Diskuze k článku Trailery na novinky 2017/18: The CW
Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 5. 2017 / 16:08:53 (před 7 roky)
on

Ak bude CW budúci rok rušiť :D bude potrebovať nahradiť, čiže čisto teoreticky majú tieto seriály šancu na predĺženie, ale mňa osobne zaujalo len life sentence. Dynasty má napríklad super námet - typ seriálov ktorý celkom môžem, ale ten trailer ma nenormálne nudil. No, tak sama som zvedavá čo z toho cwčka vydrží tento rok, ale dám tomu trošku väčšiu nádej ako by :D.

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 5. 2017 / 16:12:26 (před 7 roky)
off

Seriály CW mám ráda, ale tenhle rok velká bída .-) Dám šanci jen Dynastii a to jen kvůli tomu, že mě poslední dobou naštvali Báječní a bohatí .-D Doufám, že v Dynastii nebude tolik multietnické a LGBTI propagandy jak v traileru...

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 5. 2017 / 16:21:22 (před 7 roky)
off

Nezaujalo ma nič a to pozerám skoro všetko od CW čo momentálne beží.. Milujem DC či filmy alebo seriály ale ani ten Black Lightning ma nezaujal a už vôbec nie po tom čo to nebude súčasť Arrow-verse.. Keby to bolo súčasťou Arrow-verse tak by som možno dal tomu šancu .. Na Lucy Hale som sa tiež tešil ale trailer ma taktiež nezaujal.

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 5. 2017 / 16:39:04 (před 7 roky)
off

Black Lightning...bude to dle mého jedna limitovaná série (naznačuje to nepropojení s Arroversem)
Valor...vůbec ničím nezaujalo a na CW to nebude mít úspěch

Dynasty...luxusní prostředí by mohlo táhnout a Amíky zaujmout
Life Sentence...to vypadá nejlíp ze všeho. Trochu mi to připomíná mé oblíbené Hart of Dixie, a myslím, že by to mohlo mít úspěch.
Navíc by oba tyto seriály mohly zaujmout místo po Crazy-Ex a Jane, sedělo by jim, kdyby běžely v jeden den po sobě

Takže verditk:
Prodloužení: Life Sentence, Dynasty
Zrušení: Valor, Black Lightning

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 5. 2017 / 16:41:24
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 5. 2017 / 16:55:52 (před 7 roky)
off

Mně teda přijde Life Sentence fakt děsný....a bude to jedna velká nuda, podle mě. Musím ale pochválit za dobrý casting sestry, opravdu si jsou s Lucy podobné. A ostatní vypadá taky nic moc.....no, tak tady si asi nevyberu.

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 5. 2017 / 16:57:36 (před 7 roky)
off

Takže DCCW zůstane, protože tohle rozhodně nejsou seriály, které by je dokázaly nahradit. Fakt hrůza- nelíbilo se mi vůbec nic! A to mi CW seriály zaplňují pravidelně watchlist. Fakt hrůza...
Black Lightning by musel mít spešl zápletku, vzhledem k tomu, že není součástí Arowverse a už bylo oznámeno, že nepůjde do crossoverů. I když upřímně je to nejlepší trailer z nabízených.
Dynasty: jako vážně? Uječené dráma, ženský, co si vjedou do vlasů. Koho to může bavit? Bojím se, že se to ujme, ale je mi to tak proti srsti, že tipuju zrušení :D
Valor: To se všichni s vojenským prostředím zbláznili? Tady je to navíc poCWčkováno dramatem, tajemnem... to nemůžou myslet vážně...
Life Sentence: Nic pro mě navíc tu takových seriálů bylo poslední dobou hodně, toho se přece všichni musí mít už dost, ne?

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 5. 2017 / 17:01:44 (před 7 roky)
off

Mě se třeba Valor docela dost líbí..na to že je to CW? určitě víc než Seal Team..

Gabka
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 5. 2017 / 17:06:40 (před 7 roky)
off

tipuju prodloužení u Black Lightning a Life Sentence. oboje nevypadá špatně (čti o něco lépe, než ten bídný zbytek) a přijde mi, že by mohli přežít.
u Dynasty ani nevím, že je nějaký původní seriál a ani tady tento trailer nezaujal, takže zruší, snad. a Valor... vážně? taky doufám nepřežije. fakt by mě zajímalo, kde se ta vlna vojenských seriálu vzala :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
23. 5. 2017 / 17:10:39 (před 7 roky)
off

Black Lightning: Superhrdinové jsou pro mě vyčerpané a nudné téma, teda až na pár výjimek jako třeba Legion, který dokázal, že to jde dělat i jinak. Tohle bude učebnicová nuda, protože The CW vzdoruje jakýmkoliv inovacím v jakémkoliv žánru.
Dynasty: Zní mi to jako horší verze Empire. A to je co říct, protože Empire už je tak dost hroznej. Sledovat tohle bych bez následků nezvládl, takže ne.
Life Sentence: Lucy Hale je pěkná, ale to bohužel nestačí. Jak píše Fruiko, zajímavějších by bylo těch osm let předtím. Je smutný, že lidi musí umírat na smrtelnou nemoc, aby začali dělat něco zajímavýho. :-D
Valor: Tohle nemůže přežít. A i když to přežije, já to sledovat nebudu, protože jsem snesl sotva ten trailer.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 5. 2017 / 17:11:40
Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 5. 2017 / 17:17:13 (před 7 roky)
off

