V první chvíli jsem se lekl, že odejde Dano (vzhledem k tomu, v kolika dílech není). Ale i tak, docela velké změny. Jsem zvědav, jestli naberou nějaké nové členy týmu.
Neee :( s Grace jsem docela počítala, vzhledem k tomu co se dělo při posledním natáčecím dni ale Daniel? Ach jo :(
Evie napsal(a):
Neee :( s Grace jsem docela počítala, vzhledem k tomu co se dělo při posledním natáčecím dni ale Daniel? Ach jo :(
Co se dělo při posledním natáčecím dni?
TyfuZ napsal(a):
Co se dělo při posledním natáčecím dni?
Na netu se objevilo video, kde se všichni ze štábu s Grace loučí, nebylo to takový typický loučení "ahoj uvidíme se za pár měsíců" a ona sama v něm říkala, že je to pravděpodobně její "series wrap"
Tak tahle zpráva nepotěšila, i když jsem ještě o cca dvě série pozadu :( Ale uvidíme, třeba se mi bude zamlouvat i jejich náhrada - pokud bude, ale předpokládám, že snad jo.
Néééééééé...
to ne, škoda. Ale taky mě zajímá, jaké vyberou nové dva členy.
Evie napsal(a):
Na netu se objevilo video, kde se všichni ze štábu s Grace loučí, nebylo to takový typický loučení "ahoj uvidíme se za pár měsíců" a ona sama v něm říkala, že je to pravděpodobně její "series wrap"
Pro mě docela překvapení, díky za info :-)
R.I.P. Hawaii 5.0
milosh napsal(a):
Tak tahle zpráva nepotěšila, i když jsem ještě o cca dvě série pozadu :( Ale uvidíme, třeba se mi bude zamlouvat i jejich náhrada - pokud bude, ale předpokládám, že snad jo.
Taky jsem trochu pozadu, zrovna začínám s pátou sérii. Zpráva nepotěšila, ale pro mě je hlavní, že zůstává McDanno, uvidíme, třeba vyberou nějakou náhradu, která bude stejně dobrá.
I když jsem ještě nedokoukala, viděla jsem pár videí, z kterých jsem pochopila, že Steve nebude s Catherine a to mě osobně, hodně mrzí, fandila jsem jim už od začátku.
No jo no, těžkej život - docela překvapení = žádná radost...
Tvline píše, že Alex O'Loughlin potvrdil, že osmá řada je jeho poslední. A producenti vypsali casting pro roli Tani, která byla do nedávna top kandidátem na policejní akademie, než jí vykoply a která si tak najde cestu do McGarrettova týmu.
A podle všeho Grace a Dan odcházejí, protože nemají stejné platební podmínky jako Alex a Scott.
MichelleCZSP napsal(a):
Tvline píše, že Alex O'Loughlin potvrdil, že osmá řada je jeho poslední. A producenti vypsali casting pro roli Tani, která byla do nedávna top kandidátem na policejní akademie, než jí vykoply a která si tak najde cestu do McGarrettova týmu.
To s Alexem je stará informace, v nejnovějšim rozhovoru řekl, že je ochotný udělat další sérii nebo dvě. Herečka pro roli Tani je už vybrána. A co se týče důvodu odchodu Grace a Daniela je bohužel pravda, s CBS se nedokázali dohodnout.
Evie napsal(a):
To s Alexem je stará informace, v nejnovějšim rozhovoru řekl, že je ochotný udělat další sérii nebo dvě. Herečka pro roli Tani je už vybrána. A co se týče důvodu odchodu Grace a Daniela je bohužel pravda, s CBS se nedokázali dohodnout.
Jak jsem pozadu, tak jsem to nevěděla, to s Alexem... a která to je herečka, nevíš?
Achjo. ach jo.
MichelleCZSP napsal(a):
Jak jsem pozadu, tak jsem to nevěděla, to s Alexem... a která to je herečka, nevíš?
To zatím tají, každopádně v pátek začínají natáčet takže dřív nebo později se dozvíme kohopak vybrali.