Diskuze k článku Sophia Bush opouští Chicago PD
Mammon23
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 5. 2017 / 00:38:19 (před 7 roky)
off

Škoda měl jsem ji rád aspoň doufám že tam nechají Tracy Spiridakos a doufám že se vrátí Antonio....

Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 5. 2017 / 00:45:44 (před 7 roky)
off

Ale niee,je to veľká škoda,mala som ju rada.Nech aspoň vrátia Antonia.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 5. 2017 / 01:07:34 (před 7 roky)
off

Niee, Sophia bola dôvodom, prečo som začala pozerať Chicago PD a jej postavu som mala veľmi rada :( Nevravím, že seriál prestanem pozerať, lebo som si postupne obľúbila všetky postavy, ale už to nebude také isté.

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 5. 2017 / 06:52:02 (před 7 roky)
off

Upřímně? Konečně. Už toho dramatu kolem ní bylo moc.

Andvejka17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
26. 5. 2017 / 07:32:25 (před 7 roky)
off

Seriál jsem začala sledovat kvůli ní. Chytnul mě natolik, že sledovat dál nepřestanu, ale postava Erin mi bude chybět.

-Ajka
novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 5. 2017 / 07:34:07 (před 7 roky)
off

Krása, teď může konečně naskočit do nějakého seriálu, který mě bude zajímat.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 5. 2017 / 07:57:18 (před 7 roky)
off
sarhod79
26. 5. 2017 / 08:20:59 (před 7 roky)
off

Kruciš, kvůli ní jsem to začala sledovat.....

"Vím, že nic nevím."
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 5. 2017 / 09:31:09 (před 7 roky)
off

Snad mě tady neukamenujete :D Konečně, splnil se mi sen, na který čekám od první chvíle co se objevila. Fakt ji nemůžu vstát. Naopak doufám, že Tracy Spiridakos tam vydrží co nejdýl. Taky by se mohl vrátit Jon Seda když díky bohu zrušili Justice.

Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 5. 2017 / 09:41:09 (před 7 roky)
off

Tak Erin je škoda.Měla jsem ji ráda. Snad nám tedy aspoň vrátí Antonia.

Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 5. 2017 / 11:38:43 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

Niee, Sophia bola dôvodom, prečo som začala pozerať Chicago PD a jej postavu som mala veľmi rada :( Nevravím, že seriál prestanem pozerať, lebo som si postupne obľúbila všetky postavy, ale už to nebude také isté.

Přesně! Pro mě byla hlavní a nejoblíbenější postavou, takže mě ten odchod štve hodně, furt čekám na nějaké její vyjádření... :/ Navíc pro nás romantiky tím padla i linka s Jayem. :(

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 5. 2017 / 11:39:08
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
26. 5. 2017 / 11:45:59 (před 7 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Přesně! Pro mě byla hlavní a nejoblíbenější postavou, takže mě ten odchod štve hodně, furt čekám na nějaké její vyjádření... :/ Navíc pro nás romantiky tím padla i linka s Jayem. :(

Navíc ji chtěl požádat o ruku! Jako střílela bych!

Gabka
Jessica Angell
26. 5. 2017 / 11:49:32 (před 7 roky)
off

Je to potvrzené? Nebo zase někdo něco přidal a jede to světem. Protože Sophia na Instagramu zatím nic takového nezveřejnila. Pokud je to potvrzené tvůrci nebo herečkou prosím si zdroj.

Gabka
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
26. 5. 2017 / 14:02:50 (před 7 roky)
on

Jako na jednu stranu mě mrzí že Sophia odchází, ale na tu druhou jsem ráda, že se Erin aspoň dostane od toho debila Halsteada. Nikdy jsem nepochopila, co na něm viděla, když nědělal nic jiného, než se jí zbytečně montoval do života a dělal věci, o kterého ho prosila ať je nedělá... Jenom je škoda, že to není naopak... Že by Erin zůstala a Halsteada odstřelili, nejlépe i s tím jeho kreténským zrzazvým bratrem :D. Ale jinak taky doufám, že se vrátí Antonio, ta Justice byla přešlap jako hrom...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Jessica Angell
26. 5. 2017 / 15:09:25 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako na jednu stranu mě mrzí že Sophia odchází, ale na tu druhou jsem ráda, že se Erin aspoň dostane od toho debila Halsteada. Nikdy jsem nepochopila, co na něm viděla, když nědělal nic jiného, než se jí zbytečně montoval do života a dělal věci, o kterého ho prosila ať je nedělá... Jenom je škoda, že to není naopak... Že by Erin zůstala a Halsteada odstřelili, nejlépe i s tím jeho kreténským zrzazvým bratrem :D. Ale jinak taky doufám, že se vrátí Antonio, ta Justice byla přešlap jako hrom...

