Nějak mi nedochází ten nadpis. Jakože 5 krát plus, ale takhle to zní líp? Jsem zmatený.
The 100 měla fantastické finále, seriál nemá na CW konkurenci. Budu znít hrozně, ale doufám, že letošní novinky na CW vůbec neuspějí, takže by Stovka měla třeba šanci i na šestou sérii. Potenciál je tam stále obrovský a tvůrci se stále nevyčerpali s nápady.
Hild napsal(a):
The 100 měla fantastické finále, seriál nemá na CW konkurenci. Budu znít hrozně, ale doufám, že letošní novinky na CW vůbec neuspějí, takže by Stovka měla třeba šanci i na šestou sérii. Potenciál je tam stále obrovský a tvůrci se stále nevyčerpali s nápady.
Tak tak.. z tých noviniek aj tak si myslím že jedine čo prežije je Black Lightning aj to pochybujem.. a Tuším že už zrušia aj The Originals po 5 sérií alebo aj iZombie.. Stovka musí jednoznačne prežiť aj ďalej
Súhlasím s komentármi. The 100 malo parádne finále a som zvedavý, ako nadviažu na ten koniec. Najmä tá scénka kde bojovali o posledné zvyšky kyslíka bola riadne napínavá a pripomenula mi scénu Pod kupolou.
Arrow narozdiel od Flasha mal fakt dobré finále podľa mňa. A tak hodnotím5. sériu celkovo oveľa pozitívnejšie ako tretiu a štvrtú :)
tak 4 serie za nama a jako jo. Desatej dil me presvedcil, ze to ma porad cenu a po tom finale. Jakoze coze? Okamzite dalsi dily do me. Kezby byla pravda ten rok uvedeni pate serie na IMDB(2017). Ale to asi neklapne. Potencial by tam byl momentalne tak na serii o 22 dilech.
Son of Anarchy napsal(a):
tak 4 serie za nama a jako jo. Desatej dil me presvedcil, ze to ma porad cenu a po tom finale. Jakoze coze? Okamzite dalsi dily do me. Kezby byla pravda ten rok uvedeni pate serie na IMDB(2017). Ale to asi neklapne. Potencial by tam byl momentalne tak na serii o 22 dilech.
toho sa asi nikdy nedočkáme pri The 100.. jedine ak by sa stal zazrak a bol to najsledovanejši serial na CW :D ale aj tak si myslim že tomu stači aj tych 13 časti.. aspoň je to kvalita a nie kvantita.. vždy lepšie 13 dobrych ako 22 nudnych časti
Son of Anarchy napsal(a):
To bych asi nechtěla, The 100 je takový jaký je právě díky tomu, že má zkrácené série. Spíše bych brala dvě finálové řady o 13 dílech.