Je vidieť, že 13 serii vyčerpá konvenčné obzvláštnenia seriálu, hlavne pokiaľ nemá žiaden spin -off, alebo podobný seriál, s ktorým by tvoril crossover. Napriek tomu sa už teraz na epizódu teším, Scooby a Dean budú určite skvele interagovať, ak sa nezaľúbi do Daphne :D
Taká meta-epizóda. Super, milujem Supernatural meta-epizódy. :)
A já si říkala, že po epizodách jako Changing Channels; My Heart Will Go On a French Mistake nemůže přijít nic divnějšího. Spletla jsem se :D Tyhle epizody bývají jedny z nejlepších. Těším se!
Ree napsal(a):
A já si říkala, že po epizodách jako Changing Channels; My Heart Will Go On a French Mistake nemůže přijít nic divnějšího. Spletla jsem se :D Tyhle epizody bývají jedny z nejlepších. Těším se!
Přesně, ty patří mezi moje nejoblíbenější, ještě k nim pak musím přidat Yellow Fever :-D
Jsem zvědavá jak to pojmou. Meta-epizody jsou nejlepší epizody :D
Tak toto som teda nečakala :D Ale už sa teším :)
Tak tohle zní přímo skvěle! :D Není moc seriálů kde máte - animovanou epizodu, stále-jen-úterý epizodu, jsme-doktoři-bum-soutěžíme-v-japonské-televizi epizodu, jsem-pes-a-hádám-se-s-holubem epizodu, "My jsme herci?" epizodu atd.
Podle mě si Dean se Scoobym skvěle sednou. Uvidíme... :D
zní skvěle
Ouuu :D tak to bude paráda! Takový epizody jsou nejlepší :D
To si to po letech snad i pustím! :D
Tak tohle zní hodně zajímavě. Supernatural nesleduju, ale tahle epizoda si přímo říká o výjimku. :)
Scooby-Doo je moje dětská vášeň, a i když nesleduju Supernatural, tu epizodu si nenechám ujít :D
Tak na toto som veľmi zvedavý a určite si to pozriem. Určite to bude veľká zábava.
Znie to fajnovo. :D
A pokiaľ to budú vysielať, mohlo by sa mi podariť dopozerať posledné dve série. :D
Seriál Supernatural pravidelne nesledujem, ale túto epizódu si rozhodne nenechám ujsť.
Takéto časti k SN patria a v poslednej dobe celkom chýbali. Scooby bol moja najobľúbenejšia rozprávka z detstva, takže sa celkom teším :D
To vypadá zajímavě... :D
To bude aka haluz.