Už aby to bylo :) Rozhodně se těším...
Bude to pecka, nemůžu se dočkat... a bude se to hodit jako ukončení týdeního smutku po skončení Eureky... :-)
Nějak nevěřím, že nechají všechny postavy z finále mrtvé. Jinx bude podle mě jediná finální ztráta z finále
tak na toto sa veľmi teším,ale že veľmi :)
Už aby to bylo :) nemůžu se dočkat. Tenhle seriál si mě absolutně získal.
jak jsem měla vždycky radši Eureku, tak W13 ji nakonec předčil, už se taky hrozně těšim
No jsem moc zvědavý jak se bude mojí oblíbené "artefaktové" partě dařit. I když jsem H.G. ze začátku neměl moc rád, tak jsem si ji později dost oblíbil, tudíž mě její ztráta celkem mrzí. A mrs. Frederic? Ta sice neměla tolik prostoru, ale když se objevila, tak mě skoro vždy totálně dostala.
Ale asi nejvíc se těším na Myku a Claudii.
No každopádně už odpočítávám každou vteřinu do začátku.
Kopec napsal(a):
Ale asi nejvíc se těším na Myku a Claudii.
tak na tieto dve sa teším aj ja + samozrejme na "dospelého Peta" a Artieho :)
Kopec napsal(a):
I když jsem H.G. ze začátku neměl moc rád, tak jsem si ji později dost oblíbil, tudíž mě její ztráta celkem mrzí.
rovnako aj u mňa
taky se těším, sem zvědav jestli se Claudie stane novou Mrs. Frederick jak bylo v jedno díle naznačeno že ji čeká velká budoucnost
no už se moc těším...
tenhle serial jsem si oblíbyl stejně jako Heureku a crosovery obou serialu byly vždy zajímavé spestření ;)
Těším se na to jak vymysleli další řadu. Já sice mnohem raději Eureku, ale co se dát... Neměli by to vlastně teda přejmenovat na Warehouse 14? :-)
Moc jsem si tento seriál oblíbil a musím říct, že je to aktuálně můj nejoblíbenější seriiál :) a ztáta H. G. Wells mě mrzí. Na začátku jsem jí nemusel ale teď, když zemřela mi chybí. Docela i Jinks měl něco do sebe.