Tentokrát videné iba 2 z 10 (Big Bang a Galavant). Ostatné v pláne. Najskôr to budú 2 Broke Girls. Opäť ďakujem za skvelý článok.
Skvělý článek, akorád nevím, proč je u 2012/13: Orange Is the New Black počet sérií: 10+, když byla před chvílí vypuštěna teprve 5. série. :)
Super článek, komedie je jeden z mých nejoblíbenějších žánrů.
Já jsem viděla Galavanta a Misfits, potom první řadu B99 a piloty k Ashovi a Glow. Všechny tyto seriály hodnotím hodně dobře, vlastně výborně. Galavant top komedie, u pilotu B99 jsem brečela smíchy, Zmetci skvěle utekli (a dali vzniknout rubrice Vzpomínáme), Ash naprostá paráda a Glow příjemné překvapení.
Socky mám už ve watchlistu, později tam přidám i TBBT, Shameless a OITNB.
Jediné, co zbývá, je Parks and Rec. Ten seriál jsem zkoušela sledovat už 3×, protože má super ohlasy i obsazení. Bohužel, ani jednou jsem nevydržela déle než 10 minut, podobně jako u The Office. Tento styl humoru mě příšerně odpuzuje, nedokážu to sledovat ani tak, že bych na konci dala třeba nízké hodnocení, prostě to fyzicky nezvládám :D
Když začal The Big Bang Theory, tak se mi všichni kamarádi smáli, že na takovou volovinu o fyzicích nikdo koukat nebude. A že to dopadne stejně jako IT Crowd a nikdo si po pár dílech ani nevzpomene :-D
6/10 a zbytek v To Do listu. Z toho nejdřív na řadě bude asi Parks and Rec, protože recenze jdou skoro ze všech stran maximálně pozitivní.
Galavaaaant! U toho jsem nekolikrat malem spadla smichy ze zidle a You're not the worst thing ever je nejlepsi lovesong!
Jinak jsem toho asi moc nevidela, pokud nepocitam TBBT. Chybi mi tu Superstore, alespon v cestnych zminkach, pokud jsem to tedy neprehledla.
Tak tady jsem viděla 5 z 10. Parks and Rec považuju za skvělý seriál, kde mi snad všichni přirostli k srdci a vedlejší postavy jako Jean Ralphio, Mona Lisa, Orin a Graig jsou naprosto úžasní.
2 socky...no to mě mrzí, že to bylo zrušeno, chtělo by to ještě jednu rozlučkovou sérii.
A Galavant...ach jo!!! Tohle neměli rušit. Konečně něco jiného v komedii...pořád je to lepší než letošní prodloužený komedie.
Shameless a Ash nejlepší seriály :)
TBBT klasika. Parks and Rec mám dlouhodobě v plánu, už se k tomu konečně musím někdy dostat. :D Misfits první tři série super, dál jsem to nevydržela a nedodívala se, po nástupu nové party to prostě upadlo. 2 Broke girls paráda, ty holky miluju. :) OITNB super, ale nesnáším, když je to řazené mezi komedie, to je fakt hodně špatný vtip. A pak už ze seznamu znám jenom moji srdcovku Galavanta. Jeho zrušení mi zlomilo srdce, ale v mobilu mám stáhlé oba soundtracky a neustále poslouchám na smyčku, většinu slov už umím nazpaměť. :D Asi si to pustím brzo znovu (takže Parks and Rec se odkládá :D ).
Na Galavanta se chystám. Zbytek jsem buď viděla nebo nechci vidět. :D
Tak nějak nevim ale Oranžová je nová černá a Ash vs. Evil death se mi jako komedie nezdají...
Mimochodem zapomenout na Comeback (jeden z nejlepších českých/slovenských sitcomů) je celkem ostuda .D
Co člověk, to názor :) Teorie je už legenda, Galavant synonymum pro guilty pleaure, ostatní z nadpisů mě nechytlo, ale skoro každou sezonu přinesla některá ze stanic velké pětky a letos prvně i Netflix něco zajímavého :)
Atenecka napsal(a):
Tak nějak nevim ale Oranžová je nová černá a Ash vs. Evil death se mi jako komedie nezdají...
