Diskuze k článku Sezóna 2017/18: Velký přehled
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 5. 2017 / 16:31:23 (před 7 roky)
off

Ty jo, to je tak těžký...posoudit, mi přijde...většina novinek mi přijde teda nic moc.....nejvíc se mi líbí Ghosted. No ale asi budu volit taktiku-když se mi to bude zdát jako blbost-tak to určitě prodlouží :-D

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 5. 2017 / 17:08:48 (před 7 roky)
off

Väčšina veci čo pozerám je vtesnaná v pondelok a utorok.. :( A inak v tabulke na piatok je odkaz na starého macgyvera... A nechápem prečo je 2 séria Maca posledná ? Bolo to potvrdené ? Len sa divím zaskočilo ma to...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 5. 2017 / 18:06:12 (před 7 roky)
off
majka147 napsal(a):

Väčšina veci čo pozerám je vtesnaná v pondelok a utorok.. :( A inak v tabulke na piatok je odkaz na starého macgyvera... A nechápem prečo je 2 séria Maca posledná ? Bolo to potvrdené ? Len sa divím zaskočilo ma to...

MacGyver ne, Once a Blindspot si myslím, že ano.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 5. 2017 / 19:09:47 (před 7 roky)
on

V pondělí a úterý bych si nahrával program na středu od 21h a na neděli do 22h :) Čtvrtek pěkně navazuje. Bez novinek, ty tím doufám trochu zamotají.

Jinak koukám, že mi přežilo 23 stálic, z toho 18 na velká pětka, plus čekám na rozhodnutí ještě u tří a v merku mám 6 novinek. To bude podzim :)

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 5. 2017 / 19:12:15
ShedStories
19. 5. 2017 / 23:35:44 (před 7 roky)
off

Pondelok: Big Bang (CBS - prvé týždne) a potom by som to vymenil zrejme za Supergirl (CW) alebo Lucifera (FOX) ale ťažko povedať. Obe seriály mám zatiaľ len na zozname "Chem vidieť". Potom v následujúcej hodine Gifted (FOX) a na záver Scorpion (CBS)

Utorok: Flash (CW) a následne tiež LoT (CW)

Streda: asi by som pri Survivorovi (CBS) počkal na Seal Team (CBS)

Štvrtok: tak toto je celkom problém :D asi by vyhral Big Bang (CBS) a s ním Young Sheldon (CBS) ale zo začiatku asi by som uprednostnil Gotham (FOX) pred Supernatural ... Supernatural by som si nechal na víkend :D no a v ďalšej hodine potom Arrow (CW)

Piatok: by som doma nesedel ... ten program nestojí za to. :D Možno by som ale skúsil Inhumans no neverím, že by ma to prinútilo sedieť doma každý piatok.

Nedeľa: asi by som si zapol telku maximálne kvoli TLMoE (FOX). Aj to asi len podľa nálady.

A ako sa teraz tak na to pozerám, tak ABC a NBC pre mňa nemajú čo ponúknuť :D Na ABC mi ostali len Agenti, ktorí v programe chýbajú a NBC už zrušilo všetko, čo som na tej stanici sledoval, a novinky ma neoslovili.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Editováno: 2x | Naposledy: 19. 5. 2017 / 23:50:15
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
20. 5. 2017 / 00:10:18 (před 7 roky)
off

Pondělí: Lucifer, Gifted, Scorpion
Úterý: Flash, Legends of Tomorrow, Chicago Fire
Středa: Blacklist, Seal Team, Chicago PD
Čtvrtek: Supernatural, Arrow, S.W.A.T
Pátek: Blindspot, Inhumans
Neděle: nic

4 novinky :)

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 5. 2017 / 08:44:55 (před 7 roky)
off

Taková kupa. Super přehled. Zatím jsem si jist jen Gifted a něco se určitě časem přidá.

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 5. 2017 / 13:12:31 (před 7 roky)
off

Pondělí a tady asi možná budu i jediný, ale mě prostě tanec baví a věci kolem něj, takže bych koukal na Dancing with the stars a pak z novinek bych zkusil The Brave.

Úterý: To bych koukal na seriály na The CW.

Středa: Survivor a pak už nic možná bych ještě zkusil Seal Team.

Čtvrtek: Začal bych CBS a pak bych koukl na Arrowa i když už to není to co dřív.

Pátek: Koukal bych na ABC na ty první dva počiny v tabulce.

Neděle: Fox, ale jen po Ghosted.

A samozřejmě by se pak plno seriálů stahovalo a stahovalo :-)

Valesion
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2017 / 13:13:56
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
20. 5. 2017 / 14:16:18 (před 7 roky)
off

Po - i když mě osobně komedie nebaví a nesleduju je, tak myslím, že tady bude mít největší úspěch CBS, pak je jasná novinka Foxu Gifted (Valor rychle odpadne) a od desíti The good doctor na ABC, který mě po traileru dost zaujal a vypadá na jednu z těch silnějších novinek.
Út - jen The Flash. Novinka The Gospel of Kevin podle mě neprojde.
St - zmizel mi tam Arrow takže už tam vlastně nic nesleduju. Pořád uvažuju nad Riverdale, nevypadá to nijak zvlášť dobře, ale překvapuje mě tak vysoké hodnocení. Pak na CBS Seal Team, ten vypadá silně i v takové konkurenci. A dám možná ještě šanci DS na ABC, i když finále bylo slabé.
Čt - Tady jsem sama zvědavá kdo uspěje do 9. Sázela bych na ABC a CBS. Budu sledovat Arrowa, který bude proti The Orville a This is us v zatím nejhorší pozici. S.W.A.T. mě nezaujal.
Pá - Těžko říct. I když je to pátek, každý seriál má své věrné fanoušky a já budu fandit, že letos budou sledovat, protože tu pak skončí i Agenti. Inhumans mají šanci, už jen proto, že je to Marvel.
Ne - osobně bych sledovala fotbal :D Wisdom nevypadá nic moc, spíš bych věřila Ghosted. Ten days in the Valley zruší.

peta2q
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 5. 2017 / 16:19:22 (před 7 roky)
off

Pondelok: Lucifer a potom The Gifted.
Utorok: začala by som Lethal Weapon, pokračovala na Bulla a skončila pri Chicago Fire.
Streda: Empire, potom Seal Team, Chicago PD
Štvrtok: Supernatural, This Is Us, S.W.A.T
Piatok: iba Inhumans.

Na víkend by som si nechala Big Bang, Designated Survivor, Criminal Minds a Hawaii 5-O. :)

"Everyone's a whore. We just sell different parts of ourselves." Tommy Shelby
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2017 / 16:19:48
Koldik
20. 5. 2017 / 22:08:29 (před 7 roky)
off

No tak som zvedavy ako si novinky povedu, aj tipovacka je hotova... no uvidime