Tyjo tak tohle uz je jinej level, ale asi to bude tim, ze jedu spis na kvantitu, nez ze bych si sjizdel jeden seros porad dokola, abych si zapamatoval takovyhle data :D
No já mám hrozného pamatováka a je jedno, jestli jde o školu nebo o seriály... proto používám watchlist :D Nezapamatuju si ani jaký díl jsem viděla naposledy... :D
Tak tohle jsem přesně já. Jsem schopná vám u 85% epizod ze Supernatural říct, co se tam událo. Ale látku do školy, třeba takové definice, to jde úplně mimo mě. :D
Tak to poznám. :D Možno nie do takých detailov, keďže aj ja kukám radšej viac seriálov raz a to si ich poriadne užívam. :)
Tak co se Přátel týče, tohle jsem přesně já :D
liskulka.lida napsal(a):
No já mám hrozného pamatováka a je jedno, jestli jde o školu nebo o seriály... proto používám watchlist :D Nezapamatuju si ani jaký díl jsem viděla naposledy... :D
Přesně :-)
Dost dobrý :) Zrovna nedávno jsme se takhle s kámoškou bavili o OUaT, co se stalo v kterým díle a kolegyně na nás koukala jako na mimozemšťany :D
angel216 napsal(a):
Tak tohle jsem přesně já. Jsem schopná vám u 85% epizod ze Supernatural říct, co se tam událo. Ale látku do školy, třeba takové definice, to jde úplně mimo mě. :D
A to jako kdyz ti nekdo nadhodi jmeno dilu nebo kdyz ten dil vidis (mysleno zacatek) na obrazovce? Protoze ja to dokazu, kdyz vidim prvni dva tri zabery, ale kdyby mi nekdo hodil jen cislo a nazev epizody tak to fakt nedavam :D
Ano tak přesně takhle to mám s Xenou :D. Tu už jsem viděla tolikrát, že mi stačí říct číslo epizody a řadu a já vám řeknu co se tam přesně dělo :D. Ale abych si vzpomněla na to, co jsem měla v pátek k večeři, to teda fakt nehrozí :D. I když teď už taky fičím spíš na kvantitu než na sjíždění jednoho seriálu dokola (byť kdyby došlo na mé oblíbené díly ER nebo PLL, tak to taky řeknu do detailu přesně :D).
Na tom něco bude:))
Tak to já mám totální sklerózu, ale říkám si, že u seriálů je to vlastně výhoda, protože se můžu na některé kuokat dokola a pokaždé objevím něco nového :-D
kdo nezná 5 států Asie je máslo :D a je mi jedno co zrovna řeší i kdyby byl v hlavou v písku musí odpovedět.
Tak tohle jsem přesně já :-D
Shppen napsal(a):
Tyjo tak tohle uz je jinej level, ale asi to bude tim, ze jedu spis na kvantitu, nez ze bych si sjizdel jeden seros porad dokola, abych si zapamatoval takovyhle data :D
Možná, že smutné na tom je to, že já (nevím jak ostatní) si nepotřebuju sjíždět jeden seriál x krát abych takovéhle věci věděla. Stačí jednou a jsem zpětně schopná říct i název epizody, pokud mi někdo nastíní děj :-D Zajímavé, že takovéhle blbosti si pamatuju, ale když jsem se učila na státnice, to už tak lehce nešlo :-D
Sice to není můj případ. Ale fajn díl komiksu.
rebeccacarf napsal(a):
Tak to já mám totální sklerózu, ale říkám si, že u seriálů je to vlastně výhoda, protože se můžu na některé kuokat dokola a pokaždé objevím něco nového :-D
A to se hodí. ;)
Shppen napsal(a):
A to jako kdyz ti nekdo nadhodi jmeno dilu nebo kdyz ten dil vidis (mysleno zacatek) na obrazovce? Protoze ja to dokazu, kdyz vidim prvni dva tri zabery, ale kdyby mi nekdo hodil jen cislo a nazev epizody tak to fakt nedavam :D
jo, tohle dám s Hvězdnou bránou :D
No, celkem se v tom vidím. :D
jéj, to značí ak si nepamätám takéto veci, že nie som seriálový závislák?
Pane doktore, kolik mi teda ještě tak zbejvá času?“
„No s televizníma seriálama bych už nepočítal.“
Já to měl takhle s Hvězdnou bránou :-D
Ja som skôr opačný prípad :D Ak by som nevidel a neplánoval vidieť milión seriálov tak by som si pamätal aj takéto veci. Ale pri množstve seriálov, ktoré som videl a ktoré mám vo watchliste sa to nedá. Takéto guest stars si vôbec nepamätám a potom som prekvapený ak si nájdem, že XY hral v danom seriály.
Buffy maniak. To dávám fakt i ty čísla epizod. Na jakoukoli otázku :D
Takhle to mám u prvních čtyř řad obnoveného Doctora. Ten u mě odstartoval takové to pořádné seriálové období (těsně před maturitou, haha) a právě ty první čtyři řady jsem viděla minimálně třikrát. S českými titulky, s anglickými a bez titulků. To se to pak už člověku vštípí, ať chce nebo ne. :D
Vsetko zalezi od toho, co ta viac zaujme...