Ona bude zase Roseanne? Proč? o.O :D
A jako u toho Marvelu... pokud to má být podobně "velké" jako AoS, Marvel si prodloužení stejně zajistí, pátek nepátek :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Ona bude zase Roseanne? Proč? o.O :D
A jako u toho Marvelu... pokud to má být podobně "velké" jako AoS, Marvel si prodloužení stejně zajistí, pátek nepátek :D.
Jo no, protože vidíme, kolik úspěšných sezón už má za sebou Agentka Carterová :DDD
A jinak Roseanne... protože proč ne, že. Očividně se teď vrací úplně všechno. Už se mluví i o HIMYM.
Tak letos si od ABC moc nevyberu. Stoprocentně se mi nelíbí nic, takže možná zkusím Deception (i když to zní jako další komediální krimi podle zajeté šablony), For the People (jako potenciální náhradu za Scandal), Alex, Inc. (i přes ten dementní název) a The Mayor (pokud to bude vtipné).
Roztomilému doktoru Houseovi (The Good Doctor), nudně znějícímu fantasy, které jsem z nějakého důvodu považoval za komedii (The Gospel of Kevin), další komiksové nalejvárně (Marvel's Inhumans) a všemu ostatnímu se vyhnu obloukem.
Čtvrtky jsou v programu ABC jistota, tam není co řešit. Ty pátky budou letos zajímavá podívaná a stanice tam cpou věci, co nedávají smysl. :-D
Agenti :/ A ještě po upadajícím OUaT. Já jen doufám že pokud jde o poslední řadu tak to oznámí o dost dřív než v květnu. Tolik stresu ze seriálu, jak z děje v něm, tak z toho všeho co se kolem něho dějě in real life, jsem asi ještě neměl u žádného jiného :D
Desperate houseman napsal(a):
Agenti :/ A ještě po upadajícím OUaT. Já jen doufám že pokud jde o poslední řadu tak to oznámí o dost dřív než v květnu. Tolik stresu ze seriálu, jak z děje v něm, tak z toho všeho co se kolem něho dějě in real life, jsem asi ještě neměl u žádného jiného :D
pokud myslíš OUaT, tak jsem na tom úplně stejně :D
ragelly napsal(a):
Jo no, protože vidíme, kolik úspěšných sezón už má za sebou Agentka Carterová :DDD
A jinak Roseanne... protože proč ne, že. Očividně se teď vrací úplně všechno. Už se mluví i o HIMYM.
Agentka Carterová očividně nebyla podobně "velká" jako AoS :D.
Ale z toho neustálého obnovování zrušených věcí už jsem teda otrávená.
Olivia Benson. napsal(a):
pokud myslíš OUaT, tak jsem na tom úplně stejně :D
Nee Agenty jsem myslel :D Ale podle článků se nedivím že jsi ve stresu z OUaT :D
Drunk_Queen napsal(a):
Agentka Carterová očividně nebyla podobně "velká" jako AoS :D.
Ale z toho neustálého obnovování zrušených věcí už jsem teda otrávená.
To neříkej nahlas, nebo tě tu místní ukamenují :D A ohledně té druhé části - vždycky se podívám na nové epky, ale pomalu to přestává být vzrušující, když se něco vrací, když je to pořád.
že by Agenti byli v Midseason a bez pauz <3 kéž by
Desperate houseman napsal(a):
Nee Agenty jsem myslel :D Ale podle článků se nedivím že jsi ve stresu z OUaT :D
tak tedy děkuju za pochopení :-) :D a k Agentům - se stresy z děje souhlasím, ale v reálu jsem ani neočekávala, že by seriál zrušili, takže to mě nechalo vcelku chladnou :D
Neľudí na piatok? To asi pôjde rýchlo preč, aj keď Marvel teraz fičí v kinách a na Netflixe.
OUaT by se mohlo v pátek možná i dařit - nebo by na tom přinejmenším nemuseli být hůř než v současné sezóně. Ale Inhumans? Jsem zvědavý kolik diváků naženou IMAX předpremiéry. Spíš bych tipoval, že ten seriál bude těžit z týdenních čísel.
Z Roseanne jsem viděl pár dílů kdysi dávno před lety na Nově, ale myslel jsem, že poslední sezónu nějak pokonili (někdo zemřel?). To ji jako budou ignorovat?
A když už se všichni tak hojně vrací ke starým seriálům, nemohli by uvažovat o třetí sezóně Pushing Daisies? :D
ragelly napsal(a):
To neříkej nahlas, nebo tě tu místní ukamenují :D A ohledně té druhé části - vždycky se podívám na nové epky, ale pomalu to přestává být vzrušující, když se něco vrací, když je to pořád.
Já jsem statečná. Navíc pokud to zvládnou před pátkem, budu jen ráda :D.
