohorel? Choré.
Proč to rovnou neukončili? A proč Swang? :D
Měli to zrušit...
tak tohle je těžce hořkosladká zpráva.. nevím, fakt nevím, jestli se těšit nebo ne :D ale spíš to měli zrušit - Emma a Captain Swan byli pro mě tahouny seriálu, takže bez toho to pro mě už nikdy nebude ono :-(
by mě zajímalo co k tom ABC vedlo...sledovanost seriálu na minimu...odchází mi hlavní hrdinka (zbožňovaná)...tím se rozpadá hlavní pár (zbožňovaný)...tak co kdybychom si dali ještě další sezonu...achjo
Barzoolka napsal(a):
by mě zajímalo co k tom ABC vedlo...sledovanost seriálu na minimu...odchází mi hlavní hrdinka (zbožňovaná)...tím se rozpadá hlavní pár (zbožňovaný)...tak co kdybychom si dali ještě další sezonu...achjo
podle mě je k tomu vedla vidina toho úplného rebootu, berou to v podstatě jako nový začátek, tak neřeší milovanou Emmu a milovaný pár.. ale úplně s tebou souhlasím
Fakt jsem doufala v ukončení, ale na tohle asi mrknu, aspoň na pár epizod. Emma už od začátku nepatří mezi moje oblíbené postavy, chybět mi nebude, uvidím, jak se poperou s tím ostatním...
Nějak si nedovedu OUAT bez Emmy představit. Ale uvidíme jak to dopadne.
A jsem docela zvědavá jak tam chtějí zakomponovat novou hlavní mužskou postavu. Čí syn to bude a jak se do světa bez magie dostal. Z toho bude při největší pravděpodobnosti průšvih.
Aby ten reboot seriálu nedopadol podobne ako deviata séria seriálu Scrubs...
To už snad ani ne. Možná ze zvědavosti na to mrknu, ale už by to vážně měli ukončit. Všeho moc škodí.
Aktualizováno: Rebecca Mader (Zelena) potvrdila, že se v sedmé řadě nevrátí.
Na první díl se kouknu ze zvědavosti, stejně jako asi všichni fanoušci. Ale jsem fakt zvědavá, kdo se bude dívat od druhého dílu dál. :D
Myslím si, že radšej mohli k aktuálnej sérii nakrútiť ešte 2 epizódy, ktoré by poslúžili aj ako samotné finále seriálu.
A reboot seriálu? Napadá ma jeden nedávny - Sleepy Hollow a jeho 4.séria. Na koniec presun deja s novými postavami nebol zlý, ale všetci vieme, ako seriál aj tak dopadol...
To nee! :D Emma pryč (takže i Hook), Zelena pryč... A oni to prodlouží? Zkazili mi celej seriál :D
EDIT: Tak Hook asi údajně zůstane...
No to teda :) kam to povede. Necháme se překvapit, snad to bude koukatelný.