Heeeeh :D Musím si vypůjčit hlášku, třebaže filmovou: "Takhle vážně vypadají moje vlasy zezadu?!"
Zrovna dneska me to pekne pocasi fakt stvalo, ale nechtel jsem si zatahovat rolety, abych nevypadal jako upir :D
Naprosto... :)
Každodenní chození k vodě si teda ani přes seriály neodpustím :D.
IrmaVep napsal(a):
Heeeeh :D Musím si vypůjčit hlášku, třebaže filmovou: "Takhle vážně vypadají moje vlasy zezadu?!"
:-)
Já jedu maraton Orphan Black :-))) pač venku vládne alergie
Mám to stejně! :D :D :D
My jsme loni dělali rekonstrukci, teď mám postel tak skvěle, že tu mám krásně světlo, ale když koukám na notebook, tak mi do něj vůbec nesvítí a ani se nikde neodráží :D Ale musím sedět na posteli, protože u stolu to paří solidně a opravdu nejde vidět vůbec nic :D
ragelly napsal(a):
Ale musím sedět na posteli, protože u stolu to paří solidně a opravdu nejde vidět vůbec nic :D
Mám to nějak podobně. A sluníčko musí svítit zrovna ve chvíli, kdy koukám na seriál, kde se 90% dílu odehrává v noci :D
Tak mě tohle mě dokáže taky moc naštvat, hlavne dopoledne, odpoledne už mám klid, ale takové drastické řešení, jako je v komiksu, nevyužívám.
:-D Sluníčko mě štve jen ráno, když mi svití do okna a budí mě, jako zrovna dnes. Na sledování mám své metody a pořád je zdokonaluju :-D
parádní :))
Přesně o tomhle mluvím :D Z fotky to nevypadá, ale na obrazovku notebooku v pohodě vidím, když je položený na posteli.
Opravdu povedené, naprosto stejně i u mě. Ostatní pořád mluví o tom jak je konečně teplo a hezky a já chci zpátky zimu.
Já už rolety pro jistotu ani neodtahuju aby mi na ten komp nesvítilo :D. Ovšem nejhorší pro mě je, že mám ve zvyku sledovat seriály do čtyř do rána a to je potom šok, když zjistím, že jdu spát prakticky za svítání.. Grrr, já chci taky zpátky zimu a tmu :D.
:D tak tohle znám :D opravdu to naštve, když nevidím na obrazovku kvůli sluníčku a hned musím zatahovat rolety :D pak zase naštve, že je musím vytahovat, protože je už moc velká tma a sluníčko zalezlo :-/ a pořád dokola a dokola :D :(
Proč chcete všichni zpátky zimu? To jako nejste nucený vylejzat ven? :D
Vachisek napsal(a):
Já jedu maraton Orphan Black :-))) pač venku vládne alergie
jo, jo já sice jedu maraton Covert Affairs, ale jinak jsem na tom stejně:)))
smáli byste sa, kdybyste viděli moje okno zaskládané krabicama od bot :D :D fakt je tam mám, mám totiž pokazené žaluzie, takže nejdou dole úplně zatáhnout a od skutečného slunečného světa mě tak chrání jen ty kartony :D
:) rolety, zaluzie...