Valor a Dynasty nezaujalo vůbec. Black lightning nevypadá nejhůř, ale oproti stávající superhrdinské konkurenci si myslím, že nemá moc šancí. A na life sentence sem se těšila, především díky Lucy Hale, ale trailer dost nuda ... doufám, že jen nepovedený trailer a ne celý seriál.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 5. 2017 / 20:38:49 (před 7 roky)
off

Black Lightning
asi zrusia , uz su prehrdinovany a hlavny predstavitel nema moc charizmu proste nudny superhrdina na dochodku ...

Dynasty
Toto je tak zle az to mozno nahradi Panensku janu alebo CrazyEx, dokonca to moze aspirovat na nejaku cenu az taka je to hlupost ..ziska si to 0,4 rating urcite ... a to na CW staci na dalsiu seriu.

Life Sentence
dostojna nahrada za No Tomorrow ale mam strach ze to neobstoji a rychlo strati nejeke charizma, tazko predpovedat ale dam tomu sancu a podla mna predlzenie.

Valor
tak toto bolo skutocne zle, vojenskych serialov je po... povedzme vela v tejto sezone a tento vyzera najhorsie najnudnejsie a najdrahsie kedze asi budu obcas potrebovat aj skutocny vrtulnik natocit.(hoci doteraz pouzivajnechutny pohlad z auta vedla ktoreho sa preieta film tak preco neurobit kabinu vrtulnika a nepremietat krajnu okolo .. to by skresalo naklady a mozno ..hadam ale az tak uchylny nebudu ... zrusia. )

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
23. 5. 2017 / 21:00:16 (před 7 roky)
off

Když si vezmu, že na novinky CW jsem se těšil každý rok nejvíc, teď mám každý rok větší problém si vybrat. Buď moc stárnu, anebo ty trailery vážně nestojí za nic.

BL jde mimo mě, trailer na Dynasty mě zklamal, Valor se mi líbil podle popisu (i tak mi ale přišel, že na CW nemá šanci uspět), ale trailer to pohřbil. Sečteno a podtrženo mi nejlepší přijdou popisy těch dvou nevybraných pilotů :(

Stývn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 5. 2017 / 21:31:04 (před 7 roky)
off
Simplle_Name napsal(a):

Nezaujalo ma nič a to pozerám skoro všetko od CW čo momentálne beží.. Milujem DC či filmy alebo seriály ale ani ten Black Lightning ma nezaujal a už vôbec nie po tom čo to nebude súčasť Arrow-verse.. Keby to bolo súčasťou Arrow-verse tak by som možno dal tomu šancu .. Na Lucy Hale som sa tiež tešil ale trailer ma taktiež nezaujal.

No když to přežije víc než jednu sérii tak tomu přiklepnou nálepku Earth xy, proběhne Flash a součástí to bude. Myslím že tu jednu řadu nějak dám a pak se uvidí.

Johny203
23. 5. 2017 / 22:58:50 (před 7 roky)
off

nikdy by som nepovedal že Dynasty ma na základe traileru zaujme najviac :)

Case*Wawe*Make
23. 5. 2017 / 23:41:00 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Když si vezmu, že na novinky CW jsem se těšil každý rok nejvíc, teď mám každý rok větší problém si vybrat. Buď moc stárnu, anebo ty trailery vážně nestojí za nic.

BL jde mimo mě, trailer na Dynasty mě zklamal, Valor se mi líbil podle popisu (i tak mi ale přišel, že na CW nemá šanci uspět), ale trailer to pohřbil. Sečteno a podtrženo mi nejlepší přijdou popisy těch dvou nevybraných pilotů :(

To bude tím, že asi ty trailery budou čím dál tím horší nebo náš vkus na seriály vytříbenější :D

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
ShedStories
24. 5. 2017 / 00:25:10 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jo, tohle mě bude hodně bavit.
Fruiko napsal(a):

Tohle nemůže bavit ani 1 % lidí.

Hmm :D

Každopádne
Black Lightning - okay , DC mám rád ale uvítal by som DC seriál možno na inej stanici pre zmenu. Je to dokonca mimo Arrowversu takže nevidím dôvod sledovať tento seriál ale možno ma pilot presvedčí

Dynasty - to je hrozné a má to aj tú hrozne nesympatickú herečku z tej hroznej série TVD

Life Sentence - pri traileri máte chybu v názve seriálu (nie žeby som som kritizoval :D ), ale k veci ... toto nevyzerá až tak hrozne, niektoré situácie aj celkom úsmevné ale bude to romantický drama takže skôr nie ako áno .... možno keby sa sústredili skôr na komediálnu stránku seriálu tak by to mohlo byť aj celkom fajn

Valor - no trailer je jedna veľká nuda. Nenaláka na sledovanie seriálu

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 5. 2017 / 00:26:48
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
24. 5. 2017 / 07:53:14 (před 7 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

To bude tím, že asi ty trailery budou čím dál tím horší nebo náš vkus na seriály vytříbenější :D

Nebo oboje. :-D

Koldik
24. 5. 2017 / 10:52:24 (před 7 roky)
off

S tymto uplne suhlasim, okrem Black lightning tam nic ine velku sancu nema...

