Diskuze k článku S lupou do historie: Peaky Blinders
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 7. 2017 / 13:02:37 (před 7 roky)
off

Náhoda, že sa vám na predstavovanie dostal práve Peaky Blinders, v nedeľu som ho začala sledovať. :D A neviem teda, čím to bude, ale aj ja som ho začala sledovať v noci nejako o 2 a do rána som bola na konci 5.epizódy. To pomalé tempo som si ja osobne moc nevšimla, alebo ak aj bolo v prvej epizóde, ja som šla hneď na ďalšiu a tak nejak sa mi to stratilo. Seriál ma zaujal, asi nikdy som o ňom nepočula, gangsterské seriály nesledujem, ale aj tak ma baví. Všetko ťahajú skvelé postavy a v ďalších epizódach sa rozbehne už aj dej. Takže za mňa palec hore. :)

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
5. 7. 2017 / 14:08:26 (před 7 roky)
off

Já jsem si taky díky lupě pustil pilot a myslím, že ostatní díly budou brzy následovat :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 7. 2017 / 20:14:58 (před 7 roky)
off

O Peaky Blinders jsem až dodnes neslyšela, navíc tenhle žánr mě moc nebere, ale díky za osvětu. Navíc pobavilo, jak je hodnocení hezky vyrovnané :-)

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 7. 2017 / 22:40:04 (před 7 roky)
off

Vypadá to dobře a určitě pilot pustím, děkuji za článek.

Jenny
eruvie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
6. 7. 2017 / 00:17:56 (před 7 roky)
off

Popravde som prekvapena, ze nikto z hodnotiacich serial predtym nesledoval. Za mna je to jeden z naj serialov, co som videla a sledujem ho od zaciatku, kedy vysiel. A nie som fanusik tohto zanru. Zaujalo ma predovsetkym herecke obsadenie na cele s Murphym. A ked som serial zacala sledovat, utvrdila som sa v tom, ze to bude pecka. Pilot ma naopak velmi bavil, nepatam si ziadne pomale tempo. To by som skor vycitala troska v poslednej serii. Ale aj tak sa tesim na dalsiu. Odporucam dat sancu, ked uz kvoli nicomu inemu, aj ked verte, ze zapletky su tam super, tak casom sa do obsadenia pridava skvely a vseobecne oblubeny Tom Hardy.

Kolombo
6. 7. 2017 / 08:13:09 (před 7 roky)
off

O Peaky Blinders mi řeklo několik lidí, že je to nutnost a Lupa mi to jenom potvrdila.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 7. 2017 / 12:44:12 (před 7 roky)
off

U tohohle kousku se nemohu dočkat 4. a 5. série. Je okolo toho dost velké ticho. Určitě to pak bude bouře a smršť. (Mám dojem že to bude už letos 3Q-4Q).

U pilotu si pamatuji, že seznamoval opravdu pomalu… ale s každou další písničkou od The White Stripes to dostává další grády. Zkuste o jeden díl více než pilot.

Pro milovníky kvalitních kousků to stojí alespoň za dvě kousnutí.

BTW: skvělé Herectví Cilliana Murphyho a hlavní postava.

Díky za lupu.

Editováno: 3x | Naposledy: 6. 7. 2017 / 12:52:06
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 7. 2017 / 15:06:03 (před 7 roky)
off

Opět podivuhodné hodnocení,ale co naplat,jen mě udivuje,že opět ještě neviděli seriál,který je známý a velice dobrý. :D

Dan
zumulda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 7. 2017 / 19:16:11 (před 7 roky)
off

Podle článku mě to nadchlo, určitě se na to podívám.

Tulrika
8. 7. 2017 / 00:45:04 (před 7 roky)
off

Už se na tento seriál dlouho chystám a hodnocení mě přesvědčilo, že se do toho pustím hned :-)

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky