Už pri viacerých seriáloch sa tu písalo, že ich presunuli na iný deň, alebo inú hodinu a sledovanosť klesla. To ich ani nenapadlo vrátiť seriál na pôvodné miesto v štruktúre?
A ak sa tá dodatočná sledovanosť tiež dobre ráta, tak potom by mal byť seriál v pohode, nie? Štvrtý najlepší výsledok, tak prečo by mal byť seriál v ohrození? Či DVR je zanedbateľné?
moli by vrátiť dvojicu z neúspešného Most Wanted.
Ti lidé ani neví, o co se připravují tím svým hloupým nezájmem.. druhá polovina čtvrté série je skvost televizní tvorby a já jsem rád, že to prodloužili.. :)
Nejsou Agenti ne?oficiálně prodlouženi už nějaký ten pátek? Mám pocit, že jsem to někde četla a od té doby s úplným klidem sleduju ta hrozná čísla sledovanosti.
Jak píše Romix, po "odchodu" Ghost Ridera to nabralo druhý dech a zbytek série byl (dosud je) úžasný.
Matuush napsal(a):
Nejsou Agenti ne?oficiálně prodlouženi už nějaký ten pátek? Mám pocit, že jsem to někde četla a od té doby s úplným klidem sleduju ta hrozná čísla sledovanosti.
Jak píše Romix, po "odchodu" Ghost Ridera to nabralo druhý dech a zbytek série byl (dosud je) úžasný.
Nope, do poslední chvíle se nevědělo :)
ragelly napsal(a):
Nope, do poslední chvíle se nevědělo :)
Heh.. tak to jsem někde asi musela nahrabat dobrou karmu. Alespoň jsem se nemusela stresovat. :D
Každý rok to jsou nervy, ale zase to vyšlo a můžu se těšit na další sérii! :)
Shield byl jeden z seriálů, který jsem si nejvíc přál, ať obnoví a jsem moc rád, že se to tak stalo :)
Matuush napsal(a):
Heh.. tak to jsem někde asi musela nahrabat dobrou karmu. Alespoň jsem se nemusela stresovat. :D
Závidím! :DDD Já jsem z hrůzou čekala, jak to dopadne, ale jdu bouchnout šáňo! Nejlepší zpráva roku!
Super :-) Už jsem se bála, ale druhá polovina série mi přišla fakt dobrá.
Super. Som zvedavy či nespravia crossover so serialom Marvel's Inhumans.
JOOOO :O Super zprávy. 4. řada je pro mě druhá nejlepší, hned po 2. řadě.
Tahle rada me bavila nejvic, hlavne Ghost Rider, takze za prodlouzeni sem rad.
Pozitivní zpráva.
Teď otázka jestli to bude místo Agenty Carter, nebo jestli to poběží třeba po Inhumans (v čase)
Alias napsal(a):
Už pri viacerých seriáloch sa tu písalo, že ich presunuli na iný deň, alebo inú hodinu a sledovanosť klesla. To ich ani nenapadlo vrátiť seriál na pôvodné miesto v štruktúre?
Jestli ten odsun na pozdější hodiny právě nebyla snaha boostnout DVR výsledky.
Jinak toto jsem vážně nečekal. Výměna za nový seriál Inhumans je zde nasnadě. Těším se!
Tak alespoň nějaké dobré zprávy. Když už jsem přišel o Timeless, tak mi alespoň ti Agenti přežili. Sice se ještě uvidí na kolik dílů, ale to je mi momentálně jedno :)
Spadl mi kámen ze srdce! Na to si musím dnes u hokeje něco dobrého dát :D
Tak to je skvělá zpráva! Kdyby Agenty zrušily tak by to byla katastrofa a největší chyba, která by se mohla stát. Těším se, s čím nás tvůrci překvapí v páté sérii.
On opravdu někdo čekal, že by je zrušili? Ti jsou nesmrtelní jako Coulson
:-D
Skvělé! ABC se teda vytáhla. Agenti jsou nyní v druhé polovině série na tvůrčím vrcholu, už jsem je ve spojitosti s nízkými ratingy začal předem litovat. Uvidíme jestli dostanou plnohodnotnou sérii nebo jen zkrácenou. Mohlo by dojít konečně na nějaký crossover s MCU, třeba by je to znovu nakoplo v live ratingu.
Vojtap89 napsal(a):
Skvělé! ABC se teda vytáhla. Agenti jsou nyní v druhé polovině série na tvůrčím vrcholu, už jsem je ve spojitosti s nízkými ratingy začal předem litovat. Uvidíme jestli dostanou plnohodnotnou sérii nebo jen zkrácenou. Mohlo by dojít konečně na nějaký crossover s MCU, třeba by je to znovu nakoplo v live ratingu.
Tak mohly by to zkusit dotáhnout do Infinity War
Ja som este ani 4ku nevidel, ale urcite ma to potesilo...