Konečně stanice, kde si něco vyberu. :-D
L.A. to Vegas: Nevypadá to špatně. Neotřelé téma by mohlo fungovat, pokud vydrží humor. Dám tomu šanci.
The Resident: Prostě doktoři, takže asi ne. Ale Manish Dayal mě trošku láká, v Halt and Catch Fire byl skvělej.
The Gifted: Beru, i když těžko říct, jestli si to udrží určitou kvalitu.
The Orville: Možná. Nejdřív jsem to odsoudil, ale pár vtipů z traileru mě celkem dostalo, takže to zvážím.
Ghosted: Craig Robinson a Adam Scott v jednom seriálu, to bude skvělá podívaná.
To herecké obsadenie v The Resident <3. Je to jediný seriál, ktorý ma zaujal z tejto ponuky. Tým humorným veciam nejako neviem prísť na chuť.
Tak tohle vypadá skvěle....rozhodně se těším na Ghosted a dám šanci The Orville a L.A. to Vegas
Hlavní cenu v kategorii "Trailery po nichž nehrozí psychické následky" letos vyhrává FOX. Skoro všemu bych dokázal dát šanci, jenže bojím se že v USA hlavně kvůli originalitě většina neprojde. Teď jen vědět, jak hodně budou FOXové lpět na tom, že nekoukají jen na sledovanost...
911 ještě není? Škoda, na to jsem se těšila nejvíc... U Foxu mě osobně nic nenadchlo, věřím, že to napraví právě 911
Prochmen napsal(a):
911 ještě není? Škoda, na to jsem se těšila nejvíc... U Foxu mě osobně nic nenadchlo, věřím, že to napraví právě 911
Opravdu není, bohužel.
Wow, tak tady mě zaujalo všechno. :D
Myslím si, že stanica Fox má každý rok najzaujímavejšie nové seriály z veľkej 5. Určite dám šancu The Orville
Fox zachráni novú sezónu? Fakt všetko vyzerá pozerateľne. The Orville ma nadchol najviac a možno dám šancu aj Gifted a Ghosted
Fox vsází na humor. No, nebudu tipovat, jak seriály dopadnou.. Všechno mi to tentokrát splývá v jedno. Všechny komedie mají špatné obsazení, vypadají děsně cheesy a vše mi přijde jako od Setha MacFarlana, kterého opravdu nemusím. Na druhou stranu, i přes to vše mě Fox asi letos zaujal nejvíce.
(Gifted vypadá moc dobře, snad to nedopadne jako Legion.)
tu ma tie traileri naozaj bavili teda až na The Resident, najviac zaujal asi The Orville
Mne sa teda okrem Residenta paci vsetko, tak uvidime co zarezu...
Adík napsal(a):
Fox vsází na humor. No, nebudu tipovat, jak seriály dopadnou.. Všechno mi to tentokrát splývá v jedno. Všechny komedie mají špatné obsazení, vypadají děsně cheesy a vše mi přijde jako od Setha MacFarlana, kterého opravdu nemusím. Na druhou stranu, i přes to vše mě Fox asi letos zaujal nejvíce.
(Gifted vypadá moc dobře, snad to nedopadne jako Legion.)
Legion je náhodou super. ;)
Firox napsal(a):
Legion je náhodou super. ;)
Neříkám, že není.. ale podle mě si nezaslouží nálepku Marvel. Přece to jen křičelo low budget, což je u akčního Marvelu docela problém. Klasického fanouška značky to nezaujme. Mi to spíše připomínalo další sérii AHS a z toho důvodu jsem to asi jako jediný z mých přátel dosledoval.
FOX určitě vede, co se nejlepších novinek týče.
The Orville vypadá dost zajímavě, mohl by to být super seriál na odreagování.
Zaujalo: The Resident, The Gifted, The Orville a také věřím, že se jinak zrovna tyto tři kousky dočkají prodloužení.
Těším se na The Resident a The Gifted :)
L.A. to Vegas - Okolnostmi mi to připomíná Superstore, takže tomu budu věřit.
The Resident - Czuchryho fanynky by to mohly zachránit.
The Gifted - Ty schopnosti mi připadají nějak všechny stejné, více méně, ale i tak to podle zájmu, co na internetu pozoruju, mohlo uspět.
The Orville - Mám trochu neblahý pocit, že z toho bude one-man show se zbytkem postav jen k nahazování na hlášky. Ale uspěje to? Do uzávěrky nejspíš asi ještě mockrát změním názor.
Ghosted - To v tom jediná vidím strašnou blbost?