Diskuze k článku Trailery na novinky 2017/18: ABC
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
21. 5. 2017 / 16:32:21 (před 7 roky)
off

Na Deception se dost těším, The Good Doctor mě taky docela láká. Snad si tenhle názor uchovám i po NPL :D.

Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
21. 5. 2017 / 16:50:38 (před 7 roky)
off

Tohle není ani tak začátek konce, jako spíš konec ještě před začátkem :D

Fruiko: myslím že očekávat prodloužení protože Marvel, je řekněme nemoudré. Co třeba Agent Carter? A od tohohle očekávám ještě větší propadák už od chvíle, kdy jsem se o tom dočetl.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
21. 5. 2017 / 17:01:37 (před 7 roky)
off

Alex, Inc.: Pár vtipů ušlo, plus je tam Zach Braff, takže zkusím aspoň první díl, i když moc šancí tomu nedávám.
The Crossing: Tohle si mě nezískalo po žádné stránce. Bohužel.
Deception: Nic nového pod sluncem. A už fakt nechci absolvovat několik desítek epizod plných průměrných případů a sledovat, jak se nenávist ústředního dua pomalu mění v lásku.
For the People: HTGAWM táhne vražedná zápletka a nespočet WTF zvratů. Scandal je sice absolutně nerealistický, ale aspoň je to zábava. Tohle nemá nic. Vztahy právníků a průměrné případy? Nic pro mě.
The Good Doctor: Génius s roztomilou tvářičkou, co se nikdy neplete. Kdyby aspoň házel jednu hlášku za druhou jako House, tak možná, ale takhle ne. Jak píše Fruiko, prostě nuda.
The Gospel of Kevin: To zní spíš jako pomatená dvacetiminutová komedie než nadpřirozené drama. Tak či onak, tenhle blázen, co chce být najednou dobrý člověk, mě nezaujal.
Marvel's Inhumans: Tradičních superhrdinů už jsem měl dost. Navíc bych musel zhlédnout bůhvíkolik dalších filmů a seriálů z toho univerza, abych z toho něco měl, takže ne.
The Mayor: Znělo mi to slušně, po traileru měním názor a asi se tomu zcela vyhnu.
Roseanne: Tenhle návrat ze záhrobí jde mimo mě.
Splitting Up Together: Podobně jako u Alex, Inc., aspoň jednou jsem se pousmál. A ústřední herecké duo působí fajn, ale dějově to bude asi o ničem, plus otravná děcka, co nic nedělají, takže...
Ten Days in the Valley: "Všechno je záhada, všichni mají tajemství, nikomu nelze věřit..." Původní myšlenka je fajn, ale zas do toho tahají rodinu, plus to stejně zruší, než by se seriál někam dopracoval. Ne, dík.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 5. 2017 / 17:16:39 (před 7 roky)
off

Mé názory se shodují s hodnotiteli, ale u Kevina myslím, že je to taková blbina, že to prodlouží :D A u Inhumans si myslím, že je prodlouží také, protože kdyby jim ABC nevěřila, tak je rovnou zruší, tak jako to udělala u The Most Wanted. A i těžce zkoušená Agentka Carterová si vybojovala 2.série, takže tady to v nejhorším případě dopadne stejně. Komixárny stále táhnou, což potvrzují nově objednané seriály Black Lightning a Gifted a stále prodlužovaní AoS, Arrow a dalších.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 5. 2017 / 17:23:11 (před 7 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Marvel's Inhumans: Tradičních superhrdinů už jsem měl dost. Navíc bych musel zhlédnout bůhvíkolik dalších filmů a seriálů z toho univerza, abych z toho něco měl, takže ne.

Neľudia nie sú tradiční super hrdinovia. Oni vôbec nie sú super hrdinovia. Je to skupina ľudí so super schopnosťami, ktorí sú skôr neutrálne, až nepriateľskí s ľuďmi a neraz aj so super hrdinami. Ich kráľ teda spolupracuje neraz so super hrdinami, ale inak si riešia vlastné problémy a vlastné životy.
Celkovo je prekvapivé, že sa rozhodli ich dať do seriálu. Hoci sú tam zaujímavé postavy, tak ani komiksy s nimi nikdy nemali životnosť dlhšiu než miniséria.
A Marvel je zatiaľ robený tak, že nepotrebuješ vidieť nič iné, aby si sa si vychutnal osobitne film, či seriál. A ak si videl iné veci, tak si to vychutnáš o 50% viac.

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
21. 5. 2017 / 17:30:17 (před 7 roky)
off

Já dám určitě šanci Alex, inc. (Zachovi jsem ten seriál sežrala i s navijákem). Sice pravděpodobně přijdu o body jako s Powerless, ale což :D.
Další na listu bude určitě Good doctor. Freddie Highmore je můj oblíbenec již od Karlíka a továrny na čokoládu, takže tohle bude povinnost. Zároveň se seriál snaží prodat aspoň trochu něco, co tu nebylo, tak snad to bude dobrý a vydrží to chvíli.
Marvel's Inhumans - souhlasím s Fruikem. Je to Marvel a můžou si to živit, i když se na to nebude dívat vůbec nikdo.
A nakonec Mayor - Je to správně blbý, tak se to bude líbit. Dokonce i Lea Michele je tam vcelku přežitelná. Asi kvůli tomu, že je to Rachel Berry přes kopírák. Kolik asi uběhne epizod, než začne zpívat?

Zbytek nic moc šeď... Nenadchne, neurazí. Vyjma Kevina, to je prostě WTF :D.