Mimochodem zapomenout na Comeback (jeden z nejlepších českých/slovenských sitcomů) je celkem ostuda .D
Naprosto souhlasím, OITNB bych primárně jako komedii určitě neuváděla. Ostatně ani Big Little Lies, které jsou zmiňované, nejsou komedií ani z hodně velké dálky, což mi teda trochu zkazilo dojem z článku. Ale jinak mě spíš dostává, jak staré některé seriály už jsou :) Comeback byl sice super, ale světovými vodami asi zas tolik nezavířil :D
na to že komedie moc nevyhledávám jich znám docela dost. nebo mi to tak aspoň přijde :D
z hlavních zmíněných 5 - TBBT (i když to je většinou sledovala jen v televizi a teď už nesleduju vůbec), Parks&Rec, Brooklyn99, Misfits a Galavanta. A všechny čtyři můžu doporučit :) Ze zmíněných pak znám 5.
díky za článek, Shameless letí do watchlistu :)
Fajn článek, i když pár seriálů mi tu chybí - ze všeho nejvíc Miranda :-)
No asi mi tam trošku chýba 2 and half men, ale som poctivý fanatik na TBBT a B99. broke girls ma po chvíle prestali baviť a priznám sa, ostatné spomenuté som doteraz asi ani nepoznal a som o nich moc ani nepočul :)
Ja som sledoval/sledujem len 2BG a TBBT, no je mnoho dalsich vybornych komedii, ktore tu neboli spomenute...
misiacik0308 napsal(a):
No asi mi tam trošku chýba 2 and half men, ale som poctivý fanatik na TBBT a B99. broke girls ma po chvíle prestali baviť a priznám sa, ostatné spomenuté som doteraz asi ani nepoznal a som o nich moc ani nepočul :)
Two and a Half Men je ze sezóny 2003/04, neměl se do výběru jak dostat :)
Super článek, většinu seriálů jsem viděla :) možná bych do čestné zmínky ještě zařadila The Last Man on Earth.
Videných 5 z 10.
Shameless je srdcovka a aj keď nie vždy je pri pozeraní tohto seriálu do smiechu... Na novú sériu sa veľmi teším.
Brooklyn 99 - je najvtipnejší sitcom z veľkej 5 a TBBT sa môže pri ňom čo sa týka vtipnosti iba krčiť
Galavant - Ach Galavant, škoda ťa, škoda...
Misfits - na tú dobu veľmi svieži prístup k téme superhrdinovia
TBBT - tú show som mal kedysi veľmi rád. Mal - minulý čas. Dnes už len čistá zotrvačnosť, uvidím dokedy mi vydrží...
Miranda - jeden z najlepších sitcomov vôbec. Trošku mi tu v zozname chýba...
Parks and Recreation - sitcom, ktorý si raz pozriem
"Misfits" bych mezi "Komedie" asi úplně nezařadila. Ale je fakt, že já u seriálů vždycky dávám na první místo drama, a pak až komedii, když spadají do více žánrů.;-)
7/10. No, v tejto kategórii som očakávala vyššie čísla. Ale GLOW ma po pár minútach prešlo (možno tomu ešte dám šancu), OITNB si čakám ešte a dám to celé maratónom a o Ash vs Evil Dead som úprimne nejak extra nezakopla a teda ani som nemala ako ho pridať do môjho watchlistu
Stejně si myslím, že New girl je lepší než 2broke
Tady pouze Shameless ten je super, ostatní samozřejmě znám, ale vůbec mě nelákají.
Manžel například sem tam sleduje Teorii velkého třesku a když to s ním občas poslouchám ještě jsem se nezasmála, není to vůbec můj šálek humoru...