Tak upřímně? všechno co si popsala ji podle mě k němu táhlo..on se ji za každou cenu snažil chránit. Miloval ji. A ona jeho.

Gabka
Jessica Angell
26. 5. 2017 / 15:22:25 (před 7 roky)
off

Lidi je to nějaký Fake na NBC o tom není ani zmínka..všude jen ne na NBC, neinformovala o tom ani Sophia ani nikdo..

Gabka
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 5. 2017 / 15:28:40 (před 7 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Lidi je to nějaký Fake na NBC o tom není ani zmínka..všude jen ne na NBC, neinformovala o tom ani Sophia ani nikdo..

Naděje umírá poslední, no :D Každopádně zdroje jsou seriózní, i když to není na NBC, a určitě i Sophia brzy poděkuje fanouškům :) A jinak by myslím bylo pravděpodobnější, že by se Sophia ozvala, kdyby zpráva byla mylná ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 5. 2017 / 15:30:49
Jessica Angell
26. 5. 2017 / 15:30:38 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Naděje umírá poslední, no :D Každopádně zdroje jsou seriózní, i když to není na NBC, a určitě i Sophia brzy poděkuje fanouškům :)

Jasně protože poslední její příspěvek je jen veselá fotka..a není divné že by ukončili 4. sérii tím, že ji Jay chce požádat o ruku? to tak trochu napovídá že se s ní počítalo do 5. řady..a že je to tak schválně udělané..zas jen někdo viděl něco co tam není a postnul že odchází, a všichni se toho chytli..

Gabka
Veruuuu
26. 5. 2017 / 16:44:14 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Vůůůbec, to naopak já byla ráda, že Antonio odešel, protože před odchodem už mě dost vytáčel. :D Ale nemá smysl se tu o tomhle dohadovat. :) Já Jaye mám ráda moc.

Jasně protože poslední její příspěvek je jen veselá fotka..a není divné že by ukončili 4. sérii tím, že ji Jay chce požádat o ruku? to tak trochu napovídá že se s ní počítalo do 5. řady..a že je to tak schválně udělané..zas jen někdo viděl něco co tam není a postnul že odchází, a všichni se toho chytli..

Bohužel ta situace v práci spíš napovídá tomu, že odchází, protože nevidím, jak jinak by v Chicagu mohla zůstat. :( A Sophia někde na twitteru psala něco ve smyslu, že je na dovolené, tak se nebude vyjadřovat, takže se obávám, že je to fakt. :/ Jen pro mě dost překvapivé, když byla jednou z hlavních tváří, ba co víc, ústření ženská hrdinka. :(

andromache
26. 5. 2017 / 18:13:09 (před 7 roky)
on

Tak upřímně? všechno co si popsala ji podle mě k němu táhlo..on se ji za každou cenu snažil chránit. Miloval ji. A ona jeho.

Ano a proto skákala metr dvacet do vzduchu, když jí sebral poslední naději na to, že by měla mít slušného otce (a ano právě tady ho prosila, aby to nedělal a nechal to být, ale on jako správný sobecký hajzl do toho rejpat prostě musel) a proto se s ním taky rozešla že :D? Ale jinak lááááska jako trám... :D

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Jessica Angell
26. 5. 2017 / 18:13:58 (před 7 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Vůůůbec, to naopak já byla ráda, že Antonio odešel, protože před odchodem už mě dost vytáčel. :D Ale nemá smysl se tu o tomhle dohadovat. :) Já Jaye mám ráda moc.

Bohužel ta situace v práci spíš napovídá tomu, že odchází, protože nevidím, jak jinak by v Chicagu mohla zůstat. :( A Sophia někde na twitteru psala něco ve smyslu, že je na dovolené, tak se nebude vyjadřovat, takže se obávám, že je to fakt. :/ Jen pro mě dost překvapivé, když byla jednou z hlavních tváří, ba co víc, ústření ženská hrdinka. :(

já na jejím twitteru nic nenašla..a ohledně toho je tam jen na konci naznačeno že se rozhoduje a Jayovi to nezvedne..nic víc..

Gabka
andromache
26. 5. 2017 / 18:16:01 (před 7 roky)
on
Veruuuu napsal(a):

Tak oni jsou s Gabby oba z jednoho těsta no... Ale pokud bych si měla vybrat mezi Antoniem, který je neutrální a detektivem debilem (ano já vím, jiný seriál, ale na Halsteada to sedí taky), který neustále strká ten svůj hnusný frńák do věcí, do kterých mu nic není, tak volím Antonia... Jak říkám, vůbec bych se nezlobila, kdyby někdo odstřelil Willa a při vyšetřování jeho vraždy by přišel o život i jeho bratříček.... (Natalie i Erin mají na lepší).

Jessica Angell
26. 5. 2017 / 18:17:28 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Ano a proto skákala metr dvacet do vzduchu, když jí sebral poslední naději na to, že by měla mít slušného otce (a ano právě tady ho prosila, aby to nedělal a nechal to být, ale on jako správný sobecký hajzl do toho rejpat prostě musel) a proto se s ním taky rozešla že :D? Ale jinak lááááska jako trám... :D

rozešli se ale taky pro to protože se ukázalo že Jay je ženatý..a její otec pokud vím sedí v base..ono se v jednom díle dokonce pak řešilo jestli otcem není celou dobu Voight..ale z toho zamotaného děje kolem jsem pochopila že její otec sedí

Gabka
tamkanova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
26. 5. 2017 / 19:35:28 (před 7 roky)
off

Jay není žadný debil, je to férovej a skvělej chlap s Erin a Voightem jsou to nejlepší postavy PD. Kdyby radši odstřelili blbečka Ruzeka, Atwatera nebo naivku a nafoukanku Burgess to by byla výhra....
Jay to s Erin myslel vždy dobře a nechtěl, aby Bunny nalítla, stejně jako Voight ji chrání... A nerozešli se, dali si pauzu než se vyřeší rozvod.... To že to tam pak tak interpetovali nic neznamená...Ale myslim, že je to fáma, jinak by tam nedávali zasnuby.... Lindstead je TOP a zrušit ho by znamenalo přijít o fanoušky a to jistě nechtějí a hodně bych se divila, že by Bush tvurci nechali jen tak v klidu odejít, kdyz u nas jsou z toho vzdy hrozny fory, vždyť už o tom, že tam bude krize se mluvilo půl roku a najednou se z toho někdo snaží dělat senzaci, že Bush končí.... až to řekne sama uvěřim a propo kdyby to byla fakt pravda, určitě by si to NBC nenechalo jen tak pronést do světa, když tohle mají být tajné informace... Asi tak jako kdyby nám teď řekli kdo umře ve fire... Bysme ty seriály ani pak sledovat nemuseli...

andromache
26. 5. 2017 / 19:45:28 (před 7 roky)
on

rozešli se ale taky pro to protože se ukázalo že Jay je ženatý..a její otec pokud vím sedí v base..ono se v jednom díle dokonce pak řešilo jestli otcem není celou dobu Voight..ale z toho zamotaného děje kolem jsem pochopila že její otec sedí

No ano, ale já zase měla za to, že její otec seděl a dostal se ven a byl to ten, co se tam pak ukázal, jakože se napravil. Vždyť i Bunny si celou dobu myslela, že je to on a proto mu posílala fotky Erin, když vyrůstala.. A pak si příjde Jay a všechno to pokazí protože strká rypák kam nemá... Jako protivnej mi byl i před tím, ale tímhle to dorazil definitivně. Nesnáším takové lidi.

andromache
26. 5. 2017 / 19:51:27 (před 7 roky)
on
tamkanova napsal(a):

Jay není žadný debil, je to férovej a skvělej chlap s Erin a Voightem jsou to nejlepší postavy PD.

Právě že není. Je to totální sliznoun a výmluvu na ochranu neberu. U Voighta to chápu, to je otcovská figura, ale že s někým spím mu ještě nedává právo strkat nos do věcí, u kterých ho prosím ať to nedělá.. Já bych ho za tohle vyrazila okamžitě a ani bych nečekala až se provalí, že si ani neumí zařídit rozvod. Nemůžu si pomoct, ale když už musí být teda Erin hetero (ach jo), tak jsem ji měla radši s Kellym z ChF...To byl daleko lepší pár.

tamkanova napsal(a):

Kdyby radši odstřelili blbečka Ruzeka, Atwatera nebo naivku a nafoukanku Burgess to by byla výhra....

S Ruzekem souhlas, ale na Burgess mi nešahej :D. Spolu s Erin ji tam mám nejradši, aspoň trochu tam rozbíjí ten nával testosteronu. Místo ní bych se radši zbavila někoho z dvojce Halstead Olinsky.

tamkanova napsal(a):

Jay to s Erin myslel vždy dobře a nechtěl, aby Bunny nalítla, stejně jako Voight ji chrání...

Jenže jasně ukázal pravdivost přísloví o tom, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly... Zrovna tady bych Bunny trochu povolila, podle mě žádnou levárnu nechystala (to až pak). Vždyť tam bylo vidět, že ona sama si myslela, že právě ten chlápek je otec Erin.

Jessica Angell
26. 5. 2017 / 21:40:48 (před 7 roky)
off
tamkanova napsal(a):

Jay není žadný debil, je to férovej a skvělej chlap s Erin a Voightem jsou to nejlepší postavy PD. Kdyby radši odstřelili blbečka Ruzeka, Atwatera nebo naivku a nafoukanku Burgess to by byla výhra....
Jay to s Erin myslel vždy dobře a nechtěl, aby Bunny nalítla, stejně jako Voight ji chrání... A nerozešli se, dali si pauzu než se vyřeší rozvod.... To že to tam pak tak interpetovali nic neznamená...Ale myslim, že je to fáma, jinak by tam nedávali zasnuby.... Lindstead je TOP a zrušit ho by znamenalo přijít o fanoušky a to jistě nechtějí a hodně bych se divila, že by Bush tvurci nechali jen tak v klidu odejít, kdyz u nas jsou z toho vzdy hrozny fory, vždyť už o tom, že tam bude krize se mluvilo půl roku a najednou se z toho někdo snaží dělat senzaci, že Bush končí.... až to řekne sama uvěřim a propo kdyby to byla fakt pravda, určitě by si to NBC nenechalo jen tak pronést do světa, když tohle mají být tajné informace... Asi tak jako kdyby nám teď řekli kdo umře ve fire... Bysme ty seriály ani pak sledovat nemuseli...

Děkuju! někdo kdo mě chápe! Nepotvrdila to ani Sophia nikde ani zmínka o tom na NBC navíc by to museli vědět už při posledním díle a nedali by že ji chce Jay požádat o ruku! což mimochodem bylo aaah! #LinsteadForever

Gabka
Jessica Angell
26. 5. 2017 / 21:44:11 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Právě že není. Je to totální sliznoun a výmluvu na ochranu neberu. U Voighta to chápu, to je otcovská figura, ale že s někým spím mu ještě nedává právo strkat nos do věcí, u kterých ho prosím ať to nedělá.. Já bych ho za tohle vyrazila okamžitě a ani bych nečekala až se provalí, že si ani neumí zařídit rozvod. Nemůžu si pomoct, ale když už musí být teda Erin hetero (ach jo), tak jsem ji měla radši s Kellym z ChF...To byl daleko lepší pár.

S Ruzekem souhlas, ale na Burgess mi nešahej :D. Spolu s Erin ji tam mám nejradši, aspoň trochu tam rozbíjí ten nával testosteronu. Místo ní bych se radši zbavila někoho z dvojce Halstead Olinsky.

Jenže jasně ukázal pravdivost přísloví o tom, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly... Zrovna tady bych Bunny trochu povolila, podle mě žádnou levárnu nechystala (to až pak). Vždyť tam bylo vidět, že ona sama si myslela, že právě ten chlápek je otec Erin.

Bunny vždycky chystá levárnu když se ukáže, takže tam k tomu nemám co říct. Voight je otcovský postava sice, ale zase jim nemá co zakazovat spolu být. A snad už od první epizody bylo jasné kdo bude tvořit ústřední romantickou linku. Takže když se ti tak strašně hnusí tak to nemusíš kazit všem ostatním. Sorry za upřímnost, tvůj názor beru, ale argumenty máš fakt nulové. Protože přesně to co dělal je dělalo tak dobrým párem. To ji měl nechat spadnout do všeho co Bunny udělá špatně? Ona už si zažila dost problémů a on ji chtěl chránit.

Gabka
Veruuuu
26. 5. 2017 / 22:42:11 (před 7 roky)
off

Děkuju! někdo kdo mě chápe! Nepotvrdila to ani Sophia nikde ani zmínka o tom na NBC navíc by to museli vědět už při posledním díle a nedali by že ji chce Jay požádat o ruku! což mimochodem bylo aaah! #LinsteadForever

Upřímně ty dva spolu zbožňuju, ale ta žádost o ruku byla prdlá. Moc spolu teď nebyli a spíš měli odstup a jeho logika, že vše vyřeší prstýnkem, byla na hlavu, to musím říct i já, která ho jinak žeru. :)

andromache má svůj názor a nemá cenu jí ho rozmlouvat, ačkoliv s ní sama absolutně nesouhlasím a taky si myslím, že by se v těch vyjádřeních mohla trochu krotit a nekazit to ostatním. :)) A ten týpek otcem Erin nebyl, Bunny sama neví, kdo to je. Jay ji chce prostě chránit a stará se o ni, slizoun rozhodně není. :) A může si každý říkat, co chce, názor mi to fakt nezmění, jen mě otráví, když to pak někdo podává jako jedinou možnou pravdu. ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 5. 2017 / 22:55:47
Jessica Angell
27. 5. 2017 / 00:04:55 (před 7 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Upřímně ty dva spolu zbožňuju, ale ta žádost o ruku byla prdlá. Moc spolu teď nebyli a spíš měli odstup a jeho logika, že vše vyřeší prstýnkem, byla na hlavu, to musím říct i já, která ho jinak žeru. :)

andromache má svůj názor a nemá cenu jí ho rozmlouvat, ačkoliv s ní sama absolutně nesouhlasím a taky si myslím, že by se v těch vyjádřeních mohla trochu krotit a nekazit to ostatním. :)) A ten týpek otcem Erin nebyl, Bunny sama neví, kdo to je. Jay ji chce prostě chránit a stará se o ni, slizoun rozhodně není. :) A může si každý říkat, co chce, názor mi to fakt nezmění, jen mě otráví, když to pak někdo podává jako jedinou možnou pravdu. ;)

Ve všem souhlasím..ta žádost zatím žádná sice nebyla ale mě se líbí to co mu řekl Will když mu prstýnek dával. Já myslím že to plánoval delší dobu..ale stejně nejvíc bylo..už nevím jakém díle, jak jí říká: Práce přicházejí a odcházejí, šéfové přicházejí a odcházejí. Nechci abys ty přišla a zase odešla.

Gabka
andromache
27. 5. 2017 / 00:12:46 (před 7 roky)
on

Já vážně nechápu, co na tom slizkém debilovy vidíte dámy :D. Mě ten chlap byl protivný od chvíle, co si začal s Gabby a když se s ním dala Erin dohromady... Pořád myslím, že má na lepší než na chlapa s klapkama na očích. Ochrana neochrana, udělat mi to, co on udělal jí (výslovně šel proti jejímu přání a to se prostě mezi dospělými nedělá), tak mu sbalím kufry a nazdar bazar...

A ano, Bunny sama neví, kdo tím otcem je, ale myslím, že tady u toho si byla dost jistá. Proč jinak by mu posílala ty dětské fotky Erin? Takhle dlouhodobě dopředu fakt plánovat podle mě neumí.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
27. 5. 2017 / 00:23:10 (před 7 roky)
off

Hot damn! Tady se to rozjelo.. A já jsem sem jen chtěla přijít oplakávat odchod Sophie. :( Lindsay & Voight jé mé oblíbené crime duo. :( (běžte se zahrabat Rede s Liz!)
Ale jak říká ragelly, naděje umírá poslední, takže já budu naivně doufat dál, že si to ještě rozmyslí.

..a přesto se musím vložit do konverzace Lindstead -> NE! Jak já jsem byla ráda, když je v posledních epizodách rozdělili a Lindsay pracovala s Upton.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Editováno: 2x | Naposledy: 27. 5. 2017 / 00:24:41
andromache
27. 5. 2017 / 00:30:34 (před 7 roky)
on
Matuush napsal(a):

Hot damn! Tady se to rozjelo..

A zajímavé je, že v tom mám vždycky prsty já mám dojem :D.

Matuush napsal(a):

..a přesto se musím vložit do konverzace Lindstead -> NE! Jak já jsem byla ráda, když je v posledních epizodách rozdělili a Lindsay pracovala s Upton.

Hurá, konečně taky někdo v mém rohu, kdo ho nesnáší :D.

Matuush
27. 5. 2017 / 00:34:38 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

A zajímavé je, že v tom mám vždycky prsty já mám dojem :D.
Hurá, konečně taky někdo v mém rohu, kdo ho nesnáší :D.

Máš, máš. :D
Jakooo úplně bych neříkala, že ho nesnáším, jen jsem neměla Jaye ráda v páru s Erin. V poslední řadě mi přišlo, že moc tlačili na pilu.

andromache
27. 5. 2017 / 00:38:18 (před 7 roky)
on
Matuush napsal(a):

Máš, máš. :D

Hmmm, docela by mě zajímalo, čím to asi bude :D.

Matuush napsal(a):

Jakooo úplně bych neříkala, že ho nesnáším, jen jsem neměla Jaye ráda v páru s Erin. V poslední řadě mi přišlo, že moc tlačili na pilu.

Tak to já ho nemůžu ani cítit. A když je spárovali.. No, viz všechny moje předchozí komentáře. mě hlavně příjde, že ti dva mají mezi sebou naprosto nulovou chemii. A s tím tlačením na pilu ti taky dávám za pravdu. Navíc si myslím, že do takových seriálu jako je PD vztahy ani moc nepatří. Má to být o zločinech a ne o tom, kdo s kým a proč.

Matuush
27. 5. 2017 / 00:46:40 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Navíc si myslím, že do takových seriálu jako je PD vztahy ani moc nepatří. Má to být o zločinech a ne o tom, kdo s kým a proč.

Asi bereš (čti: bereme) ty seriály moc vážně. ;) Zatracený shipping...
Má to být o Voightovi & Lindsay! O tom, jací to jsou badass taťka s dcerou!
Sorry, ale já se přes tuhle nedořešenou dějovou linku nemůžu přenést. :D

andromache
27. 5. 2017 / 00:53:39 (před 7 roky)
on
Matuush napsal(a):

Asi bereš (čti: bereme) ty seriály moc vážně. ;) Zatracený shipping...
Má to být o Voightovi & Lindsay! O tom, jací to jsou badass taťka s dcerou!
Sorry, ale já se přes tuhle nedořešenou dějovou linku nemůžu přenést. :D

Ano, shipping wars jsou zlo :D. I když zrovna v tomhle případě mi o ten shipping ani tak nejde :D. Jen tu postavu strašně nesnáším a nepřeju jí nic hezkého :D.

Jo, to je škoda, že tady tomu se nevěnovali víc a místo toho se utopili v tom pairingu Halsteada a Lindsey...

Jessica Angell
27. 5. 2017 / 09:00:52 (před 7 roky)
off

Raději už se k tomu nebudu vyjadřovat prostě Linstead forever! ale Voighta mám taky ráda..jen nějak celkově to co se stalo s Justinem tak nějak vyšumělo..

Gabka
Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
27. 5. 2017 / 11:44:31 (před 7 roky)
off

Tak, take napisu. Ja bych vubec nebyl proti, kdyby ukoncili cely serial. Vubec se teda nedivim, ze uz ji to treba nebavi a chtela skoncit, protoze hrejte jednu roli 5 let, kdyz jeste neni moc co hrat. Vubec mi prijde, ze serial tahne hlavne Voight a Olinsky a v posledni rade moc nemeli co hrat ani oni. V podstate se to tyka vsech Chicago serialu, ve Fire nebejt tam ten vztah toho Severida, tak v podstate taky o nicem a Med si muze podat ruce s Justice. Jednoduse herci dobry, ale scenar uvada.

Editováno: 2x | Naposledy: 27. 5. 2017 / 11:45:21
RedRose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 5. 2017 / 13:11:50 (před 7 roky)
off
Evie napsal(a):

Snad mě tady neukamenujete :D Konečně, splnil se mi sen, na který čekám od první chvíle co se objevila. Fakt ji nemůžu vstát. Naopak doufám, že Tracy Spiridakos tam vydrží co nejdýl. Taky by se mohl vrátit Jon Seda když díky bohu zrušili Justice.

Ja te kamenovat urcite nebudu protoze naprosto souhlasim !! Presto ze je to sympaticka herecka tak ta labilni detektivka Lindsay mi tam pije krev od zacatku... A Halsteada taky zrovna nemusim, takze pokud alespon jeden z nich zmizi, bude to jen ku prospechu veci... Ono celkove v PD neni moc oblibeni-hodnych postav a nebyt to soucast Fire a Med tak bych se na to asi tak pravidelne nedival... Pro poradek, moje oblibene postavy jsou Olinsky, Ruzek a Burgess... A po zruseni Justice tak nejak doufam v navrat Antonia...

...kdo vysoko myslí, ten hluboko padá...
Veruuuu
27. 5. 2017 / 13:48:24 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to já ho nemůžu ani cítit. A když je spárovali.. No, viz všechny moje předchozí komentáře. mě hlavně příjde, že ti dva mají mezi sebou naprosto nulovou chemii. A s tím tlačením na pilu ti taky dávám za pravdu. Navíc si myslím, že do takových seriálu jako je PD vztahy ani moc nepatří. Má to být o zločinech a ne o tom, kdo s kým a proč.

Chodili spolu i v reálu, tak asi nějaká ta chemie mezi nimi bude. :D Ale tak víš co, nám se nikdy nelíbili stejní chlapi, takže mě to nepřekvapuje ani teď. Viz. Ezra. :D Jen ty to své vyjadřování o nich hrozně hrotíš, že to pak člověka otráví. :P :D Myslím se shodneme jedině na tom, že Alison s Emily ne. :D :D

andromache
27. 5. 2017 / 14:02:45 (před 7 roky)
on
Veruuuu napsal(a):

Chodili spolu i v reálu, tak asi nějaká ta chemie mezi nimi bude. :D Ale tak víš co, nám se nikdy nelíbili stejní chlapi, takže mě to nepřekvapuje ani teď. Viz. Ezra. :D Jen ty to své vyjadřování o nich hrozně hrotíš, že to pak člověka otráví. :P :D Myslím se shodneme jedině na tom, že Alison s Emily ne. :D :D

Tak dík, právě jsem dosala slušné creeps, když jsi mi připoměla toho učitelskýho úchyla :D. Fuj :D. A já nevím, stejně jako spolu chodí Kara a Mon-el v reálu a nepříjde mi, že mají bůhví jakou chemii, tak stejné je to u Erin a Halsteada. Jestli spolu fakt chodí, tak to neumějí prodat. A ano, Emison zásadně teda ne :D. Jednak je to hrozně úchylný a jednak stejný problém. Na rozdíl od Lindsey Shay prostě se Sashou tu chemii nemá a nemá a nemá :D.

Bellezza
27. 5. 2017 / 22:58:13 (před 7 roky)
off

Tak vy ste sa tu teda riadne rozpísali a žasnem nad tým,aké máte názory na seriál a postavy.Mne Erin a Halstead teda boli sympatickí.Ked sa to tak vezme,mám tam rada všetkých,možno len Ruzeka trocha menej,ale nevadí mi.Každý mi je sympatický tým svojim spôsobom.Vadí mi ale tá nová ženská,takže dúfam,že vypadne a vráti sa Burgess.No a ked už je reč o nesympatiách,tak u mňa vedie ten Halsteadov ryšavý brat,toho fakt nemusím,ani vzhľadovo sa mi nepáči,ale to už je o Chicago Med...

ragelly
3. 8. 2017 / 20:31:09 (před 7 roky)
off

Dnes během TCA:

"She wanted to leave," Wolf said when asked about her departure, but did not elaborate on why. Despite her large role on the show, Wolf is confident there won't be any lasting impact from her absence. "I don't think it will have any effect at all," he said.

("Chtěla odejít," uvedl Dick Wolf ohledně Sophiina odchodu, ale neprozradil podrobnosti o jejích důvodech. I přes významnou roli, jakou herečka v seriálu měla, Wolf věří, že její nepřítomnost nebude mít na seriál žádný dlouhodobě negativní vliv. "Nemyslím si, že se nás to byť jen v nejmenším dotkne," uvedl.)

Jessica Angell
3. 8. 2017 / 22:24:15 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dnes během TCA:

"She wanted to leave," Wolf said when asked about her departure, but did not elaborate on why. Despite her large role on the show, Wolf is confident there won't be any lasting impact from her absence. "I don't think it will have any effect at all," he said.

("Chtěla odejít," uvedl Dick Wolf ohledně Sophiina odchodu, ale neprozradil podrobnosti o jejích důvodech. I přes významnou roli, jakou herečka v seriálu měla, Wolf věří, že její nepřítomnost nebude mít na seriál žádný dlouhodobě negativní vliv. "Nemyslím si, že se nás to byť jen v nejmenším dotkne," uvedl.)

Děkuju, konečně někdo kdo to podloží informacema, ne doměnkama..a s tím Nebude mít negativní vliv, doufám že ho někdo praští.

Gabka
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 8. 2017 / 00:17:39 (před 7 roky)
off

Tak co má dělat říct, že to bude mít negativní vliv? :D

Jessica Angell
4. 8. 2017 / 08:13:29 (před 7 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Tak co má dělat říct, že to bude mít negativní vliv? :D

to netvrdím,ale mám svůj názor tak jsem ho napsala, a ještě slušně

Gabka
Bellezza
8. 8. 2017 / 00:20:25 (před 7 roky)
off

Děkuju, konečně někdo kdo to podloží informacema, ne doměnkama..a s tím Nebude mít negativní vliv, doufám že ho někdo praští.

Tak,tak,súhlasím.. :(

ragelly
28. 9. 2017 / 12:31:29 (před 7 roky)
off

Tak co, jak to dopadlo? :)

MissLiz
28. 9. 2017 / 14:12:26 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak co, jak to dopadlo? :)

Je pryč. Její postava vzala práci v NY.

Lill
30. 9. 2017 / 13:21:23 (před 7 roky)
off

Je to škoda. Žiadna rozlúčka s jej postavou, nič. Ani Sophia sama sa k tomu nevyjadrila. To mi ešte dáva nádej, že snáď sa niekedy vráti. :(

ragelly
21. 10. 2017 / 20:21:44 (před 7 roky)
off

“Took me a long time and a lot of hard work to get out of that show,” the actress said in a reply to a commenter discussing her departure. “I left because I wanted to. End of story.” (Bylo hodně zdlouhavé a hodně těžké z toho seriálu vypadnout. Odešla jsem, protože jsem chtěla. To je vše."

No teda... auč, takové vyjádření určitě fanoušky moc nepotěší.

andromache
21. 10. 2017 / 21:46:34 (před 7 roky)
on

Škoda, že se nikdy nedozvíme, co jí tam tak lezlo na nervy.. (tajně doufám, že to byl románek s Halsteadem, ale tolik štěstí mi VSky nikdy nedopřejou :D).

Bellezza
23. 10. 2017 / 11:07:15 (před 7 roky)
off

Škoda,podľa jej vyjadradrenia je jasné,že sa už nevráti.Jedine žeby v budúcnosti zmenila názor.