Diskuze k článku Scéna měsíce: Květen 2017
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 6. 2017 / 16:02:43 (před 7 roky)
off

Viděl jsem všechny scény, které jste tento měsíc vybrali a u mě jasný vítěz scéna s Chuckem.. To, jak trpí, bych mohl sledovat celý den :D

Romix
JakeDeffe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
11. 6. 2017 / 16:14:18 (před 7 roky)
off

Furiant pobavil :D
Uvěřitelný to teda moc nebylo a ten skok Tildy pozpátku na schody dva metry dozadu a ještě do metru a půl převýšení nahoru,to bylo moc i na tenhle seriál :D

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 6. 2017 / 16:45:47 (před 7 roky)
off
JakeDeffe napsal(a):

Uvěřitelný to teda moc nebylo a ten skok Tildy pozpátku na schody dva metry dozadu a ještě do metru a půl převýšení nahoru,to bylo moc i na tenhle seriál :D

A ty salta Nicka Frosta taky zrovna uvěřitelné nejsou.. :D

Romix
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 6. 2017 / 17:36:35 (před 7 roky)
on
JakeDeffe napsal(a):

Já teda nevím, ale mně přišlo, že celé dvě řady tam takové podobné (= nereálné) souboje byly, takže tohle bylo na Into the Badlands právě uvěřitelné :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
JakeDeffe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
11. 6. 2017 / 18:13:14 (před 7 roky)
off
Furiant napsal(a):

Já teda nevím, ale mně přišlo, že celé dvě řady tam takové podobné (= nereálné) souboje byly, takže tohle bylo na Into the Badlands právě uvěřitelné :D

No,dokud to dělá Wu,tak budiž,řekneš si,že je Asiat a něco umí :D ale ta holka,to ani náhodou,to už bylo přehnaný i na tenhle seriál :D

Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 6. 2017 / 18:43:05 (před 7 roky)
off

Za scénu měsíce května bych mohla prakticky napsat celé finále The 100, ale nakonec přece jen u mě vyhrála jedna z nejemotivnějších a to je "srdce a mozek rozhovor" mezi Bellamym a Clarke z posledního dílu 4x13. Jejich vztah a vývoj považuji za vůbec nejlépe napsaný ze všech současných seriálů. Tenhle rozhovor byl dokonalé shrnutí jejich vztahu, Bellamy byl ten, co vždycky jednal impulsivně a až pak myslel, on je srdce. Clarke zase byla ta, co vždy uvažovala racionálně a dělala rozhodnutí, která nikdo jiný nebyl schopen, čili mozek. Radioaktivní vlna se blížila a oni se musí na několik let vrátit do vesmíru, Clarke jakoby věděla, že tohle je loučení a tak říká Bellamymu, že má obrovské srdce, ale jestli to mají přežít, tak nemůže myslet pouze tím a přesně to udělal v samotnému závěru. Když to Clarke nestihla včas, bylo to jeho rozhodnutí odletět bez ní a nechat ji na pospas smrtící vlně, věděl, že kdyby čekali, tak zemřou všichni, vidět ho zavírat ta dveře od lodi bylo srdcervoucí.

Ti dva netvoří romantický pár (alespoň zatím), ale jejich vztah už dávno znamená mnohem více. Za tohle tvůrcům opravdu tleskám, protože v seriálech vidět podobný vývoj mezi postavami, je už vzácnost.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 6. 2017 / 18:44:50
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 6. 2017 / 18:59:28 (před 7 roky)
off

Pokud bych měla vybírat scénu měsíce, tak bych ji zvolila s finále Lucifera. Je jich tam pár, co bych mohla napsat, ale tahle finálová je převyšuje.
Scéna začíná, když Lucifera vychází s nemocnice, kde leží Linda, po té co jí skoro jeho matka zabila. Lucifer bere telefon a volá Chloe, že jí řekne všechno. Pravdu, poté ho někdo/něco praští a probouzí se na poušti. Zvedá se, rozhlíží se.Zvedá hlavu k nebesům a za ním jsou vidět jeho křídla.
odkaz

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 6. 2017 / 18:59:57
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
11. 6. 2017 / 20:03:19 (před 7 roky)
on

Chudák Tilda ovšem v souboji neměla vůbec šanci :D No chudák...doufal jsem, že umře :D (Into the Badlands)

allyska
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
11. 6. 2017 / 22:04:23 (před 7 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

Pokud bych měla vybírat scénu měsíce, tak bych ji zvolila s finále Lucifera. Je jich tam pár, co bych mohla napsat, ale tahle finálová je převyšuje.
Scéna začíná, když Lucifera vychází s nemocnice, kde leží Linda, po té co jí skoro jeho matka zabila. Lucifer bere telefon a volá Chloe, že jí řekne všechno. Pravdu, poté ho někdo/něco praští a probouzí se na poušti. Zvedá se, rozhlíží se.Zvedá hlavu k nebesům a za ním jsou vidět jeho křídla.
odkaz

Tak tahle fotka zachycující samotný konec je luxusní, ale člověk čekal, že k žádnému doznání nedojde, tak u mě vyhrál billions.

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 6. 2017 / 22:31:59 (před 7 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

odkaz

Souhlas :) pro mě skvělá epizoda od začátku do konce. krom této závěrečné scény na mě taky zapůsobila část loučení s Matkou. no ale křídla ji trumfla. už se nemůžu dočkat další série :3

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 6. 2017 / 03:12:12 (před 7 roky)
off
Hild napsal(a):

Za scénu měsíce května bych mohla prakticky napsat celé finále The 100, ale nakonec přece jen u mě vyhrála jedna z nejemotivnějších a to je "srdce a mozek rozhovor" mezi Bellamym a Clarke z posledního dílu 4x13. Jejich vztah a vývoj považuji za vůbec nejlépe napsaný ze všech současných seriálů. Tenhle rozhovor byl dokonalé shrnutí jejich vztahu, Bellamy byl ten, co vždycky jednal impulsivně a až pak myslel, on je srdce. Clarke zase byla ta, co vždy uvažovala racionálně a dělala rozhodnutí, která nikdo jiný nebyl schopen, čili mozek. Radioaktivní vlna se blížila a oni se musí na několik let vrátit do vesmíru, Clarke jakoby věděla, že tohle je loučení a tak říká Bellamymu, že má obrovské srdce, ale jestli to mají přežít, tak nemůže myslet pouze tím a přesně to udělal v samotnému závěru. Když to Clarke nestihla včas, bylo to jeho rozhodnutí odletět bez ní a nechat ji na pospas smrtící vlně, věděl, že kdyby čekali, tak zemřou všichni, vidět ho zavírat ta dveře od lodi bylo srdcervoucí.

Ti dva netvoří romantický pár (alespoň zatím), ale jejich vztah už dávno znamená mnohem více. Za tohle tvůrcům opravdu tleskám, protože v seriálech vidět podobný vývoj mezi postavami, je už vzácnost.

Milujem ten seriál a hlavne ich vzťah, presne, ten vývoj a tá scéna. Oni majú mnoho takých. Aj keď niekedy mám nervy na to, ako pomaly to ide. Každému je jasné, že majú byť end game, ale kým tam dôjdu. A teraz keď sa vráti Bellamy späť a bude buď s Raven alebo Echo ... och. Asi ma klepne. No hlavne nech už sa vráti seriál.

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 6. 2017 / 07:05:26 (před 7 roky)
off
Jednu chyba však ta scéna přeci jen má. Jak se později ukázalo, je to poslední scéna seriálu…

:-(