Tady to vypadá podle mě dost nadějně. 9JKL je jako McCarthys, takže to je ztracené. Ale ta druhá komedie by mohla být zajíavá. A dramata mají parádní obsazení - Alan, David, Shemar a Jeremy. Upřímně se hodně bojím Wisdom of the Crowd, protože Jeremyho Ari Gold je moje nejoblíbenější seriálová postava vůbec a tak nějak ho ani nechci vidět v jiné (méně cool) roli :D Ale jinak to zní trošku jako APB, což by nemuselo být zlé. No a jinak jsem při představování pilotů ještě neznala Maxe Thieriota z Bates Motel, tak mě teď hrozně potěšilo, že jeho jméno vidím v dalším seriálu. Ještě Vera a bude celá rodinka Batesů zpět v TV :)
Tady vypadá všechno docela dobře, až teda na 9JKL, to zatím upřímně vypadá na katastrofu. Nevím, jestli je to tím, že jsem to sledovala, ale to poslední mi připomíná APB, takže pokud se to povede, tak paráda. No a Shemar a David jsou jasní, na ty jsem dost zvědavá.
A mě se teda, zatím, nic nelíbí :-D Uvidím ještě podle trailerů
Wisdom of the Crowd nevypadá špatně, i když to připomíná APB, který jsem vzdala po pár dílech. Ostatní zatím nic moc. Počkám, co z toho vyleze, třeba budu překvapená :-)
Slušně zní Me, Myself and I. A koukám, že u toho Wisdom of the Crowd se ani moc nesnažili, aby to vypadalo jinak než APB. :-D Jediný rozdíl je v tom, že u Wisdom asi ten pracháč nekoupí celý okrsek a místo nejlepšího přítele mu zabili dceru.
Zkusím SWAT A Seal team a potom se uvidí. Zatím to na zázraky nevypadá.
Na Me, Myself and I se určitě podívám.
tak asi ten wisdom zkusím, ale svítá mi jiskřička naděje, že nemají žádný nový doktorský seroš, tak snad nechají code black žít :)