Tak samozřejmě se těším na GoT a z novinek na Midnight, Texas, Somewhere Between a Room 104
nechybi tam nahodou teen wolf??? ma mit premieru 26.7. nebo tak to neni?
urcite by zaslouzil byt v prvni petke .. poslednich 10 dilu.
Tak já budu v létě koukat jenom GoT a ZOO, ale 3. série ZOO má premiéru již 28.6.
Winter has come.
Sakra, to bude tak epický, strašně se na 7. sérii GoT těším!
Tak v červenci se těším na: Will, Suits, Midnight, Texas a The Last Tycoon.
HYYYYPE :O Já se tk nemůžu dočkat! Po druhém traileru je GoT jediné na co myslím a na nic jiného se nedokážu soustředit :D
#WinterIsHere
Texas vypadá dobře. Ale jinak tohle léto je chudé na nějaké zajímavé novinky dle mě. :/ Watchlist brečí něcí co sledovat.
Game of Thrones si svoje místo určitě zaslouží, ale já osobně se naopak nejvíc těším na The Strain a jsem fakt zvědavá, jak se s tím poperou, protože ty tři řady byly zatím jízda a doufám, že když už to nahnali ke konci, tak to bude slušný.
GoT, GoT, GoT, GoT!!!! Konečně!
A Midnight, Texas vypadá dobře, no jo chybí mi Constantine (fňuk).
Plánuji zkusit The Last Tycoon a Midnight Texas, uvažuji taky o seriálech Will, Ozark, Room 104. Určitě mrknu na GoT, těším se na návrat Tangled The Series :-)
Tak zkusím Midnight, Texas. Vypadá to dobře
Zkusím Midnight, Texas, ale bohužel v něm papírově vidím ukázkový příklad seriálu, který bude tady strašně populární, ale v Americe prošumí :(
Kedze GoT nesledujem tak za mna len Midnight Texas
Těším se na GoT to je jasné a zkusím novinku Midnight, Texas.
No ja sa najviac teším na Suits <3 :) .. chvíľu som mala pocit že to nemá kam smerovaať, ale vždy to chytí druhý dych. Zároveň si myslím, že je tam pár fakt vymakaných postáv, ktoré fakt udržujú ten seriál v chode :D.
GoT je jasná volba,ale letos se hrozně těším na Midnight,Texas
Dám šancu Midnight Texasu, trailer vypadá velmi dobre.
Midnight, GoT a Killjoys. Už se nemůžu dočkat :-)
Za mě The Strain, snad to bude mít dobrej závěr :)
GoT je u mě jasná :) poté Killjoys a z novinek dám šanci Midnight, Texas, a nejspíš i Last Tycoon
30. července - Teen Wolf :)
Teen Wolf a G.O.T