Tentokrát si vyberu jenom od Netflixu. Zajímavě vypadá Gypsy, Friends from College by mohla být slušná šílenost a snad mrknu i na Defenders. Snad se nebudu ztrácet, když mi není znám Iron Fist ani Luke Cage.
Už se nemůžu dočkat Defenders!^^
Konečne Zoo! :)
A čo sa týka Defenders.. dá sa to i bez toho, aby som videl Jessicu a Cagea? :D
Ma smysl koukat na Dedenders, kdyz sleduji jen Daredevila ?
Možná by se ty otázky víc hodily až po premiéře, když tu zatím nikdo nemůže tušit odpověď :'D
ragelly napsal(a):
Možná by se ty otázky víc hodily až po premiéře, když tu zatím nikdo nemůže tušit odpověď :'D
Ale no tak, to máš přece vědět! :D
Drunk_Queen napsal(a):
Ale no tak, to máš přece vědět! :D
Tak já si myslím, že to půjde i bez znalosti předchozích seriálů, přece jen to nebude žádný mindf*ck jako Twin Peaks, takže předpokládám, že se i nezlanci během prvního dílu tak nějak relativně bez problémů zorientují, kdo je kdo a o co jim všem jde :D Jako by to nebylo u všech superhrdinských seriálů stejné :D
ragelly napsal(a):
Tak osm lidí už stihlo Defenders ohodnotit, tak třeba něco ví oni :D
milosh napsal(a):
Tak osm lidí už stihlo Defenders ohodnotit, tak třeba něco ví oni :D
No jo, ti šťastlivci, co mohou cestovat v čase a dostat se k seriálům dřív než my běžní smrtelníci. :-D
alesanko napsal(a):
Konečne Zoo! :)
A čo sa týka Defenders.. dá sa to i bez toho, aby som videl Jessicu a Cagea? :D
No nevím. :D Raději bych to dohnala. ;) Já se s Daredevilem taky snažím. :D
A ještě otázečka - proč bych měla začít koukat na Zoo? :) V minulosti mě to nějak minulo (resp. dodnes vůbec netuším o co jde), teď koukám, že to všichni hltají, ale watchlist praská ve švech, tak potřebuju nějaký pádný důvod, proč Zoo přidat. :D Volná otázka pro všechny. ;)
ragelly napsal(a):
Tak já si myslím, že to půjde i bez znalosti předchozích seriálů, přece jen to nebude žádný mindf*ck jako Twin Peaks, takže předpokládám, že se i nezlanci během prvního dílu tak nějak relativně bez problémů zorientují, kdo je kdo a o co jim všem jde :D Jako by to nebylo u všech superhrdinských seriálů stejné :D
Tak určitě by to šlo, ale nebyla by škoda ty ostatní nevidět? ;) :D
Já se dívám na Zoo a Dark Matter a určitě si přidám The Mist.
To je bída!
Když vidím, jak málo toho budu mít ke sledování, tak se asi budu mučit další sérií Playing House... :D
Jsem zvědavej na Dark Matter hlavně pač poslední díl měl grády.
Na ZOO sa samozrejme velmi tesim, ostatok uz asi len do Netflixu... Defenders a o o statnych sa rozhodne pozdejsie...