Vypadá to zajímavě. Třeba se na to podívám, až vyšetřím trochu volného času. ;) :D
seriál kde kněz umře není nic pro mě :D
Tak s týmto ste ma navnadili. Zatiaľ si aspoň pilot pozriem.
Vachisek napsal(a):
On UMŘE?!
Drunk_Queen napsal(a):
On UMŘE?!
Humor, protože Sean Bean.
Zní to hodně dobře,kdyby nebylo NPL ani bych ó to nezavadila, takhle tomu šanci dám
Vachisek napsal(a):
:D :D on sa už naozaj dostal do vzácneho štádia, kedy fanúšikov vyslovene sklame ak v seriály alebo filme neumrie
Pilot bol na parádu a zvyšok série detto.
Seriál mám označený chci vidět, tak musím co nejdříve kouknout, když to vypadá zajímavě.
Vůbec jsem neplánovala sledovat, ale navnadili jste mě, šanci tomu asi nakonec dám :-)
Po pilotu pro mě seriál trošku upadl. Některé části byly silnější, jiné zase hodně nudné. Líbil se mi ten díl se sebevraždou, i když jsem z něho chytla depku jako při sledování 13 Reasons Why. Ale je fajn, že seriál dokáže vyvolat emoce :)
ragelly napsal(a):
Po pilotu pro mě seriál trošku upadl. Některé části byly silnější, jiné zase hodně nudné. Líbil se mi ten díl se sebevraždou, i když jsem z něho chytla depku jako při sledování 13 Reasons Why. Ale je fajn, že seriál dokáže vyvolat emoce :)
No ted je takových seriálu víc .o(, ale až letos to tak mám. A nebo jsem vybíravější. Sleduji nadšeně, a pak to něco pokazí.Ale když seriál dokáže vyvolat emoce, nemůžu z toho ani usnout .o)