Na Walking Dead se těším celkem dost... vypadá to, že oproti komiksu jsou tam zase nějaké změny, tak uvidíme, jak bude jako celek působit...
Jo, a je to "paní Fredericková" z Warehouse 13 v tom traileru za Michonne v čase 2:08? :-)
Druhá série se vlekla stejně jak ty zombáci, takže očekávání u mne nejsou moc velké, ale těším se na Michonne a třebas se opět povedou některé "šok" scény, které se odlišovaly od komiksu a které mě držely při sledování předešlých sezón...
Mj. Fredericková to asi nebude, nevidím ji nikde v obsazení, takže je to asi jen hodně podobná černoška s "květákem" :)
Já se těším. :) Sice mě mrzí, že se to občas vleče, je to víc o vztazích, ale zase na téma zombíků je to lepší než nic... Já ráda zombíky. :))
Anetka888 napsal(a):
Já se těším. :) Sice mě mrzí, že se to občas vleče, je to víc o vztazích, ale zase na téma zombíků je to lepší než nic... Já ráda zombíky. :))
Přesně tak, jako mě navnadili na konci dvojky, takže doufám, že ty vztahy už mají vyřešený a budou se soustředit na akci a zombíky ;-)
Taky doufám. To co se teď stalo ve stém čísle komiksu, to je prostě, dovolte mi to slovo, NÁMRD!:)
toebiash napsal(a):
Taky doufám. To co se teď stalo ve stém čísle komiksu, to je prostě, dovolte mi to slovo, NÁMRD!:)
To jo, taky mě to naštvalo... :/ Že musel zařvat zrovna on... :/ Uvidíme, jak rychle se zfoukne vězení, takže k této události se v seriálu snad ještě dlouho nedostaneme... :-) Ale zato k té události v závěru pobytu skupiny ve vězení bychom se mohli dostat celkem rychle... :-D
Těším, ale musím nejdřív dokoukat tu druhou.... Já ten seriál mám moc ráda, jen z něj mám noční můry :-D , takže se na něj musím připravit a pak na to hupnout
kacka.irena napsal(a):
Těším, ale musím nejdřív dokoukat tu druhou.... Já ten seriál mám moc ráda, jen z něj mám noční můry :-D , takže se na něj musím připravit a pak na to hupnout
Noční můry jo :-D Teda to mi zas tak hororový nepřijde :-D
moc se těším.. ale zas na podzimmá být tolik premiér, že to nestíhám všechno registrovat :D
Wow, to zase bude zajímavá série, už teď mám z toho husí kůži :D
joey19 napsal(a):
moc se těším.. ale zas na podzimmá být tolik premiér, že to nestíhám všechno registrovat :D
To jsme na tom podobně, já mám watchlist už pěkně našlapaný a opravdu nevím, kde budu brát čas na to, vše sledovat ;-)