Tak na tuhle znělku jsem čekala. Westworld je naprosto úžasnej seriál a znělka u mě vždycky navodila tu spránou atmosféru. Děkuju moc za článek a já si jdu asi rovnou pustit celý soundtrack. Jen mě štve to dlouhé čekání na další sérii...
abbs napsal(a):
Tak na tuhle znělku jsem čekala. Westworld je naprosto úžasnej seriál a znělka u mě vždycky navodila tu spránou atmosféru. Děkuju moc za článek a já si jdu asi rovnou pustit celý soundtrack. Jen mě štve to dlouhé čekání na další sérii...
Niet zač ;) Ja som si asi 5 min dozadu objednala soundtrack na LP a dodanie trvá 3-4 týždňe, takže som celá nešťastná, lebo musím dlho čakať :D :D
Mě Westworld nějak moc nezaujal, i když jsem nakonec viděl celou sérii. Znělka byla svým způsobem zajímavá, ale slyšel jsem už i lepší.
phoboska napsal(a):
Niet zač ;) Ja som si asi 5 min dozadu objednala soundtrack na LP a dodanie trvá 3-4 týždňe, takže som celá nešťastná, lebo musím dlho čakať :D :D
Tak to mě mrzí, přeju pevný nervy;). Ani jsem nevěděla, že se něco takového dá udělat... No asi je na čase rozšířít si obzory a pořídit si vlastní sbírku.(Ale než já se k tomu dokopu...)
Tuhle znělku miluju, je dokonalá hudebně i vizuálně, nikdy nepřetáčím :-)
Každý začátek hudby navodí atmosféru seriálu nebo filmu. Děkuji za článek moc pěkně zpracovaný. Westworld je zajímavý seriál a znělka se mi k tomu moc líbila, těším se na pokračování.