Na poslední sérii se už z mého pohledu nedalo koukat. Takže konečně...
Díkybohu. Už to není vtipné, Riley a Danny byli kdysi vtipné postavy, ted to tam kazí, Bonnie mě už taky nebavila. Sledovala jsem to už jen kvůli Benovi, takže tohle je pro mě pozitivní zpráva, stejně bych to dál nevydržela sledovat.
Mne to bude chýbať. :D Je pravda, že Riley a Danny sú tam skôr tak do počtu a kľudne by ich mohli zo seriálu vynechať, ale ostatné postavy ma stále bavia. Škoda. Tento rok je celkom masaker pre môj watchlist. :D Všetko končí.
Tak to mě mrzí. Seriál sice už není to, co býval, ale pořád se u něj zasměju.
Baby Daddy sleduju s přítelem a přála bych vám vidět jeho výraz, když jsem mu tuhle informaci sdělila - byla to kombinace radosti (protože poslední série už nejsou, co bývaly) a velkého smutku... :D Mně zrušení moc nevadí, ale trochu smutná jsem. Přece jen jsme spolu strávili pár let. ;)
nééé tenhle seroš néé :-( i 2 socky mě tak nemrzeli. Danny bez trička mi bude chybět :-( :-(
2BG aj BD ?
snažia sa ma zabiť ?
lebo ak áno, ide im to veľmi dobre. Strašne mi to bude chýbať (a nevadí mi, že pokleslo to trocha touto sériou, lebo vždy tam boli mega momenty).
Pri instagrame JL a jeho rozlúčky som skoro slzičku pustila.
Seriál už podle mě přečkal to nejhorší období a zase se celkem zvedal, škoda. Jako za ty roky jsem si zvykla na rušení mých seriálů a asi už jsem otupěla, bo to se mnou už nic nedělá, ale bez nějakých emocí fanouška musím říct, že to bylo od stanice celkem sprosté. Seriál prezentovala jako svou největší stálici, a pak zrušení oznámí 2 díly před koncem, z ničeho nic a ještě tak, že to minimálně vypadá, že to zrušili, aby udělali místo tomu spin-offu. Spin-offu seriálu, který se ani nevysílá přímo na Freeform, ale na mateřské stanici. Jak když šéf v práci vyhodí někoho, koho všichni máte v podstatě rádi, aby bylo volné místo pro jeho dceru. Takhle se zachází s neúspěšnou novinkou, ne seriálem, který si vedl slušně X let.
Beru to tak, že aspoň uvolním místo pro něco jiného, ale je to tuhle sezónu nějaké divné. Ta nečekaná zrušení - Baby Daddy, 2 Broke Girls, Last Man Standing. Sitcomy jsou čím dál slabší, ty nové už nemá skoro cenu zkoušet a oni zruší seriály, které mohly být jednou klasikou? Takhle zničehonic? Jak kdyby se šéfové těchhle tří stanic vsadili, kdo nasere fanoušky sitcomů víc.