Tady to má tak dobré hodnocení....asi jsem fakt mimo, ale mě to teda moc nebavilo, vůbec mi ten humor nesedl a rozhodně nebudu koukat dál.
Tak to já musím říct, že mi první díl přišel lepší než celej Vyšehrad :) tam byla dobrá první půlka, která mě fakt bavila, ta druhá se někdy i blížila odpadu. Takže já jsem hodně spokojenej a za mě 90 % :)
No jsem na to zvědavej. Vyšehrad šel rychle směrek k odpadu tak doufám, že se s Lajnou poučili.
Vyšehrad jsem neviděla,ale mě se 1 díl Lajna líbil, no uvidíme co dál.
Vyšehrad jsem neviděl (nemám rád fotbal ve všech jeho podobách), takže nemám možnost porovnávat. Lajna příjemně potěšila. Nejdřív mě překvapilo tolik známých tváří na pro mě neznámé streamovací službě, a pak i zpracování, kupodivu kvalitní. Scénář nebyl zlý a i ty nesympatické postavy se dokáží prodat tak, že vás vlastně zajímají. Možná jen Taclíkův manažer zaostává. Tohle asi dokoukám.
Hokej miluji, takže konečně nějaký seriál z tohoto protředí.
Pilot mě neuvěřitelně bavil a doufám, že se ve stejném duchu poveze i zbytek dílů.
Už aby byl podzim. :D
Vyšehrad jsem nesledovala, porovnát nemůžu.
Pilot Lajny jsem viděla přesně před třemi týdny, nebylo to špatné, ale ani tak dobré, aby mi to nějak výrazně uvízlo v paměti nebo se zabydlelo v mém watchlistu. Když si po prvním díle nejsem jistá, mrknu na další - a to tady jaksi zatím nejde. Asi to ještě úplně nevzdávám, zatím 60%.
Vyšehrad se povedl, ale Lajna je pro mě ještě o level výš. Na Langmajerovi je vidět, jak si svojí postavu užívá a Piškula jako jeho syn opravdu velmi nenápadně (mrk mrk) připomíná Zachu jr. Pokud udrží laťku, tak to může být nová srdcovka a asi i důvod k předplatnému Obbodu.