Diskuze k článku Seriálové osudy: Quantico
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
16. 5. 2017 / 07:50:51 (před 7 roky)
off

zajímavý... moc si neumím představit, o čem sakra ta další série bude :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
16. 5. 2017 / 08:03:04 (před 7 roky)
on

1. polovina 2. série byla strašně zamotaná, teď se to zlepšilo, ale taky by mě zajímalo, co bude v další sérii...
Zrušení by mi nevadilo...
A dobrá zpráva je, že to alespoň bude mít míň epek...

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
16. 5. 2017 / 08:33:27 (před 7 roky)
off

Jéééééé!!! Stal se zázrak! ABC mi udělala radost :)))
13 epizod mi vůbec nevadí, protože co si budeme říkat, druhá série jsou de facto dvě série (z čehož ta druhá polovina se mi líbí mnohem víc) a první sérii objednávka dalších dílů taky moc neprospěla...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
16. 5. 2017 / 09:38:40 (před 7 roky)
off

Tak to sa teším!!! Síce netuším o čom chcú urobiť ďalšiu sériu ale tak nejak mi je to jedno, Quantico sledovať budem.

Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 5. 2017 / 11:54:35 (před 7 roky)
off

V té třetí, závěrečné by konečně mohli udělat z Alex tu teroristku :-D
Celou sérii by ji pronásledovali a ona by postupně odškrtávala bývalé spolupracovníky, až by ji Ryan v posledním díle zastihl na hraně útesu, Alex by mu srdceryvně vykládala, jak ji tolik katastrof změnilo, jak už nemohla dál, viděla, že je svět zkažený a prostě jí z toho hráblo a v tu chvíli si Ryan uvědomí, že je Alex blázen a konečně se přes ní přenese a dá ji tečku mezi oči a ona spadne z toho útesu, zatmívačka a konec :D :D :D

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
16. 5. 2017 / 13:02:46 (před 7 roky)
off
ConnieCZ napsal(a):

Celou sérii by ji pronásledovali a ona by postupně odškrtávala bývalé spolupracovníky, až by ji Ryan v posledním díle zastihl na hraně útesu, Alex by mu srdceryvně vykládala, jak ji tolik katastrof změnilo, jak už nemohla dál, viděla, že je svět zkažený a prostě jí z toho hráblo a v tu chvíli si Ryan uvědomí, že je Alex blázen a konečně se přes ní přenese a dá ji tečku mezi oči a ona spadne z toho útesu, zatmívačka a konec :D :D :D

amen :D tohle je úžasný :D :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
16. 5. 2017 / 17:38:00 (před 7 roky)
off

Šílené. :-D Ale když jim to v zahraničí vynáší, tak se to dá pochopit. Každopádně ta čísla jsou k smíchu.

glitt.g
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
17. 5. 2017 / 13:51:13 (před 7 roky)
off
ConnieCZ napsal(a):

Tak na to bych se docela i ráda podívala. :-D

Tactics is knowing what to do when there is something to do. Strategy is knowing what to do when there is nothing to do.
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 5. 2017 / 22:54:29 (před 7 roky)
off
ConnieCZ napsal(a):

Konečně potom, co jsem jí v každé sérii podezřívala! Ve třetí by mě to fakt překvapilo :D :D :D

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.