Tak musím říct, že trailer opravdu nemá chybu. Vypadá to opravdu moc pěkně. Bohužel ještě teď nechápu, proč seriál bude mít poslední řadu, když je tak oblíbený. Ano tvůrci se vyjádřili, že nechtějí, aby klesla kvalita, ale "historické" látky mají víc než dost. No těším se, že když to bude poslední řada, tak nás čekají i nějaké velké bitvy, v tomhle videu to je naznačené ;-)
Tak trailer opět navnadil, i když bitky vypadají "levně", s čímž jsem ovšem u Starzu počítal, přeci jen to není "turbo-rozpočťák" ;)
Upozorním opět na šotka - druhý odstavec, ve větě "„Všechno je tuto sérii strašně velké,“" asi vypadlo "pro", každopádně i tak je to krkolomná věta, nevím co bylo v originále, ale počítám, že to bylo něco ve smyslu "celá tato série bude neuvěřitelně epická", v což doufám i já :D
Pokud ovšem to prohlášení nemělo znamenat, že Crixovi zvětší přirození :)
toebiash napsal(a):
Tak trailer opět navnadil, i když bitky vypadají "levně", s čímž jsem ovšem u Starzu počítal, přeci jen to není "turbo-rozpočťák" ;)
Tak ono se ani moc nesnažili, aby to bylo nějak graficky dokonalé, přece jen Spartacus má jiné přednosti, každopádně, kdyby třeba nějakou závěřečnou bitvu udělali hodně promakaně, tak by to potěšilo ;-)
toebiash napsal(a):
Upozorním opět na šotka - druhý odstavec, ve větě "„Všechno je tuto sérii strašně velké,“" asi vypadlo "pro", každopádně i tak je to krkolomná věta, nevím co bylo v originále, ale počítám, že to bylo něco ve smyslu "celá tato série bude neuvěřitelně epická", v což doufám i já :D
Ona i ta věta v originále je taková blbá a pořádně nevím, co tím chtěli říci... tu druhou větu jsem tam raději ani nedával, i když u ní aspoň chápu, že tím chtěli říct, že každej scénář je našlapanej, ale to slovo ridiculously mi tam zase nesedí. :-)
“Everything is super-sized this season,” show boss Steven S. DeKnight marveled. “Every single [script] is just ridiculously gigantic.”
Takže budu jedině rád, když mi to někdo opraví... ;o)