Diskuze k článku Trailery na novinky 2017/18: NBC
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 5. 2017 / 16:44:42 (před 7 roky)
off

Já se neskutečně těším na Willa a Grace, to je moje srdcovka. Ikdyž už to asi nebude ono, i tak se těším. Oba herce jsem si během let hrozně oblíbila. A Jacka taky samozřejmě:-) Já se snad i kouknu zas na starší díly:-)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
25. 5. 2017 / 18:05:33 (před 7 roky)
off

The Brave: Žádní z letošních vojáků mě nezaujali, tohle nebude výjimka.
Law & Order - True Crime: Možná? Pořád váhám.
Will & Grace: I tento revival jde mimo mě.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 5. 2017 / 21:34:00 (před 7 roky)
off

tak tu by som isiel uplne presne proti vam .. vsetko naopak ... :)
The Brave: dalsi vojacikova ..bude ich tolko ze to nebude bavit nikoho sledovat ..teda amici su divny ale to necham na inu diskusiu. dufam ze zrusia.
Law & Order - True Crime: podla videa by to mohlo byt cela seria jeden pripad ... zrusia
Will & Grace: mozno tomu dam sancu ... predlzia

Zrzava_gamerka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
26. 5. 2017 / 00:24:59 (před 7 roky)
off

Na sitcom Will a Grace se strašně těším, jen si po komentáři Ragelly teď připadám strášně stará... :D

Já neprokrastinuji, jen je prostě má láska k seriálům větší, než k tomu ostatnímu...;)
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 5. 2017 / 08:32:35 (před 7 roky)
off

Do mody se speciální jednotky dostali díky IS o tom žádná. Připomíná to dobu p 11. září to taky byla zásoba.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
26. 5. 2017 / 12:06:57 (před 7 roky)
off

prostě jedou letos vojenské seriály! Teda ale Brave vypadá dobře, jak já na to nejsem..rozhodně líp než Seal Team..Mike Vogel je..fůů..musím to komentovat? takže za mě Brave a Valor ano Seal Team fakt ne

Gabka
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
26. 5. 2017 / 19:56:40 (před 7 roky)
off

A to jsem si nedávno říkal, že je všude takových armádních seriálů a v žádném Mike Vogel (podle mě televizní prototyp amerického vojáka). Tak jsem se spletl. :D
Ale já tomu Brave moc nevěřím. Slot po Voice už není tak kouzelný jako dřív. Aby Brave nedopadl jako Oddysey a ten seriál s K. Heigl, z kterého už si nepamatuju ani jméno :(

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 5. 2017 / 23:35:37 (před 7 roky)
off

Tak další stanice, kde mě nic nezaujalo :/ To je bída, každý rok horší, a horší.... :/

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Janca.W
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
28. 5. 2017 / 19:42:14 (před 7 roky)
off

Tak jsem si teď projela trailery všech stanic, odtipovala a musím zkonstatovat, že jsem vcelku otrávená. Když se ohlásilo, že bude letos nasazeno hodně vojenských seriálů, byla jsem natěšená, protože mě tohle téma vcelku baví, ale ani jedna z nasazených novinek s touto tematikou mě nenadchla. The Brave z toho vypadá asi nejlíp, ale nějaké mega nadšení se po zhlédnutí traileru nedostavilo.
Také jsem si uvědomila, že ani u jedné ukázky jsem si neřekla: "Yes, tohle chci vidět!" Je to mnou, nebo jsou ty letošní novinky tak děsně nezajímavé? :)

Editováno: 2x | Naposledy: 28. 5. 2017 / 19:43:02
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 5. 2017 / 13:37:06 (před 7 roky)
off

No tak trailer na Brave bol celkom fajn, ale neviem... ostatne dve ma nelakaju

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
29. 5. 2017 / 14:18:13 (před 7 roky)
off

Will & Grace: Tak na tohle se těším hodně. Dodnes je to jeden z mých nejoblíbenějších starších sitcomů, ale bohužel myslím, že nyní už to tolik nezaujme atd. a zruší to.

Naopak myslím, že ostatní dva seriály prodlouží.

Valesion
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 6. 2017 / 20:57:02 (před 7 roky)
off

Všiml jsem si, že v tipovačce chybí nějaké novinky (např. Will and Grace, a pár dalších, teď si nevybavím, co všechno). A asi předpokládám, že ty, co jsou v tipovačce, ale ne v trailerech, ještě žádný trailer nemají, je to tak?

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 8. 2017 / 11:45:25 (před 7 roky)
off

The Brave - Speciální jednotka má zachránit blondýnu, pak řeší arabského teroristu a rozhodnou se, že zvládnou obojí, že blondýnu neobětují. Kde jsem to jen slyšela? Připadám si jako matikář, který má před sebou 2 studenty, kteří sedí vedle sebe a kteří v testu došli ke stejnému špatnému výsledku, ale přesvědčují ho, že neopisovali.
Law and Order: True Crime - Skutečný zločin a značka L&W? To prodlouží.
Will and Grace - Jsem jediná, komu ten trailer připadá trapný? Abych byla upřímná, tenhle sitcom jsem vždycky nesnášela, ale čistě objektivně - všichni herci mají od konce Willa a Grace období sucha. Dvousériové pokusy, které nijak nezářily, propadáky končící po pár dílech, jedna nevýrazná kriminálka na kabelovce, která sice možná vydržela řady 3, ale kolik lidí si ji ještě pamatuje? Šance obnovit svou zašlou slávu návratem Willa a Grace se všichni do jednoho jistě chytli dřív, než NBC tu větu dořekla. Trailer o tom, jak si Debra není jistá a jak má plno práce, je přímo trapný. Zruší, protože ti 4 to poslední roky usilovně zkoušeli, ale diváci o ně prostě nestojí.