Diskuze k článku Seriálové osudy: The Catch
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 5. 2017 / 06:24:22 (před 7 roky)
off

dle očekávání, byť mě 1. série bavila a 2. možná baví ještě víc, radši hezké ukončení :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 5. 2017 / 09:38:38 (před 7 roky)
off
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
12. 5. 2017 / 11:46:24 (před 7 roky)
off

Tak tohle zamrzelo. Druhou sérii jsem zatím ještě neviděla, ale první mě bavila hodně. Doufala jsem, že se to trochu vypracuje a udrží.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 5. 2017 / 15:41:27 (před 7 roky)
off

Škoda, oddechový seriál a Rhys jako nejlepší postava (a to nejen díky "Masterovi" :-D).

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 5. 2017 / 17:46:39 (před 7 roky)
off

Na tento seriál se hodně těším, pilot mě hodně zaujal a ta proměna žánru taky zní dobře :)

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 5. 2017 / 18:31:34 (před 7 roky)
off

Tu bola podľa mňa chyba, že seriál nevedel čím chce byť. Či oddychovkou s uvoľnenou atmosférou, alebo napínavým krimi. Proste vtipkujú a robia zmätky ako v ľahkej pohodičke a potom zabijú nejaké postavy a hovoria o medzinárodných zločincoch a že ide o život. A aj samotné to zastrešenie zločineckou rodinou. Mohli by mať podvody ako bokovku, ale nie hlavný biznis na ktorý by sa tak sústredili a aby hlava medzinárodnej zločineckej organizácie sa účastnila podvodíkov, keď majú iné veci na práci. Táto rozpoltenosť bola chybou, že seriál nebol poriadne jedno, alebo druhé.