Diskuze k článku S lupou do historie: The Pretender
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
17. 5. 2017 / 10:48:45 (před 7 roky)
on

A tenhle seriál :) na toho si pamatuju ndyz ho dávali myslím na nově, vím že jsem ho v tv nikdy nedokoukana, to se mi podařilo až s internetem, no nevím proč a při čtení mě nepadlo ze bych mohl zkouknout komplet odpadlíka :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
jankaab61
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
17. 5. 2017 / 12:37:42 (před 7 roky)
off

Jeden zo seriálov, ktorý som mala rada a musela som každý diel. Aj následné filmy, ktoré ma trochu sklamali. Moja dvojka s Prípadom pre Samanthu (Profiler), v ktorom sa Jarod tiež ukázal. Ďakujem za pripomenutie!

Baldr0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 5. 2017 / 12:50:18 (před 7 roky)
off

Trochu se divím, že se Pretender do Lupy probojoval. Sice jsem na něj jako malá koukala, ale vždy to byl strašně nevýrazný seriál, který nikdo neznal. :)
Ale musím uznat, že mě to bavilo. Akorát představitel hlavního hrdiny mi byl vždy hrozně nesympatický...a taky mi několik dílů trvalo, než jsem pochopila, co se tam vlastně děje.

"For a moment, nothing happened. Then, after a second or so, nothing continued to happen."
glitt.g
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
17. 5. 2017 / 14:36:33 (před 7 roky)
off

Já ho sledovala. Tyjo, jsem stará. :-) A tuším, že původně šel na ČT. Ale je fakt, že si už ani nepamatuju, jak skončil.

Tactics is knowing what to do when there is something to do. Strategy is knowing what to do when there is nothing to do.
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 5. 2017 / 15:53:43 (před 7 roky)
off

Mno tento seriál jsem občas sledovala ovšem na nově, jen když jsem měla příležitost ale netušila jsem že bude v Lupě)
Dotaz jak staré mají být seriály, aby byly v Lupě, jinak řečeno, podle čeho se vybírají?

"Vím, že nic nevím."
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 5. 2017 / 15:58:41 (před 7 roky)
off
sarhod79 napsal(a):

Mno tento seriál jsem občas sledovala ovšem na nově, jen když jsem měla příležitost ale netušila jsem že bude v Lupě)
Dotaz jak staré mají být seriály, aby byly v Lupě, jinak řečeno, podle čeho se vybírají?

V podstatě jsem jela podle jednotlivých stanic a vybírala seriály nad určitý počet hodnocení, už nevím přesně kolik, je to půl roku nazpět. Náš původní seznam se ale neustále rozšiřuje, aktuálně v něm máme skoro 500 seriálů (včetně těch, co už jsme vydali), vesměs tedy z USA, ale i sem tam nějaký český (československý), britský, kanadský nebo australský. No a bereme ty seriály, které ještě nemají u nás představení v článku, ať už NPL, Hej, SerialZoňáci nebo Krmení pro watchlist. Jinak nejstarší jsme před nějakým časem s Drunk_Queen řešily, ale už si nepamatuju, co nám vyšlo :D Určitě byl mezi nimi M.A.S.H., to bude jeden z nejstarších, které v Lupě máme.

jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
17. 5. 2017 / 16:30:53 (před 7 roky)
off

Tak to se přimlouvám, za Haló, haló! Není americký, začal v roce 1982 a má přes 600 hodnocení :-)

jduch
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 5. 2017 / 18:29:27 (před 7 roky)
off
jduch napsal(a):

Tak to se přimlouvám, za Haló, haló! Není americký, začal v roce 1982 a má přes 600 hodnocení :-)

Je v plánu... na rok 2020 :D

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 5. 2017 / 14:57:06 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

V podstatě jsem jela podle jednotlivých stanic a vybírala seriály nad určitý počet hodnocení, už nevím přesně kolik, je to půl roku nazpět. Náš původní seznam se ale neustále rozšiřuje, aktuálně v něm máme skoro 500 seriálů (včetně těch, co už jsme vydali), vesměs tedy z USA, ale i sem tam nějaký český (československý), britský, kanadský nebo australský. No a bereme ty seriály, které ještě nemají u nás představení v článku, ať už NPL, Hej, SerialZoňáci nebo Krmení pro watchlist. Jinak nejstarší jsme před nějakým časem s Drunk_Queen řešily, ale už si nepamatuju, co nám vyšlo :D Určitě byl mezi nimi M.A.S.H., to bude jeden z nejstarších, které v Lupě máme.

Děkuji za vyčerpávající odpověď:)

"Vím, že nic nevím."
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 5. 2017 / 17:35:34 (před 7 roky)
off

Jů, tak to se docela divím, že tohle je v Lupě :D Rozhodně ve své době jeden z mých velice oblíbených seriálů, až na ty filmy, které nic nepořešily. Vlastně dost jednoduchý svým námětem, ale jinak úplně skvělý.