Ďalšia séria by potešila viac, ale som rada, že to nejak ukončia. Už teraz sa neviem dočkať.
Ta síla fanoušků je neuvěřitelná. Petice s půl milionem podpisů, podpora celebrit. Dvě hodiny sice nejsou nic moc, ale zase není vyvráceno, že třeba by pak mohlo přijít ještě něco. :) Že bychom se nakonec dočkali i té Paříže? :)
Ano! Ano! Yes! Modlitba vyslyšena! Snad se povede aspoň z poloviny tak, jako vánoční speciál.
Perfektné! Neuveriteľne ma to potešilo, začala som jásať a skackať. :D Aj keď by som rada celú sériu, ale dve hodiny Sense8 budú požehnanie! :)
A pak že petice nepomáhají :)
Ne vážně, kéž by takováhle zakončení byl běžný standard zrušených seriálů.
Paráda. Doufám, že zahrnou i svatbu, když byla tak dobrá žádost o ruku.
Sny se přeci jen plní! Nejlepší zpráva za poslední hodně dlouho dobu. Nechci říkat, že už jsem tomu nevěřil, ale už jsem tomu fakt nevěřil. :D O kvalitě nemám pochyby, Lana si to ohlídá; teď jen doufat, že to bude co nejdříve.
Nejlepší zpráva dne :D
milosh napsal(a):
A pak že petice nepomáhají :)
Ne vážně, kéž by takováhle zakončení byl běžný standard zrušených seriálů.
Naprosto souhlasím. A mám děsnou radost :-)
Super zpráva. Jen čekám, že spoustu věcí se nedočká řádného závěru (situace ve všech těch zemích - např. konflikty v Keni, dopadení bratra Sun, konflikty v Indii). Podle mě se jen nějak ukončí linka s Našeptávačem, záchrana Wolfganga a pak asi nakonec dají jen nějaké flashforwardy do budoucnosti, kde bude svatba, Lito bude úspěšný herec atd. Ale třeba když bude vysoká sledovanost toho speciál, tak třeba ještě nakonec přijde i další řada :)
Tak to je super, ze se dockame poradneho zakonceni. Tenhle serial si ho urcite zaslouzi.
Tiež sa teším, že bude pokračovanie. Teda hlavne ukončenie.
Ale trochu treba schladiť to nadšenie z petícií.
Celkovo sa len párkrát podarilo zachrániť seriál. Pôvodný Star Trek, séria pre Jericho, Chuck, Roswell a záverečné filmy pre FarScape a Firefly.
Killing, či Longmire zachránil Netlfix, hoci samozrejme pre priazeň fanúšikov. A Veronicu Marsovú Kickstarter.
Ale celkovo je skôr viac seriálov, ktoré zarezali a skončili braloviscom, namiesto aspoň skrátenej série pre ukončenie. Fanúšikovia nemajú až takú moc a stanice necítia žiadnu zodpovednosť.
A tym padom sa do toho mozem pustit...
YES! A potom že zázraky sa nedejú :)
No proto.
Že, by dostali aspoň trochu rozumu?
Takze nakoniec si to predsa len pozriem...?