WTF? Tak to je fakt boží zpráva!
Jooooo! Tak tenhle článek mi udělal radost :D
Hlavne aby to ukončili.
Už toto je zázrak. Je takmer isté, že druhý sa konať nebude. Sledovanosť nevyskočí a tretiu sériu to nedostane. Takže dúfajme, že nám doprajú ukončenie pri druhej sérii.
Bod se zpožděním.
v USA berou drogy dlouhodobě
Tak tohle určitě nikdo nečekal! Skvělá zpráva, jsem nadšený z prodloužení!
Drunk_Queen napsal(a):
Bod se zpožděním.
Díky bohu alespoň za jeden (y)
Jóóóóóóóóóóó:-D :-D :-D tak to je super dobrá zpráva :-D
Výborná zpráva!
Cože? Wow, tohle se snad ještě nestalo ne? Já se přestala dívat po dvou epizodách, každopádně gratulace fanouškům :)
hurááá. Zázraky se dějí :D
Ještě prosím o zpětné zrušení Blindspotu. :-D Ale to je nepravděpodobné, takže aspoň mám ten bod.
tak spad mi kamen ze srdce, pro me to je nejlepsi novinka za tento rok, a som rad ze NBC zmenil nazor. serial koukam v madarstine (umim madarsky) GOOD JOB
Bože! Bože! Zázrak. Já mám takovou radost, že ten boj za to stál. :)
wow...jsem rada, moje nova oddechovka totiz :)
lukascoolarik napsal(a):
Ještě prosím o zpětné zrušení Blindspotu. :-D Ale to je nepravděpodobné, takže aspoň mám ten bod.
V Blindspotu se konečně v posledním díle začalo něco dít a ty bys ho zrušil :D
já tajně doufal, že to ještě převezme Syfy, tam by to možná mělo šanci i na více řad. U NBC si tím nejsem taky jistý,alespoň dostanou šanci to ukončit. Každopádně jsem rád a taky mám zpětně jeden bod :D
Romix napsal(a):
V Blindspotu se konečně v posledním díle začalo něco dít a ty bys ho zrušil :D
Jo, protože tuším, že třetí řada bude opět jedna velká nuda. :-D Tuhle řadu Blindspotu se "něco dělo" jen v pár dílech, zbytek byl kromě epizod s Richem Dotcomem děs.
A já už je oplakal, ani se tomu nechce věřit. Mám obrovskou radost, že to takhle dopadlo. Snad se druhá řada povede stejně jako ta první :D
Čerstvé informace: Druhá řada by měla mít 10 epizod a měla by se vysílat pravděpodobně v midseason, někdy začátkem roku 2018.
ragelly napsal(a):
Čerstvé informace: Druhá řada by měla mít 10 epizod a měla by se vysílat pravděpodobně v midseason, někdy začátkem roku 2018.
Taky jsem četla, tak snad to bude někdy začátkem roku, jinak asi rok čekání bych nepřežila
Velké překvapení. Přidávám se s gratulací fanouškům :-) A sama sobě k bodu, tenhle fakt potěšil :-)
Jupí! Tak to je parádní zpráva. Mám radost. :)
ragelly napsal(a):
Díky bohu alespoň za jeden (y)
Ty děláš, jak kdybys byla na nule -_- :D.
Bezva! A nejen kvůli bodu :)
Ale jako malá reklama dobrá. Zrušili nás? Skočíme si zpátky časem a změníme minulost. A ejhle, máme tady prodloužení :))
Tak to jsem nečekal! Skvělá zpráva jen doufám, že to ve druhé sérii nějak chytře zakončí, protože takové štěstí by se po druhé opakovat nemuselo.
Tak to je výborná zpráva! :-D Stejně jako asi většina doufám, že to nějak důstojně a inteligentně zakončí. Pokud nerozjedou nějakou další dějovou linii, tak je to myslím i dobře proveditelné :-)
Yes! Juchu jupí! :D
Tak tohle se může stát jenom v Americe :-) jupííí :-)
Super, to mi udělalo radost, aspoň nějaké pokračování.
Rittenhouse zatahal za nitky a Timeless bude. Ještě je třeba aktualizovat Tipovačku.
timeless je fajn serial... takze ano, obnoveni potesilo...
Ja som si veľmi obľúbil tento seriál. Cestovanie v čase je vždy výborný námet. Milujem to už od čias Back to Future. Tento seriál má celkom dobrý ťah, záver sezóny bol pre mňa veľmi slušne šokový a aj preto sa veeeľmi teším na S02
Jupííííí! :-)
jejkýýý :) kujííí :-* jsem ráda, že mi aspoň jeden seriál vrátili ;) :D
Velká radost, těším se na další díly.....
Dokoukala jsem a jsem teda ráda, že to bude mít další sérii, dost mě to bavilo
Zaujimave... tym padom +1