Jako jasné, obzvlášť, když člověk měl ten seriál rád, tak je to skvělá zpráva, ale jak už jsem párkrát řekla, jak pak brát finále vážně, když je vlastně docela očekávatelné, že se stejně zase seriál vrátí? Chápu, že je těžké vymýšlet nové seriály, které by byly i sledované, ale neustálé spoléhání se na nostalgii přece nemůže fungovat věčně.
milosh napsal(a):
OUaT by se mohlo v pátek možná i dařit - nebo by na tom přinejmenším nemuseli být hůř než v současné sezóně. Ale Inhumans? Jsem zvědavý kolik diváků naženou IMAX předpremiéry. Spíš bych tipoval, že ten seriál bude těžit z týdenních čísel.
Z Roseanne jsem viděl pár dílů kdysi dávno před lety na Nově, ale myslel jsem, že poslední sezónu nějak pokonili (někdo zemřel?). To ji jako budou ignorovat?
A když už se všichni tak hojně vrací ke starým seriálům, nemohli by uvažovat o třetí sezóně Pushing Daisies? :D
Neľudia žiaľ prepadnú. Nie sú tak známi ako iné postavy nato, aby pritiahli nekomiksových priaznivcov.
Pushing Daisies? A Jericho, Flash Forward, Deadwood, Dead like me, Carnivale, Rome, Veronica Mars, V - ono by bolo dosť seriálov, ktorých návraty by potešili. Ale vracajú sa naozaj len kulty, ktoré pozná každý. Aj keď človek videl iba pol časti, ale vie o nich, lebo to boli v istej dobe pecky.
Drunk_Queen napsal(a):
Já jsem statečná. Navíc pokud to zvládnou před pátkem, budu jen ráda :D.
Jako jasné, obzvlášť, když člověk měl ten seriál rád, tak je to skvělá zpráva, ale jak už jsem párkrát řekla, jak pak brát finále vážně, když je vlastně docela očekávatelné, že se stejně zase seriál vrátí? Chápu, že je těžké vymýšlet nové seriály, které by byly i sledované, ale neustálé spoléhání se na nostalgii přece nemůže fungovat věčně.
Nejsmutnější je, že se vrací zpátky ve velké slávě, ale sledovanost rychle padá. 24: Live Another Day mělo kolem 1.1, X-Files kolem 1.0, Prison Break 0.8... jediné řešení je fakt ten Netflix, který ty čísla až tolik neřeší.
Takže Aos nakonec až v midseason a na pátky? Jo ty ratingy budou vážně úžasné. Takže pomalá smrt. Nechápu jak tam mohli nacpat OUaT. Jedinou světlou stránkou je, že bude 22 epizod, ale ani to mě zrovna teď nedokáže utěšit. To čekání zas... :(
Počkat, Inhumans v pátek? Takže oni nejdřív dají do kin pilotní díl (pokud to už neplatí, omlouvám se) a pak je odstřelí na pátek? To mi hlava nebere.
CrazyGeek napsal(a):
Počkat, Inhumans v pátek? Takže oni nejdřív dají do kin pilotní díl (pokud to už neplatí, omlouvám se) a pak je odstřelí na pátek? To mi hlava nebere.
Platí, kino je pořád v plánu. Třeba doufají, že jim to v pátek zvedne čísla, haha.
Do kina na to určitě nepůjdu. A pak si dám maraton všech dílů. :') To kino je bullshit na entou. Ten seriál tipuji tak 0.4 max po 3. díle v televizi.
Vidím, že u všech stanic probíhá velký páteční úklid. :D ABC se asi chce zbavit Marvelu.. Ale alespoň budeme mít co sledovat o víkendu, hehe.
Jinak teď nevím, ale nehrozí zařazením do midseason pro Quantico & Agenty zkrácené série?
Alias napsal(a):
Neľudí na piatok? To asi pôjde rýchlo preč, aj keď Marvel teraz fičí v kinách a na Netflixe.
Presne to ma napadlo... zabijácky piatok
Matuush napsal(a):
Vidím, že u všech stanic probíhá velký páteční úklid. :D ABC se asi chce zbavit Marvelu.. Ale alespoň budeme mít co sledovat o víkendu, hehe.
Jinak teď nevím, ale nehrozí zařazením do midseason pro Quantico & Agenty zkrácené série?
Nevim jak Quantico ale na zahraničních stránkách píšou že na twitteru potvrdili agentům 22 epizod.
Matuush napsal(a):
Quantico bylo prodlouženo s tím, že bude mít zkrácenou sérii na 13 dílů :-)
Tak mna velmi zaujalo The Crossing, i ked tam hra Steve Zahn, ktory sa mi na tu rolu nehodi... No a celkom fajn vypada byt aj Mayor.
Samozrejem Inhumans su jasna volba...
Jsem zvědavá na pátek, jak si povedou. OUAT snad se zvedne, ale mohli dát jiný den. No a Agenty , uvidíme :)