Diskuze k článku Trailery na novinky 2017/18: CBS
Grounder
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
22. 5. 2017 / 16:29:09 (před 7 roky)
off

CBS má rozhodně zajímavější program něž ABC no a Star Trek to se musí vidět trailer mi přišel super neukázal moc ale zaujal mě hodně snad to bude skvělé.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
22. 5. 2017 / 16:41:56 (před 7 roky)
off

Wisdom of the Crowd: Justin Kirk v APB měl dle mého větší charisma. A i když APB nevyužil všechen potenciál, který měl, Wisdom ho má o něco míň, plus do toho tahají rodinu a není tam ten cool miliardář, co koupí policejní okrsek, takže zábavný element je taky ze hry. Za sebe říkám ne.
Seal Team: Procedurálkám se snažím vyhýbat, protože mě většinou děsně nudí. Ať už je to policejní, nemocniční nebo vojenské drama. Takže ne.
Me, Myself & I: Koncept zněl skvěle, jak píše ragelly, a trailer úplně nezklamal. Jenom nevím, jestli to bude úplně ono. Uvidíme, šanci tomu dám.
Young Sheldon: V podstatě to, co napsal Fruiko.
S.W.A.T.: Viz Seal Team.
9JKL: Tahle rodina by neměla sdílet jeden stát, natož barák, kde všichni bydlí vedle sebe. Nudnej katalyzátor rádoby vtipných situací pošahané rodinky. Dík, ale ne.
Star Trek - Discovery: Sorry, tohle není můj žánr.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 5. 2017 / 16:55:30 (před 7 roky)
off

No, tak tady to pro mě nevypadá moc příznivě. Seal ani S.W.A.T. mě netáhnou, Wisdom postrádá charismatickou hlavní postavu, Young Sheldon přišel s křížkem po funuse (už nesleduju ani TBBT, ale tipuju, že tady je jasné prodloužení), ST-D mrknu až doženu resty předchozích ST, 9JKL působí trapně, ale tipuju prodloužení, protože tohle by se amíkům mohlo líbit, MM&I vypadalo jako námět dobře, bohužel provedení kulhá a šanci mu nakonec nedám. No, asi budu mít příští rok spouuustu volného času :D

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
IZFNP
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 5. 2017 / 17:22:23 (před 7 roky)
off

Už z trailerov som dopozerala len Me, Myself and I, takže nečakám, že si okrem tohto jediného ktorýkoľvek z pilotov pustím. Meh.

Sarcastic? Me? No way!
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 5. 2017 / 18:03:54 (před 7 roky)
off

wisdom of the crow - ma nadchlo. APB s ktorym ho zrovnavaju som nepozerala a ani sa nechystam ale toto si nenecham ujst

Seal team - skusim

me mysel and I - nahodou taka mila komedia, skusim
SWAT... jasne ze viem kto je Shemar... ale extra ma to teda nelaka
a zvysok - nie dakujem. som skalny fanusik TBBT... ale toto je preslap.. i ked tipujem ze amici sa za tym pojdu zblaznit

Tortugas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 5. 2017 / 19:34:48 (před 7 roky)
off

Nechci kritizovat nebo tak něco :D, ale v tipovačce a na webu chybí zmínky o novém star treku i když na něho jsou odkazy tak ty stránky neexistují. :)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
22. 5. 2017 / 19:38:24 (před 7 roky)
off
Tortugas napsal(a):

Nechci kritizovat nebo tak něco :D, ale v tipovačce a na webu chybí zmínky o novém star treku i když na něho jsou odkazy tak ty stránky neexistují. :)

Už by to mělo být v pohodě.

EDIT: A v tipovačce seriál není, protože poběží na CBS All Access, tj. přes streamovací službu, takže technicky vzato seriál nespadá pod "Velkou pětku", které se tipovačka týká.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 5. 2017 / 19:40:20
L.Orsag8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
22. 5. 2017 / 19:46:48 (před 7 roky)
off

Wisdom of the crowd
Seal Team
S.W.A.T.
Toto budou Luxusní Seriály už se nemůžu dočkat !!

