Diskuze k článku Novinka pod lupou: Riviera
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 7. 2017 / 14:53:38 (před 7 roky)
off

Já jsem to dokoukala, ale musím přiznat, že to bylo spíš z prázdninové nudy. Iwan Rheon dostane v dalších dílech větší prostor a v dalších dílech už se objevili i anglické titulky k těm francouzským pasážím, ale k nějakému obrovskému vylepšení nedojde. Celý seriál jsem očekávala ten avizovaný přerod Julie Stiles v hlavu rodiny, ten ale nějak nenastane. Jediné v čem seriál vyčnívá je ten luxus, ale ten se dá najít i ve spoustě zajímavějších seriálů

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 7. 2017 / 15:10:14 (před 7 roky)
off

Souhlasím s Pekou, Iwan Rheon prostor dostane v pátém dílu, no doufám, že to bude dál ještě trochu lepší. Já jsem tedy děsně zvědavá, jak to dopadne, doufám, že seriál bude mít ukončený závěr a jasná vysvětlení. A to je asi tak všechno. Na začátku jsem byla nadšená a postupně mě to nějak zklamalo.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 7. 2017 / 17:38:55 (před 7 roky)
on

Viděno komplet - napřed čtyři díly, ke kterým byly k dispozici české titulky (za ně díky), rychlostí 2 díly / den. Pak se to trošku rozjelo, takže jsem zbylých 6 dílů dokoukla s anglickýma titulkama za jeden den. Neškodilo by to trošku prostříhat, místy se to fakt hodně a zbytečně vleče. Hodnotím 70%, je to přesně taková pohodová letní jednohubka, na kterou si příští léto ani nevzpomenu. Popis seriálu podle mě úplně neodpovídá.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 7. 2017 / 17:40:22
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 7. 2017 / 17:49:00 (před 7 roky)
off

Viděla jsem jen pilot, ale neskutečně mě to zklamalo. Na papíře to vypadalo dobře-krásné prostředí, Julia Stiles, Iwan Rheon a nějaká záhada-to znělo jako něco pro mě. No bohužel....u pilotu skončím.

Drunk_Queen
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 7. 2017 / 18:56:46 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Popis seriálu podle mě úplně neodpovídá.

Co konkrétně?

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 7. 2017 / 22:33:33 (před 7 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Co konkrétně?

Podle mě poslední věta (jak přímo v profilu seriálu, tak v popisu seriálu v článku), o tom seriál není - nebo to tam aspoň já nevidím, víc nechci spojlerovat ;-)

Drunk_Queen
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 7. 2017 / 00:06:34 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Podle mě poslední věta (jak přímo v profilu seriálu, tak v popisu seriálu v článku), o tom seriál není - nebo to tam aspoň já nevidím, víc nechci spojlerovat ;-)

Tak jsem to trochu upravila, snad je to lepší :). Díky za upozornění.

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 7. 2017 / 09:47:19 (před 7 roky)
off

D9ky za lupu. Léto si ale spíš užiji s jinými kousky. :)

kaccci
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 7. 2017 / 15:38:28 (před 7 roky)
off

Mě to teda chytlo. První dva díly mi utekly ani nevím jak. A u každýho dalšího dílu netrpělivě čekám na titulky :D - za který děkuju!

Alaya
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 7. 2017 / 17:14:02 (před 7 roky)
off

Seriál ako stvorený na leto. Hoci si na to už na jeseň ani nespomeniem, chcela by som to dopozerať. Dúfam, že koniec bude uzavretý a neskončí to žiadnym cliffhangerom.

Sjuuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 7. 2017 / 20:50:33 (před 7 roky)
off

Poté, co vyšel tento článek, jsem si stáhla první díl. Musím přiznat, že mě to celkem chytlo. Sice jsem už viděla daleko lepší seriály, ale tento má taky něco do sebe.

Jsem seriálový maniak.
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 8. 2017 / 18:10:29 (před 7 roky)
off

Já jsem u osmého dílu a přijde mi, že se to čím dál tím víc vleče. Dokoukám to opravdu jenom ze zvědavosti, jak to bude rozuzleno.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 9. 2017 / 15:59:00 (před 7 roky)
off

Trailer uplne na prd, hodnotenie slabsie, komenty hovoria za seba. Toto nie.