Diskuze k článku Comic-Con 2012: The Vampire Diaries (Upíří deníky)
Kroupenka
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 7. 2012 / 12:06:36 (před 12 roky)
off

Jsem velmi zvědavá jaký upír Elena nakonec bude. V jednom odstavci píšou že:

Elena byla drsná holka a teď je drsná upíří holka

takže to trochu naznačuje že by mohla být drsná jako Katherine, ale toho se zase bolím protože Kath může být jenom jedna a vždy mě bavily protikladné povahy Eleny a Kath. Doufám že že se Katherine objeví co nejdřív, nemůžu se dočkat střetnutí face to face Kath a Eleny.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 7. 2012 / 12:06:51
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 7. 2012 / 12:17:01 (před 12 roky)
off

Zní to hodně zajímavě a vůbec bych se nedivil kdyby čtvrtá série překonala tu druhou, kterou mám zatím nejraději.

spike
AnyBel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
15. 7. 2012 / 14:01:54 (před 12 roky)
off

Docela se toho děsím. Jestli Elena bude jako Kath, tak to celé zkazí. To samý s Damonem. Jednou zlej, jednou hodnej....ať už se taky rozhodne!

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 7. 2012 / 15:04:46 (před 12 roky)
off
AnyBel napsal(a):

Docela se toho děsím. Jestli Elena bude jako Kath, tak to celé zkazí. To samý s Damonem. Jednou zlej, jednou hodnej....ať už se taky rozhodne!

Podle mě nebude úplně jako Kath, nebude z ní taková sobecká mrcha. Podle mě jí bude podobná v té ráznosti se kterou se bude snažit chránit ty co má ráda a možná se tak dopustí i ošklivých činů o kterých bude přesvědčená, že jsou správné. Já si dokonce myslím, že by se mohla tak trochu naštvat a rozhodnout se pro vyvraždění rady a následně by se její boj zvrhl ve vyvraždění skoro poloviny Mystic Falls. Prostě by se rozhodla pozabíjet všechny co by podle ní ohrožovali její nejbližší a hlavně by si tak kompenzovala to, že dříve nedokázala svoje blízké ochránit a tak o hodně z nich přišla. To by mohla být zábava.

spike
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
15. 7. 2012 / 15:42:56 (před 12 roky)
off

Nina prohlásila, jak bude těžké zahrát odlišně upírku Elenu a Katherine. Takže stejné rozhodně nebudou.

"Let's put a smile on that face!"
Kroupenka
15. 7. 2012 / 16:07:18 (před 12 roky)
off
spike napsal(a):

Já si dokonce myslím, že by se mohla tak trochu naštvat a rozhodnout se pro vyvraždění rady a následně by se její boj zvrhl ve vyvraždění skoro poloviny Mystic Falls. Prostě by se rozhodla pozabíjet všechny co by podle ní ohrožovali její nejbližší a hlavně by si tak kompenzovala to, že dříve nedokázala svoje blízké ochránit a tak o hodně z nich přišla. To by mohla být zábava.

Zajímavé by to bylo, ale je to podle mě hodně nepravděpodobné. Kdyby to náhodou udělala tak by pak měla šílené výčitky jako Stefan na začátku 3. série když někoho roztrhal na cucky a pak zase složil nazpátek.

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 7. 2012 / 22:49:43 (před 12 roky)
off
„Elena byla drsná holka a teď je drsná upíří holka, která se o sebe umí postarat,“ uvedl Ian Somerhalder. „Bude velmi zajímavé přidat do milostného trojúhelníku tuto dynamiku…"

Elena a drsná holka? mě přijde spíš jako křehounká květinka, která je proti upířímu světu bezmocná... Katherine je mnohem lepší a bylo by fajn, kdyby byla více jako ona.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Kroupenka
15. 7. 2012 / 23:56:51 (před 12 roky)
off
misulka78 napsal(a):

Elena a drsná holka? mě přijde spíš jako křehounká květinka, která je proti upířímu světu bezmocná...

Když jsem si to četla poprvé tak mě napadlo to samé. Pak jsem si uvědomila že to myslí tak že toho dokáže hodně vydržet, ale jinak souhlasím s tebou.

Sang
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 7. 2012 / 10:03:55 (před 12 roky)
off

Hlavně už v těch nových záběrech pofňukává, jak nechce být upírem a nikdy nechtěla..jestli se k její povaze ještě přidá, že bude pořád úpět, že nechce být silná a nesmrtelná, tak snad tvůrcům pošlu dopis, ať se teda napíchne na kolík a dá pokoj.

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
16. 7. 2012 / 10:30:02 (před 12 roky)
off

Do článku přidán oficiální záznam panelu od WB... :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
AnyBel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
16. 7. 2012 / 11:38:08 (před 12 roky)
off
misulka78 napsal(a):

Elena a drsná holka? mě přijde spíš jako křehounká květinka, která je proti upířímu světu bezmocná... Katherine je mnohem lepší a bylo by fajn, kdyby byla více jako ona.

Přesně tak, ona je drsná asi stejně tak, jako Stefan :-D