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 5. 2017 / 12:28:23 (před 7 roky)
off

Novinky CW hrozně zklamali a to vždy minimálně jednu vyberu ale tato sestava je vážně strašná. Black Lightning je sice komiksovka ale vypadá to hůř než Supergirl a ten děsiví kostým hlavního hrdiny vážně nechápu. To ostatní raději ani nekomentuji.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 5. 2017 / 12:29:17
Simplle_Name
24. 5. 2017 / 14:20:19 (před 7 roky)
off
Stývn napsal(a):

No když to přežije víc než jednu sérii tak tomu přiklepnou nálepku Earth xy, proběhne Flash a součástí to bude. Myslím že tu jednu řadu nějak dám a pak se uvidí.

Tiež si myslím že to tak dopadne ako píšeš.. Tak isto ako to bolo so Supergirl len najprv to musí prežiť.. Supergirl som začal tiež pozerať až po tom čo tam pribehol Flash a neskôr som dobehol zvyšné časti.. Ale pravdepodobne aj tak si to nepozriem až kým nebudem mať 100% isté že bude možný crossover.. Ale nechápem tu logiku mať 4 prepojené seriály a piaty dajú osobitne..

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 5. 2017 / 14:42:58 (před 7 roky)
off
Simplle_Name napsal(a):

Tiež si myslím že to tak dopadne ako píšeš.. Tak isto ako to bolo so Supergirl len najprv to musí prežiť.. Supergirl som začal tiež pozerať až po tom čo tam pribehol Flash a neskôr som dobehol zvyšné časti.. Ale pravdepodobne aj tak si to nepozriem až kým nebudem mať 100% isté že bude možný crossover.. Ale nechápem tu logiku mať 4 prepojené seriály a piaty dajú osobitne..

Já doufal, že místo nějakého neznámého hrdiny udělají raději seriál o Supermanovy když už se objevil v Supergirl.

spike
Marie2624
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 5. 2017 / 17:04:57 (před 7 roky)
off

Tak z tohohle výběru mě nic zas tak moc nezaujalo a to si vždycky na CW něco vyberu. Tak snad to bude příští rok lepší.
U Dynasty mi stačilo jen vidět ten trailer a říkala jsem si, že to snad nemyslí vážně. Nemám ráda, když je všechno moc přehnané a každej je s každým.
Life Sentence trochu zvažuju, přijde mi to vcelku zajímavé, ale že bych z toho byla nějak unešená, to se říct nedá. Ale ze všech 4 věcí mi to přijde nejzajímavější.
Black Lightning mě moc nezaujalo. Myslím si, že na CW je až moc superhrdinů, měli by už něco zrušit. A tohle mě ani nijak nezaujalo, ostatní superhrdinský seriály jsou lepší.
Valor - To by mohl být zajímavý seriál, kdyby to líp zpracovali. Mně to přišlo celkem nudný.

Simplle_Name
24. 5. 2017 / 22:32:45 (před 7 roky)
off
spike napsal(a):

Já doufal, že místo nějakého neznámého hrdiny udělají raději seriál o Supermanovy když už se objevil v Supergirl.

Keďže začal filmový svet DCEU tak už asi nechcu aj serialy robiť o nejakych znamejšich hrdinoch.. sa čudujem že vôbec Flasha/Arrowa odklepli.. popripade ešte Supergirl a že sa tam objavil Superman..

lizzy
26. 5. 2017 / 18:22:36 (před 7 roky)
off

To dělaj na CW čím dál tím větší kraviny nebo už stárnu? :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 5. 2017 / 21:02:44 (před 7 roky)
off

Tak asi znovu přejdu k mému oblíbenému, psanému slovu peachovina, protože tady se dá použít hned několikrát, letos to asi o ničem nebude. Jakž takž by šel ten seriál s Lucy Hale, ovšem od PLL už jsem na její grimasy alergická, ona fakt neumí vůbec hrát.

Vzhledem k tomu, že zajímavé novinky se neprodloužily, stálice jsou o hlavu kratší(až na SPN, to je věčné) a tyhle novinky nic moc, tak tenhle rok pro CW asi nebude moc úrodný. DC-CW to jistí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 5. 2017 / 21:03:16
Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
29. 5. 2017 / 14:11:16 (před 7 roky)
off

Tady mě vyloženě nezaujalo nic. Možná, možná zkusím tu komedii.

Prodlouží: Black Lightning a troufám si tvrdit, že se prodloužení dočká i Life Sentence.

Valesion
PKathy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 6. 2017 / 20:30:56 (před 7 roky)
off

Life Sentence: Souhlas s ragelly ohledně Lucy. Začala jsem teď koukat na Lhářky a taky mě tam už začíná štvát

To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou.