Trailer vypadá fakt hodně dobře, takže se hodně těším, jak se se zbytkem páté série poperou. Zatím musím říct, že se mi líbí víc než předchozí tři řady. Tak snad to nepodělají jako v případě druhé série.
piata séria sa mi zatiaľ páči a moc,a trailer je silno dobrý :)
Wow, trailer je dost nadupanej :) A strašně mě navnadil na další díly, tak doufám, že to nebyli jenom vystřižený všechny nejlepší scény :)
Wow, vypadá to zajímavě. Trošku jsem se na konci minulé sezony bála, co se bude dít dál, ale... těším se na další díly.
Oh a Godric! Jeho není nikdy dost :-)
Z toho videa jsem tady napůl v mdlobách! :D Na to, že mě prvních pár dílů týhle série moc nebralo, ted to vypadá vážně skvěle..a jsem fakt hodně zvědavá na "superscénu" ve finále. :)
Panebože, panebože, panebožéééééé!!:) Výýýýbornej trailer. CHci víc a chci hned!:) Na to, že mě první díly 5. série až tak nebraly jsem teď navnaděná víc než dost. Vlastně spíš nezadržitelně strašně moc :) Tak doufám, že to nezmrví a že se to teď už bude jen a jen rozjíždět. Ulala :)
haroska napsal(a):
Panebože, panebože, panebožéééééé!!:) Výýýýbornej trailer. CHci víc a chci hned!:) Na to, že mě první díly 5. série až tak nebraly jsem teď navnaděná víc než dost. Vlastně spíš nezadržitelně strašně moc :) Tak doufám, že to nezmrví a že se to teď už bude jen a jen rozjíždět. Ulala :)
Tak s tímhle musím naprosto souhlasit.... šíleně se těším :)
Já jen doufám, že po odchodu Balla bude seriál pokračovat stejně kvalitními díly jako dosud. :)
Furiant: jojo, druhá série by se měla (až na pár scén) nenávratně vymazat!
Už podle ukázek se zdá, že kvalitu by ztratit vážně neměli a myslím, že se je na co těšit... Ten trailer mě teda navnadil, ze všech na Comic Conu mě dostal nejvíc...
megawir: O tuhle sérii se nebojím, ta má pěkně našlápnuto... ale o tu další (bez Balla) ano. :)
Našlápnuto má, právě jsem dokoukal novej díl a má to teda grády :)
Něco z traileru už jsme tam mohli vidět a na zbytek jsem sakra zvědavej... Letos je TB slušná paráda :)
haroska napsal(a):
Tak teď jsem viděla poslední díl a vrrr :) Dobré twisty
Jojo, myslím, že timhle dílem jsem překonala fázi "nic se tam neděje". Těším se na další! :)
Jsem dost zvědava na to finále... 5. série mě zatím opravdu hodně baví!! :)
megawir napsal(a):
Už podle ukázek se zdá, že kvalitu by ztratit vážně neměli a myslím, že se je na co těšit... Ten trailer mě teda navnadil, ze všech na Comic Conu mě dostal nejvíc...
tak s tím se dá jen souhlasit... Tohle je asi druhá nejlepší řada (první byla naprosto skvělá) - pro mě