Svatá pravda :D. Já byla včera u Wynnony Earp fakt ráda, že jsem měla v době večeře už ten příšerně nechutný začátek za sebou, jinak bych to jídlo prostě vyhodila :D. (i když mě se občas teda chce zvracet i u slintání párů, které nesnáším *coughEmisoncough*, ale to bude asi spíš jenom můj problém :D).
Já nevím, u AHS jím v pohodě :D Jedinej film, při kterým se mi udělalo špatně, protože jsem u něj jedl, bylo Plivu na váš hrob a pak asi pátej díl Saw (ale to mi nebylo moc dobře i předtím). To bylo trochu moc i na mě, AHS ani The Strain mi nějak nevadí ._.
Párkrát už jsem musela utírat monitor poprskaný od kafe, k té druhé variantě naštěstí nedošlo :-)
Ano, pravda. Připomínkou mi budiž ta mastná šmouha na monitoru noťasu, kterou se mi od září 2013 ještě nepodařilo plně vyčistit.
u The Strain se někdo bál? Ten seriál nechal napětí v koši je to obyčejný fantasy o upírech akorát jsou drsní.
Já měla super nápad vzít si jídlo k prvnímu dílu Santa Clarita Diet. Normálně s tím nemám problém ale u tohohle už jsem si to rozmyslela :D
já dříve obědvala u Bones, kolikrát ty mrtvoly byly tak nechutný, že jsem měla problém to nejít vyzvracet. No a párkrát jsem jedla u Partičky, taky blbej nápad, kolikrát se mi jídlo vrátilo do zpáteční dírky. I pití kolikrát skončilo smíchy na monitoru :D
Ještě že komedie ani horory nesleduji, mé bříško tak hlady nikdy nekručí...
andromache napsal(a):
Svatá pravda :D. Já byla včera u Wynnony Earp fakt ráda, že jsem měla v době večeře už ten příšerně nechutný začátek za sebou, jinak bych to jídlo prostě vyhodila :D. (i když mě se občas teda chce zvracet i u slintání párů, které nesnáším *coughEmisoncough*, ale to bude asi spíš jenom můj problém :D).
Neboj, sama v tom nejsi. Slintající párečky jsou velmi často daleko horší než vyhřezlá střeva... :)
andromache napsal(a):
i když mě se občas teda chce zvracet i u slintání párů, které nesnáším *coughEmisoncough*, ale to bude asi spíš jenom můj problém :D
ano ano, pod to nenápadné zmínění Emison bych se klidně podepsala :D :D
Janca.W napsal(a):
Neboj, sama v tom nejsi. Slintající párečky jsou velmi často daleko horší než vyhřezlá střeva... :)
Pravda :D. Jako když je to v nějaké rozumné míře oukej, ale když po sobě lezou každou chvíli, to je něco teda.. Proto tak strašně nesnáším vztahovky :D. Ty jsou strašné utrpení :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
ano ano, pod to nenápadné zmínění Emison bych se klidně podepsala :D :D
Jsem ráda, že nejsem jediná, komu ty dvě obracejí žaludek málem naruby :D.
Fear Factor nikdo nepamatuje? :D
Já se najím u čehokoliv :D
Jsem tady jediný, kdo nemá potřebu jíst u filmů/seriálů? Maximálně si dám jenom takové "chuťovky", třeba malý pytlík křupek a i to jen výjimečně.
Správné by bylo jíst v klidu, bez jakéhokoliv rozrušovadla typu kniha nebo televize, bohužel tenhle zlozvyk jsem si osvojila taky. Jediné, co si k jídlu už raději nepouštím, jsou Živí mrtví a jejich spin-off, ne, že bych hodila šavli, ale u některých scén (tahání mrtváka ze studny) mi přestalo chutnat.
Romix napsal(a):
Asi tak. :D I když poslední dobou pozoruju, ne že by mě seriály rušily u jídla, ale jídlo mě ruší od seriálů! :D (další fáze maniaka :D)
patrik1177 napsal(a):
Jsem tady jediný, kdo nemá potřebu jíst u filmů/seriálů? Maximálně si dám jenom takové "chuťovky", třeba malý pytlík křupek a i to jen výjimečně.
No jo, to jsou ti vyvolení, jejichž den má 36 hodin. :P :D My, obyčejní smrtelníci, musíme některé činnosti spojit, abychom to do toho dne nějak nacpali. Konkrétně já třeba poslední roky už sleduju zásadně jen u jídla, v prostředcích hromadné dopravy nebo v pozdních nočních hodinách.
Takže jestli jste někdo viděli 6. června černovlasé stvoření poskakovat na sedačce na "béčku", tak jsem to byla já a finále Gothamu. ;) :D
Romix napsal(a):
Super. Hlady netrpíš. :D
Na seriály se chci soustředit. Jím u povídacích videí nebo u nudných letsplayů.
