Mě to nikdy moc neoslovilo. Po dvou sériích jsem to myslím zapíchla, už si to skoro ani nepamatuju.
IcePrincess napsal(a):
Mě to nikdy moc neoslovilo. Po dvou sériích jsem to myslím zapíchla, už si to skoro ani nepamatuju.
Tak tos měla výdrž, já skončila asi po třech dílech :-)
rebeccacarf napsal(a):
Tak tos měla výdrž, já skončila asi po třech dílech :-)
Možná jsem tu druhou ani nedojela, nesledovala jsem to pravidelně, spíše jsem to měla občas jako kulisu k vaření, učení nebo uklízení. Na Vincenta se docela dalo koukat, jinak si z toho nepamatuju vlastně skoro nic. :D
Asi tak jako oddechový seriál první série, a pak už nic moc.
Díky za připomenutí, už to jdu sledovat maratonem:), jsem zvědavá jak dlouho to ovšem vydržím:D
Nikdy som to nebrala príliš vážne, ale ako oddychový seriál je dobrý :)
Kdysi jsem na nějaký díl narazila při přepínání televize, nezaujalo. Teď jsem mrkla i na trailer - a přesně jak píše gabik.029 - už vím úplně vše :-) Asi jako oddechovka dobré, ale já už dávno nejsem cílovka CW, tohle na můj watchlist neproleze ;-)
Jelikož oddechovky od CW můžu, mám to do budoucna v merku. Viděl jsem pár náhodných dílů (asi dva) v televizi a docela to šlo. Určitě to nemůže být nijak hrozné, když se to udrželo dva roky při životě i s ratingem 0.2 :D
Záleží na tom, jaké má divák nervy, aby to snášel :D. Já stojím už téměř dva roky, fakt bych to měla dokoukat, ať mi to nestraší ve watchlistu.
Alaya napsal(a):
Nikdy som to nebrala príliš vážne, ale ako oddychový seriál je dobrý :)
zaver vsech tri recenzi je dobrej ;-D, ja tedy zkoukla cele - ne jako maraton, ale dala jsem to ...
Drunk_Queen: Tenhle pocit sice znám, ale obvykle v těch seriálech naopak naprosto nikdo sympatický není, ale něco se o nich dozvím a z nějakého důvodu prostě musím vědět, jak to dopadne.