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 5. 2017 / 20:00:26 (před 7 roky)
off

Na dramata se nechystám, ale komedie se mi líbí všechny, Sheldon vypadá fakt dobře :)

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 5. 2017 / 20:17:48 (před 7 roky)
off

Star Trek mě zajímá, ale zatím mě to nezaujalo. Seal Team snad jen kvůli Davidu Boreanazovy ale jinak nic moc. Ostatní seriály mě z trailerů ani trochu neoslovili.

spike
Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 5. 2017 / 22:15:28 (před 7 roky)
off

Zkusím Wisdom of the crowd a Seal team, jinak solidní trash :D a ještě k tomu ty nejhorší dostaly solídní vysílací časy...

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
22. 5. 2017 / 22:58:34 (před 7 roky)
off

Za mě jsou všechny ty novinky (potažmo trailery) takový nemastný neslaný, univerzálně odvedená práce dle manuálu, bez nějaké přidané hodnoty, která by mě donutila nedočkavě čekat na celou epizodu.
Nejlíp na mě asi působí Wisdom, ale uvidí se, co z toho vyleze do dalších dílů (stejně si myslím, že mě nejvíc zaujal díky té scéně s lidmi s mobily na vlakovém nástupišti, která mi z paměti vynořila vzpomínku na Medvídka z Black Mirror).

Johny203
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 5. 2017 / 23:33:16 (před 7 roky)
off

najviac ma zaujalo Me, Myself & I to vyzerá príjemne

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 5. 2017 / 00:39:36 (před 7 roky)
off

nevím jestli je to stanicí, mnou, nebo pozdní (resp. ranní) hodinou, ale tady jsem nebyla schopná dokoukat ani jeden trailer. nic nezaujalo, abych hned nezklouzávala k názorům nebo rovnou nestopovala video. zatím dávám prodloužení Young Sheldon, protože TBBT, ale asi se nad tím ještě zamyslím...

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 5. 2017 / 11:35:29 (před 7 roky)
off

Po vzhliadnuti traileru na M,M&I musim svoju tipovacku prehodnotit
Pacilo sa mi aj ten crowd project, ale neviem ci to obstoji...

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 5. 2017 / 23:42:44 (před 7 roky)
off

CBS nezaujala ani jedním seriálem, Young Sheldona asi nedám, ani TBBT mě už dlouho nebaví.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Valesion
29. 5. 2017 / 14:05:50 (před 7 roky)
off

Tady mě zaujalo jen: Me, Myself and I.

Prodloužení se jinak dočká podle mého odhadu: Seal Team, Me, Myself and I, Young Sheldon a Star Trek Discovery.

Valesion
PKathy
1. 6. 2017 / 20:29:09 (před 7 roky)
off

Já se na Young Sheldon docela těším. A Wisdom of the Crowd také vypadá lépe, než jsem čekala.

To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou.
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
4. 8. 2017 / 10:46:38 (před 7 roky)
off

Miluju film SWAT a miluju Shemara..ale udělali z toho tak trochu slátaninu..z původních informací to vypadalo super ale teď je z toho po traileru trochu nepovedená kopie..ale tak zkusím aspoň pilot a uvidím

Gabka
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
16. 8. 2017 / 20:09:21 (před 7 roky)
off

