Hmm, tak vzhledem k tomu, že už koukám jen na Supergirl a Legendy, tak z toho zas tak nadšená jako minule nejsem...
Přijde i zpráva o Chicago crossoveru? Přijede kapitán nabíledni na záchranu? :-D
Achjo, to zas budu mít jen 2/4 v příběhu. I když ono to asi tak na škodu nebude. :D
Black lightning nebude súčasť Arrow-verse? :O Tak to asi aj rovno vynechám.. Aj tak som to chcel pozerať len pre crossovery keby náhodou nejaké boli v budúcnosti ale možno ešte dám tomu šancu uvidím podľa traileru :)
Edit: Okay trailer na Black Lightning už je no nejak ma to neoslovilo tak to asi vynechám.
No ten posledně jim sice zajistil sledovanost, ale byl dost o ničem. Nejvíc mě naštval díl ze Supergirl - na ten jsem se nemusel dívat protože s crosowerem neměl krom 5 vteřin nic společného :-(
Jenom jeden?! Četla jsem spekulace o dvou, ale to by možná oznámili až před Vánoci. Hlavně ale doufám, že zase neod*erou SG jen jednou scénou na konci epizody.
Tak to bude po dlouhé době, kdy se opět podívám na Arrowa.
Ten minulý se mi teda moc nelíbil, snad ten další teda bude lepší.
Ajam napsal(a):
No ten posledně jim sice zajistil sledovanost, ale byl dost o ničem. Nejvíc mě naštval díl ze Supergirl - na ten jsem se nemusel dívat protože s crosowerem neměl krom 5 vteřin nic společného :-(
přesně! tentokrát Supergirl asi vynechám, je to jediný seriál, který nesleduju a informační hodnota pro crossover byla nulová
Tentokrát by mohl probíhat crossover na zemi Supergirl :) To by mohlo být dost zajímavé
sleduju zatim vsechny takze pohoda... minuly crossover me ale celkem zklamal... cekal jsem trochu lepsi divadlo... i presto se tesim... ;-)
Crossover je zabavny, pokud sledujete vsechny serialy, pokud sledujete jen neco tak je to naopak utrpeni. Osobne me crossovery spis lezou na nervy a nemam je rad. Nicmene tento me mine. Ze zminenych serialu sleduji jen Arrowa a uz jsem to chtel zabalit po 4. rade, protoze byla strasna, ale dal jsem tomu bohuzel sanci a 5. rada byla jeste horsi, takze u me KONEC.
To bude za vopruz:-( Stejně mě max donutí kouknout na ten jeden díl ze seriálu, na který nekoukám. Nevím, co je to za novou módu.
uz teno quatrover je dost, nie to ze by tam pridali este Black Lighning...som zvedavy co zas vymislia