Dobře zamaskovaná Ulice a Ordinace :D A jo, znám to z vlastní zkušenosti.
Teď ale důležitá otázka - co je to za seriál na prvním obrázku? Hrozně mě to zajímá :D.
To sedí :D
Naprosto přesné.
To ani nemusí být nekonečný seriál typu Ulice a Ordinace, ale ko*otina typu Soudkyně Barbara. Já jsem souzena za to, že si na dvě hodiny zalezu ke svým seriálům, ale hlavně že babička s maminkou můžou být každý den přilepené u téhle vymývárny mozků. :D Poslední debata na tohle téma u nás doma proběhla přesně před šesti hodinami, oujé.
Kelly-22 napsal(a):
To ani nemusí být nekonečný seriál typu Ulice a Ordinace, ale ko*otina typu Soudkyně Barbara. Já jsem souzena za to, že si na dvě hodiny zalezu ke svým seriálům, ale hlavně že babička s maminkou můžou být každý den přilepené u téhle vymývárny mozků. :D Poslední debata na tohle téma u nás doma proběhla přesně před šesti hodinami, oujé.
Ty jsi moje spřízněná duše, moje babička a mamka se taky dívají na tuhle strašnou věc a já pak dostávám otázky typu, proč tak dlouho sedím u počítače a sleduju nějaký fantasmagorie. Souhlasím s tebou na sto procent :D
Abych nezapomněla, skvělý komiks, tenhle díl se opravdu neuvěřitelně povedl. :)
Drunk_Queen napsal(a):
Teď ale důležitá otázka - co je to za seriál na prvním obrázku? Hrozně mě to zajímá :D.
to ti neprozradím :) (a ne, důvodem vůbec není to, že ho nikdo včetně autorů komiksu nezná :D)
dodám jen, že musí být asi hodně kvalitní, protože se na něj serialzoňák už jednou koukal ;) :D
Corisan napsal(a):
dodám jen, že musí být asi hodně kvalitní, protože se na něj serialzoňák už jednou koukal ;) :D
Bude flashback.
Drunk_Queen napsal(a):
Sice jsem to nikdy neviděla, ale na první pohled mi to připomnělo Grimma, vůbec nevím proč :D
Kelly-22 napsal(a):
Co mi to jen připomíná :-D
Navíc tahle televizní závislost je mnohem horší, mamka mi každou chvilku vytípne hovor klidně uprostřed věty, protože zrovna něco začíná a televize nepočká :-)
ragelly napsal(a):
Sice jsem to nikdy neviděla, ale na první pohled mi to připomnělo Grimma, vůbec nevím proč :D
To bude spíš z OUaT, tam se k téhle scéně vraceli každou chvilku :-D
Asi se půjdu stydět do kouta, ale taky koukám na Ulici :D Ale obvykle tu hodinu zkrouhnu do 10 minut, většinu scén přetáčím, jelikož mě nezajímají :D Ale záhada sledovaného seriálu mě také zajímá, OUaT vypadá pravděpodobně, já bych řekla i Arrow.
ragelly napsal(a):
To Grimm nebude, viděla jsem všechny díly a moc jich tam u rakve nebylo,teda, že by to byl ten sen s Juls pohřbu.
*Tady taky koukají na srágory typu Ordinace, Ulice, Soudkyně Barbara, Nebezpečné vztahy, Ohnivé kuře atd... A pak se diví, že já koukám na ty svoje morbidní seriály a fantasmagorie :-D
U nás našťastie tieto problémy nemáme. Už si na mňa zvykli. Naši si v kľude sledujú Sudkyňu Barbaru, Tajné životy, Nebezpečné vztahy, atď. a ja si v kľude pozerám svoje.
Občas sa mi podarí ich ukecať na nejaký seriál. Naposledy to bolo War and Peace.
LOL
Hlavně nejmenovat!
Tak to my se s rodiči většinou na seriály díváme společně, takže tohle nehrozí :-)
A víte co nejvtipnější? Jak se Prima každý rok snaží Novu imitovat a vždycky je to propadák.
Tohle naštestí neřeším.
Já spíš slýchám, že větší *píp* než HIMYM v životě neviděli, přitom se každý týden dívají na Ordinačku. :)
U nás to je...dcero, kdy bude další díl Vikingů, Lucifera, Hry o trůny, Last Kingdom....? (a já na to, že to sledujeme v reálném čase, takže za dlouho) Tak protáhnou ksichty a jdou koukat na Ohnivý kuře. Pak si navzájem řeknou, jak je to děsný a příště koukají znovu.
A máme se vždycky ptá "To není víc dílů v tom internetu?"
Dobře zamaskovaná Ulice a Ordinace :D
Jo,jo... :D
:D tak tohle pobavilo :D
Neznám, díky bohu. :D
Když si myslíš, že to zažíváš jen ty a pak... :D
Jej, tenhle komiks se mi nějakým způsobem povedlo přeskočit a přitom na mě sedí snad nejvíc :D