Bored now...
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
21. 5. 2017 / 17:38:35 (před 7 roky)
off

V profilu Deception je napsáno "Okázalá soap-opera, v níž detektivka v utajení přichází do bohaté rodiny. V té vyrůstala jako dcera pokojské a nyní se vrací, aby vyřešila vraždu notoricky známé dědičky, své bývalé nejlepší přítelkyně." Proto jsem tomu dával zrušení. Trailer vypadá úplně jinak ... :P

Edit: jedná se o seriál stejného jména z roku 2013 takže moje chyba. Nicméně odkaz z tipovačky vede právě tam.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2017 / 17:40:29
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 5. 2017 / 18:42:18 (před 7 roky)
off

Samá komedie... samá špatná komedie, do háje nemůžou natočit komedii, při které bych se aspoň usmála?
Drama: The Good Doctor- má zajímavý námět, doufám, že to nepokazí :))
Ještě věřím spin-offu Grey's Anatomy, protože je to spin-off Grey's? :D

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
21. 5. 2017 / 19:42:02 (před 7 roky)
off

Z tohoto výběru asi maximálně The Crossing, The Good Doctor a The Mayor.
Alex, Inc. má sice pár dobrých vtipů, ale jinak je to jen pozlacená nuda. Možná je to tím, že komediálního Braffa moc nemusím, ale tohle mi chvílemi přijde hodně prázdné.
Deception vypadá tak trochu jako recyklát Forever, Mentalisty a tisíce dalších podobných seriálů. Koukat se na to asi bude dobře a spousta lidí to bude mít jako guilty pleasure, ale pro mě to není.
For the People je naprostý recyklát zase Conviction a upřímně, po loňském Goliath mě snad ani další právnické seriály nezajímají.
Gospel of Kevin bude mít v Americe asi úspěch, ale je to zas jeden z příkladů kulturních a sociálních rozdílů mezi USA a námi.
Inhumans vypadají strašně už od první fotky a nebýt Legionu, tak po letošní sezóně superhrdinský žánr odepisuju úplně, protože ho televize znásilňují čím dál tím víc. Tady se budu modlit za zrušení, jako fakt.
Roseanne... no comment. Vážně jsem doufal, že si ABC dělá srandu, když to oznámila.
Splitting Up Together je natolik komplikovaná záležitost, až je neuvěřitelná. Pro mě totální krok vedle. Mimochodem přijde to jen mně, nebo ABC přetáhla polovinu herců z Foxu, kterým skončila smlouva?
Ten Days in the Valley mě v prvních deseti sekundách traileru zabil nudou.

And when my time is up, have I done enough?
Johny203
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 5. 2017 / 02:33:17 (před 7 roky)
off

Po zhliadnutí trailerov ma zaujali: Deception
The Gospel of Kevin
Splitting Up Together

naopak sklamal ma The Crossing ale to bude asi tm že som podla popisu čakal niečo iné

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
29. 5. 2017 / 14:01:13 (před 7 roky)
off

Zaujalo mě: Deception, For the People a ten spin off k Chirurgům, ale ten zatím jen podle toho o čem bude.

Jinak si myslím, že pro druhou řadu prodlouží: Deception, onen spin of, Inhumans a The Mayor.

Valesion
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
10. 6. 2017 / 21:43:23 (před 7 roky)
off

Tak Deception ma prekvapivo zaujalo.. a nielen že tam je Gareth z Galavanta, ale aj Sucre s Prison Break! Problem vidim trichu v hlavnej hrdinke, ktorá ma moc neoslovila..
Dalej teda Spitting Up Together vypadá celkom slusne a vyskúšam aj Inhumans

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
2. 7. 2017 / 13:29:26 (před 7 roky)
off

Ráno jsem zahlédl upoutávku na inhumans a myslím, že ten co je uveden tady je lepší :D To fakt nechcete vidět :D

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 8. 2017 / 12:45:20 (před 7 roky)
off

Snad good doctor nezklame, ráda bych opět koukala na něco s freddiem.Jinak kevin vypadá na blbost, ale nějak mě to taky zaujalo :-D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 8. 2017 / 16:53:16 (před 7 roky)
off

Alex, Inc. - Už ten trailer je naprosto o ničem. Podcastová firma? Co je to za blbost? Tohle nezachrání ani Braffův návrat.
The Crossing - Když jsem viděla trailer jne sám o sobě, říkala jsem si, že by to mohlo projít, ale jestli to pojede v mdseason, jak říkáte...
Deception - Now You See Me byl docela hit, kouzelníci můžou lákat. A nevypadá to zle.
For the People - Připomíná mi to Chirurgy ve svých začátcích, dokud nebyla práce v nemocnici nejnebezpečnější povolání, dokud to bylo ještě "bezstarostné".
The Good Doctor - Víte, že existuje už jeden seriál s úplně stejným názvem o mladém dokotorovi autistovi? Ani ten jsem neměla zájem vidět. Ale pravda je, že mě trošku nalomuje Alisha.
The Gospel of Kevin - Angel from hell taky vybouchl.
Grey's Anatomy spin-off - Hasiči mě fakt neberou a fanouškům podle mě stačí Chicago Fire.
Marvel's Inhumans
- Fakt, že nemáme záběry, mou důvěru zrovna nevzbuzuje.
The Mayor - Blbost, ale přesně, Amíci to budou milovat.
Roseanne - Proč že to není v tipovačce? To by byl tak jasný bod. Mně už se ty oživovačky starých hitů zajedly a nebudu jediná. Brala jsem seriály jako Veronica Mars, Gilmorky, které měly neuspokojivý konec a fanoušci po tom skutečně už roky volali, ale poslední dobou má každý pocit, že jak jeho seriál nepřivedou zpátky, tak nestál za nic.
Splitting Up Together - Proč mám pocit, že to bude o tom, jak se dají zase dohromady?
Ten Days in the Valley - Tak to vypadá hrozně. Nehrát tam Kyra, tak nenatočí ani pilot.