9JKL - Walton a Jack Geller. Asi bych tomu dala šanci, kdyby to bylo sebehorší, ale tohle nezachrání ani dobrý slot, Walton je druhý Labine.
By the Book - To nemyslí vážně, že ne?
Instinct - Takových seriálů už bylo a všecky zrušili.
Me, Myself & I - U těchhle nových tipů seriálů človk nikdy neví, to je vždycky 50/50. Vzhledem k tomu, že minule jsem u takové neobvyklosti dala zrušení a oni to prodloužili, budu tomuhle věřit.
Seal Team - Vzhledem k tom, že stanice, co natočila Vikingy, plánuje taky seriál o Sealech, kdo úřemýšlí, dá mu přednost. Tam totiž nebude tolik klišé amerických hrdinů.
S.W.A.T. - Není to Seal Team v bledě modrém? Připadá mi hrozně trapné, jak řeknou jméno toho jejich šéfa na tiskovce. Jednou jsem mluvila s policajtem z české zásahovky a on mi říkal, že si nesmí v práci sundat kuklu, kdyby bylo 50 ve stínu, protože je nepřípustné, aby riskovali, že je někdo identifikuje a pomstí se. A v USA plném gangů málem nadiktuje novinám jeho adresu :D. Ale zruší. To téma policie versus černoši už pokryli a byl to propadák.
Wisdom of the Crowd - Vypadá to, že by to mohlo být zajímavé, ale zruší. 100 %.
Young Sheldon - Vzhledem k tomu, kolik negativních reakcí jsem četla už jen na ten nápad, mě překvapuje, že do toho vůbec šli. Ale TBBT už spoustu lidí štve a vemte si, o čem tenhle seriál je. Sheldon před Leonardem neměl nikdy kamaráda. Bylo to šikanované dítě, které neměl rád nikdo (obvykle tyhle postavy mají rádi aspoň sourozenci). V půlce případech, kdy Sheldon vzpomněl své dětství, ho člověku bylo hrozně líto. Takovou komedii fakt člověk hledá.
Startrek - Nevím, jak to vysílání bude fungovat, ale dneska je tolik nerdovských seriálů...

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
16. 8. 2017 / 21:49:13 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

9JKL - Walton a Jack Geller. Asi bych tomu dala šanci, kdyby to bylo sebehorší, ale tohle nezachrání ani dobrý slot, Walton je druhý Labine.
By the Book - To nemyslí vážně, že ne?
Instinct - Takových seriálů už bylo a všecky zrušili.
Me, Myself & I - U těchhle nových tipů seriálů človk nikdy neví, to je vždycky 50/50. Vzhledem k tomu, že minule jsem u takové neobvyklosti dala zrušení a oni to prodloužili, budu tomuhle věřit.
Seal Team - Vzhledem k tom, že stanice, co natočila Vikingy, plánuje taky seriál o Sealech, kdo úřemýšlí, dá mu přednost. Tam totiž nebude tolik klišé amerických hrdinů.
S.W.A.T. - Není to Seal Team v bledě modrém? Připadá mi hrozně trapné, jak řeknou jméno toho jejich šéfa na tiskovce. Jednou jsem mluvila s policajtem z české zásahovky a on mi říkal, že si nesmí v práci sundat kuklu, kdyby bylo 50 ve stínu, protože je nepřípustné, aby riskovali, že je někdo identifikuje a pomstí se. A v USA plném gangů málem nadiktuje novinám jeho adresu :D. Ale zruší. To téma policie versus černoši už pokryli a byl to propadák.
Wisdom of the Crowd - Vypadá to, že by to mohlo být zajímavé, ale zruší. 100 %.
Young Sheldon - Vzhledem k tomu, kolik negativních reakcí jsem četla už jen na ten nápad, mě překvapuje, že do toho vůbec šli. Ale TBBT už spoustu lidí štve a vemte si, o čem tenhle seriál je. Sheldon před Leonardem neměl nikdy kamaráda. Bylo to šikanované dítě, které neměl rád nikdo (obvykle tyhle postavy mají rádi aspoň sourozenci). V půlce případech, kdy Sheldon vzpomněl své dětství, ho člověku bylo hrozně líto. Takovou komedii fakt člověk hledá.
Startrek - Nevím, jak to vysílání bude fungovat, ale dneska je tolik nerdovských seriálů...

Eh..viděla jsi filmovou předlohu SWAT? mě tam spíš zaráží ten boj proti černochům ( nejsem rasista)..

Gabka
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 8. 2017 / 16:08:41 (před 7 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Eh..viděla jsi filmovou předlohu SWAT? mě tam spíš zaráží ten boj proti černochům ( nejsem rasista)..

Viděla. Co myslíš konkrétně? Tak ono je to spíš černoši proti policii, což sice chápu, je to bordel, co se dneska děje, ale nejsem v tom investovaná natolik, aby mě to jako téma zajímalo.