Musím potvrdit, že Firefly komiksy jsou opravdu výborným pokračováním seriálu. Žádné "rychlokvašky" co občas vzniknou jen díky popularitě seriálu/filmu.
V odstavci "slzy navždy" ukradl v předposlední větě permoník písmenko ;) "Jsou tu hvědné lodě"
toebiash napsal(a):
...
Permoník dostal za ucho, dík za upozornění, opravil jsem :)
Skvělý!! Trochu mě to taky dojalo :) Firefly je seriál, který by si zasloužil víc sezón..
Firefly som podľahla len nedávno a koniec veľmi mrzí,seriál mal potenciál...len je škoda,že tam neboli všetci
tak jak mě normálně nic nerozbrečí, tak když jsem koukala na záznam z toho panelu, tak se málem stalo...
Další úžasný panel jako asi každý, na kterém se herci sešli. Oznámení dokumentu je úžasnou zprávou.
nevie niekto kde by som zohnala tie komiksy?
Kahlan napsal(a):
nevie niekto kde by som zohnala tie komiksy?
to záleží... česky nebo slovensky asi těžko :-/ a originál Aj bych řekla, že bude třeba na Amazonu
Řekl bych, že toebiash by vám s komiksama mohl poradit :) Nejspíš je budou taky moci sehnat nebo ne? :)
tak mne by to stačilo aj pc ich mať :)
Volně jsou dány tyhle dva: https://digital.darkhorse.com/profile/2125.free-comic-book-day-2012-star-warsserenity/ (nutná registrace)
http://www.usatoday.com/life/comics/2010-11-08-serenity08_ST_N.htm (bez registrace)
Proč se nenajde nějaký distributor co by ty komiksy vydal v Češtině? A to nejen u Firefly ale i u Buffy a Angela. Hned bych si je s nadšením pořídil. :-)
já bych si je pořídila klidně i v Aj :) ale samozřejmě by bylo super, kdyby byly přeložený
Určitě by se na krámě něco našlo, hlavně Buffy, Angel... A něco málo i z Firefly/Serenity ;) V sešitovkách Firefly už jsou některá čísla ze starších řad těžko sehnatelná nebo jen za vyšší cenu u sběratelů, ale není problém se sebranými knihami ;)
Českému vydání bych se též nebránil, ale z komerčního hlediska bych tam moc úspěch neviděl, přeci jen tržby dělají masy, né fanoušci, a Firefly u nás masovou záležitostí není, i když má silnou komunitu ;)
U Buffy už by se dalo, jenže tam má smysl uvažovat jen o osmé komiksové sérii nebo o Tales of Slayers nebo Tales of Vampires, ostatní byly většinou celkem "shitózní" ;)