The Crossing by mohlo být fajn
Zach Braff je můj oblíbenec. Startup mě moc neláká, ale vím, že se nezvládnu nepodívat alespoň na pilot. :D)
Jediné, co mě zaujalo, je The Crossing.
A jen poznámka: to bude druhý seriál s názvem StartUp? Aha, vlastně ně. Ten druhý je s malým "u" (Startup) :D :D
Mě taky zaujal The Crossing.
tommmyk napsal(a):
Jediné, co mě zaujalo, je The Crossing.
A jen poznámka: to bude druhý seriál s názvem StartUp? Aha, vlastně ně. Ten druhý je s malým "u" (Startup) :D :D
Vždyť to je v tom textu napsáno, že se to v pilotové fázi jmenovalo Startup, ale bude se to přejmenovávat.
*Potlesk pro ragelly, která pro uprfronts a pre-upfronts zvládne být vzhůru ve čtyři ráno.*
Drunk_Queen napsal(a):
*Potlesk pro ragelly, která pro uprfronts a pre-upfronts zvládne být vzhůru ve čtyři ráno.*
Nejlepší část roku <3 :))
Teším sa na the good doctor, mám rád seriály z lekárskeho prostredia. Akurát ma mrzí, že ABC neobjednala Doomsday, som zvedavý, či Claire Holt dostane rolu v nejakom inom seriály alebo sa vráti do toho odpadu (CW).
Mě docela zaujaly seriály The Good Doctor a The Crossing, ale uvidíme.
ragelly napsal(a):
Nejlepší část roku <3 :))
Ale stále ve čtyři ráno :D.
Možná "Startup", možná The Mayor, možná For the People, možná The Crossing. Na sto procent mě z tohoto výběru od ABC neláká nic a ten jeden od NBC asi nebude pro mě.
Drunk_Queen napsal(a):
Ale stále ve čtyři ráno :D.
Až se přestěhujeme na Bahamy, tak už ten časový posun bude v pohodě :D
Na Crossing sa velmi tesim a ak Mayor nebude prilis cernosske tak asi skouknu aj to.