Diskuze k článku Seriálové osudy: 2 Broke Girls
dinko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
13. 5. 2017 / 08:29:44 (před 7 roky)
off

tak tohle je prekvapiva a zla sprava .. mel sem ty 2 blbky rad (( ... RIP 2 socky

dinko
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2017 / 08:31:26
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 5. 2017 / 08:38:18 (před 7 roky)
off

tak to neee :-( hrozná, děsná zpráva.. a ještě s takovou informací, že Cher se měla objevit jako máma Max? to mohlo být mega super.. achjo :-(

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 5. 2017 / 09:05:00 (před 7 roky)
off

Seriously ?
Vedela som, že čísla sú zlé, ale dúfala som v minisériu a double-wedding !!!

Smutné :(

Aneyka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 5. 2017 / 09:20:38 (před 7 roky)
off

Tak to mě mrzí, holky by si zasloužily ještě jednu sérii na rozloučení. :(

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 5. 2017 / 09:30:07 (před 7 roky)
off

Ty jo... Už nějakou dobu mě nebavily, ale stejně jsem v šoku a smutná, že už je neuvidíme. Pro mě je vždycky divný, když se zruší seriál, který tu se mnou byl roky. Alespoň, že měly fajn konec. :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 5. 2017 / 09:40:19 (před 7 roky)
off

Co čekat od Warner Bros.

Jako, ten seriál dávno neměl tu šťávu, kterou měl zpočátku, ale holky jsem měla ráda a kvůli nim jsem to sledovala...aspoň ted vím, že je dám na SZ awards. :D
Smutné, mohly aspoň dostat zkrácenou sérii, tohle je podpásovka. No jo, hlavně, že si furt vydržujou nudný třesk.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2017 / 09:40:38
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
13. 5. 2017 / 09:43:41 (před 7 roky)
off

To ne :-( Aspoň jednu řadu sockám mohli dát :-( Já se těšila, až budou holky úspěšné...ach jo

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
13. 5. 2017 / 10:16:29 (před 7 roky)
off

Achjo, aspoň těch pár dílů na ukončení mohli dát. Tak škoda.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
themacs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 5. 2017 / 10:25:19 (před 7 roky)
off

Jako ukončit to chtělo, ale prostě to nechápu, zrušit seriál po 6 řadách, aniž by to uzavřeli a když byla 7. série plánovaná ... to je fakt neskutečně nasrání na hlavy diváků, ale to platí obecně pro každý seriál ... diváci se jim na to několik let dívají a pak jim takhle plivnou do xichtu, že se neobtěžují odvysilat ještě pár poj*baných epizod, aby to slušně ukončili ... to je fakt sviňárna ...

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 5. 2017 / 10:25:38 (před 7 roky)
off

Tak to je překvapivé. Z nové řady jsem neviděl skoro nic, ale plánoval jsem ji sjet maratónem až se budu hooodně nudit. Doufám že po 6ti řadách to neskončilo hodně otevřeně.
CBS je stanice u které dříve nebo později vždycky lituju že jsem něco začal sledovat... Vyjímka je Survivor, ale to není sitcom.

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
13. 5. 2017 / 11:19:11 (před 7 roky)
off

Já jsem popravdě ráda, na ty poslední tři série koukala jsem už jen proto, že jsem tu první a druhou hrozně žrala. Mrzelo mě, že z toho (a teď hlavně mluvím o té poslední sérii) udělali takovou frašku s hrozně nepravděpodobnými situacemi... :(

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
13. 5. 2017 / 11:25:05 (před 7 roky)
off

Tak to mě hodně mrzí, Max byla úžasná a bude mi chybět. Celá parta mě vždy dokázala výborně pobavit. Velká ztráta na poli komedií.

-aninka-
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
13. 5. 2017 / 11:34:09 (před 7 roky)
off

Aspoň že to malo - aspoň pre mňa - celkom uspokojivý koniec. Nie príliš otvorený, hoci s možnosťou pokračovať.

The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Ajka1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 5. 2017 / 11:37:54 (před 7 roky)
off

Tak tenhle článek mi na obličeji zanechal opravdu smutný výraz. Navíc s informací, že se měla objevit Maxina matka a to ještě v podobě Cher :( Jedna z opravdu dobrých komedií dnešní doby, alespoň pro mě. Socky budete mi chybět :( :( :(

Vojtap89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 5. 2017 / 12:50:52 (před 7 roky)
off

