Trefa :-D
Dosud jsem usnul jen u Bratrstva neohrozenych, nejvetsi nuda na svete.
Já jsem snad ještě nikdy neusnula, ale přisuzuji to tomu, že nosím brýle, takže si dávám pozor na to, jestli náhodou už napůl nespím a jestli bych to neměla včas vypnout. :D
Já usínala dřív, ještě na střední. To jsem si pustila svůj první maraton - Akta X - a i když bylo třeba slunečné odpoledne, tak jsem stejně usnula :D Ale přitom mě to bavilo, nechápu to :D Zvlášť když jsem nikdy nemohla usnout za bílého dne. Teď už je to něco jiného, to můžu spát do poledne a pak jít zase znovu za dvě tři hodinky, normálka :D Jen je tak málo času, že ten seriál nestihnu ani zapnout, abych u něho vůbec měla tu šanci usnout.
Butcher napsal(a):
už radši nepiš ty nudo urazil si nejlepší válečný počin co kdy byl natočen
Jak přijde únava, tak člověk usne i u detektivky, během právě probíhající vraždy :D
Právě proto nekoukám seriály ani filmy až tak pozdě, abych jsem se pak mohl na děj soustředit a abych neusnul :)
Mne sa to ešte nestalo. Nedokážem pri zapnutom TV/PC, zapnutej hudbe alebo zapnutom svetle zaspať. Ak ma zmáha únava tak vypnem seriál, idem späť a neskôr ho dopozerám.
To sa mi naštastie ešte nestalo... ťuk-ťuk-ťuk :D
ragelly napsal(a):
… :D Jen je tak málo času, že ten seriál nestihnu ani zapnout, abych u něho vůbec měla tu šanci usnout.
The same here. Chtě nechtě toho jeden už tolik nenakouká. :D
Komiks super, ale naštěstí se mě to netýká. U tv (a běžících obrázků obecně) nikdy neusínám, spíš se musím nutit seriál vypnout, abych se vůbec dostala ke spánku.
super:))
Butcher napsal(a):
Souhlas. nejpřeceňovanější seriál
Nikdy jsem nechápala, jak může máma spát u puštěného filmu/seriálu. Už nějaký čas to chápu! :-)
Krásné, skvělé jako vždy:))
Seriály pozerám väčšinou neskoro, ale nech som bola akokoľvek unavená a oči mi akokoľvek padali, nikdy som pri seriály našťastie nezaspala :D
Tak to u mě nehrozí. Já nikdy u ničeho puštěného neusnula, i kdyby to bylo sebenudnější.
malina2035 napsal(a):
Nikdy jsem nechápala, jak může máma spát u puštěného filmu/seriálu. Už nějaký čas to chápu! :-)
Ja som na tom bola takisto, teraz sa jej už vôbec nečudujem :D
Při seriálech naštěstí neusínám, takže si asi nevybírám "ty nudné". Jestli někdy u něčeho usnu, tak leda u talkshow a tam mi to neva.
Děkuji za komis, dneska jako byste vystili mě. To mám nejraději, usínání u seriálů. A fakt mě hodně štve, že se mi seriál nezastaví a pak musím hledat co jsem ještě viděla a co ne. :-D:-D
Dost dobre...
Kamulla napsal(a):
Děkuji za komis, dneska jako byste vystili mě. To mám nejraději, usínání u seriálů. A fakt mě hodně štve, že se mi seriál nezastaví a pak musím hledat co jsem ještě viděla a co ne. :-D:-D
A teď si představ, když u jedné epizody usneš už pětkrát. To je na zabití. Ale já to tak dělám denně. Když už cítím, že je třeba jít spát, pustím něco u čeho mi to nebude tak vadit, lépe se uvelebím...