Velká škoda, sice to po stránce příběhu ztrácelo dech už delší dobu, ale Maxiny hlášky a stěry Hana vždycky staly za to. Nemluvě o skvělých narážkach na současnou pop kulturu. Budou mi chybět holky.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2017 / 12:51:31
luciakanky
13. 5. 2017 / 13:44:13 (před 7 roky)
on

práve mi zrušili prvý seriál, ktorý som začala pozerať zároveň s usa pekne od začiatku. 6 rokov neskutočne rýchlo ubehlo. max a jej hlášky mi budú chýbať rovnako ako skoro vždy nadržaný oleg a výstredná sophie :D
posledné dve série to nebolo to pravé orechové, lae aj tak mi bude smutno za sockami.
nie je žiadna šanca na rozlúčkovú sériu? že by to zobrala iná tv alebo netflix? proste dákych 10 epizód, kde sa to fakt všetko krásne uzatvorí. už len kvoli max a jej matke. cítim v kostiach, že by tie scénky stáli za to :D :(

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
13. 5. 2017 / 15:23:28 (před 7 roky)
off

Tenhle seriál jsem měla fakt ráda, i když jsem asi poslední dvě série sledovala trošku ze setrvačnosti. U závěrečné epizody šesté série jsem přemýšlela, jestli to není náhodou závěr úplný. Ještě jedna série by tomu docela slušela - klidně zkrácená, budou mi všichni chybět...

Vojtap89
13. 5. 2017 / 19:06:29 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

...
U závěrečné epizody šesté série jsem přemýšlela, jestli to není náhodou závěr úplný. Ještě jedna série by tomu docela slušela - klidně zkrácená, budou mi všichni chybět...

Přesně, ten závěr 6. série by se za závěr dal považovat, ale pořád tam šlo trochu cítit, že počítali s další řadou. Škoda, s tou zkrácenou sérií by se s těmi postavami určitě rozloučili pořádně a ve větším stylu.

z.pepa80
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 5. 2017 / 19:49:42 (před 7 roky)
off

Velká škoda, ne že bych byl vyloženě fanda, ale kdykoli to běželo v TV, tak jsem koukal. Pro mě to bylo něco jako "Přátelé" na ty taky čučím už 20 let.

chisko6
13. 5. 2017 / 21:31:28 (před 7 roky)
off

Sice už to asi tak poslední dvě série nebylo ono, ale i tak to zamrzí. Seriál jsem měla na odreagování a odpočinek. No, asi si budu muset najít něco jiného.
Konec je ale hezký, tak alespoň něco. A Cher jako máma Max mohla být skvělá. Tak bohužel no. Krásných šest let s vámi děvčata, užijte si seriálové nebe.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 5. 2017 / 22:05:50 (před 7 roky)
off

To mrzi a moc. Byl to muj nejoblibenejsi komedialni serial. A ted, kdyz vim, ze se mela objevit mama Max a ze ji mela hrat Cher, tak je mi to lito jeste vic.
Holky si zalouzily alespon zkracenou serii a dustojne ukonceni (i kdyz ten posledni dil se da taky s trochou snahy povazovat za ukonceni, kdyz obe skoncily ve vztahu a se svym vlastnim podnikem)

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 9. 2017 / 21:23:15 (před 7 roky)
off

Až teraz som to náhodou zistila, keď som sa začala zaoberať tým, kedy začne ďalšia séria, avšak oznámenia stále žiadne. Až potom kliknem na články pod seriálom a zistím, že ho zrušili. Obrovská škoda, tešila som sa ešte na 7. sériu. Bolo mi jasné, že 2 Broke Girls sa chýli ku koncu svojho vysielania, ale stále som dúfala a verila, že ešte tú 7. sériu potiahnu. Nevyšlo to bohužiaľ. Som z toho smutná teraz dosť. Ale ta čo už, budem to musieť nahradiť nejakými inými komédiami. Ono sa zdá, že v dnešnej dobe sa produkuje veľa komédií, veľa komédií, ktoré zaujmú ľudí. Ale ja osobne ťažko hľadám komédiu, ktorá by ma natoľko bavila, že ju chcem stále vidieť, každú novú časť. Inak povedané, hoci je komédií veľa, podľa mojej mienky, tých kvalitných je naozaj málo.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 9. 2017 / 21:27:53 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

No jo, hlavně, že si furt vydržujou nudný třesk.

Presne, toto neviem pochopiť. Mne príde TBBT úplne o ničom, proste si robia srandičky z nerdov, geekov, ajťákov, vedcov, fyzikov a neviem čoho. Nepríde mi to vtipné, nakoľko takých ľudí považujem v bežnom živote za normálnejších, než mnohých extrovertov ktorí sa na niečo večne hrajú, sú falošní a potrebujú byť neustále videní a obdivovaní.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2017 / 12:07:24 (před 7 roky)
off
Juta
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 10. 2017 / 15:23:41 (před 7 roky)
off

Je to škoda, seriál mě strašně bavil a mnohdy jsem se u něj nasmál víc než třeba u Teorie. :-(