Pravdivý komiks :D Našťastie sa mi to stalo iba komédiách. Pri ostatných odvrátim tvár a čakám kým scéna neskončí. Ani na odber krvi alebo chirurgickú operáciu nepozerám.
Já mám natrénováno z Bones, takže mě jen tak něco nerozhodí :-D A na komedie se moc nekoukám a když už jo, tak mi většinou stejně zas tak vtipný nepřijdou.
Tak takovou zkušenost naštěstí zatím nemám.
Hehe, já teda naprosto normálně jedla u veškerých kriminálek, kde byl detailní záběr na zohavené tělo apod. :D
Jo to je pravda:)
Já zan ještě 3 variantu a to že při koukání na seriál dostanete hlad :D
Jojo, je to pravda :D
Já teda nedoporučuji jíst u Pekelné kuchyně či Masterchefa. Protože když vidíte, co za krásná a jistě skvělá jídla tam mají, tak se vám hned špagety s kečupem omrzí :D
U seriálů vždycky jím jenom něco malého, protože jíst špagety (a nezašpinit se) a zároveň sledovat titulky je nadlidský úkol :D
eliska.musilova napsal(a):
Já teda nedoporučuji jíst u Pekelné kuchyně či Masterchefa. Protože když vidíte, co za krásná a jistě skvělá jídla tam mají, tak se vám hned špagety s kečupem omrzí :D
Ale když u toho nejíš, tak pak máš neskutečnou chuť/hlad, protože to vypadá fakt luxusně :D
hacker3985 napsal(a):
Já zan ještě 3 variantu a to že při koukání na seriál dostanete hlad :D
To určitě mluvíš hlavně o Hannibalovi :D
Romix napsal(a):
To určitě mluvíš hlavně o Hannibalovi :D
Jasně to sem ani nedokoukal :DDD
Tak jelikož jsem asi dva roky pravidelně večeřel u Faktoru strachu, tohle mi zrovna nevadí :D Ale i tak se místy najde nějaká výjimka. Teď z hlavy mě napadá třeba začátek pátého dílu první série Leftovers nebo V. M. Varga v třetí čadě Farga. To bylo moc i na mě.
Pěkné :)
Já mám spíš problém, že si pustím seriál k snídani/obědu a skončím koukat po obědě/večeři... Pokud mi to tedy okolnosti dovolují :D
ragelly napsal(a):
Ale když u toho nejíš, tak pak máš neskutečnou chuť/hlad, protože to vypadá fakt luxusně :D
U toho mám hlad, i kdybych se předtím nacpala k prasknutí :D
IrmaVep napsal(a):
á mám spíš problém, že si pustím seriál k snídani/obědu a skončím koukat po obědě/večeři... Pokud mi to tedy okolnosti dovolují :D
A co teprve když koukáš od snídaně do (pozdní) večeře :D
IrmaVep napsal(a):
Pěkné :)
Já mám spíš problém, že si pustím seriál k snídani/obědu a skončím koukat po obědě/večeři... Pokud mi to tedy okolnosti dovolují :D
To taky znám :-D
Ja som vytrénovaná na Bones :D keď som schopná bez problémov jesť pri tom, tak som v pohode :D
A komédie... áno poslednou dobou si pustím ku raňajkám/obedu HIMYM a to mi už zopárkrát zabehlo, alebo som sa smiala s nápojom v ústach snažiac sa nevyprsknúť na monitor :D ale aj TBBT majú niekedy fajné hlášky že človek olutuje že papá akurát :D
No tak to se mi nikdy nestalo. Když na něco koukám, musím u toho jíst.
Mne nevadí asi nič,ale pri prvej epke Santa Clarita diet kde tá baba v kuse zvracala by som to nedala :D
To s tymi komediami mi sedi...
Ale i u těch to jde...
Potvrdí mi ti, co bydlí sami, že když člověk u toho jídla nemá něco puštěného, tak je sebelepší jídlo najednou strašná nuda, protože u toho jen čumí do blba. Ale já to dotáhla na vyšší úroveň. Úroveň oblíbenosti u mě určuje úroveň oblíbenosti jídla. Takové ty obyč kriminálky jsou perfektní k obědu, ale pokud něco fakt miluju, tak u toho vyloženě gurmáním. Já už i nakupuju dobroty podle toho, jestli zrovna sleduju něco fakt dobrého. Maratóny fakt super seriálů jsou pak přímo nebezpečné. Ale není nad to, když přijde scéna, na kterou se divák těšil už dlouho, a on má zrovna v ten moment v puse něco fakt dobrého (vyvarujte se, prosím, dvojsmyslů), to ten zážitek znásobí.
Já přišla na to, že fakt nezvládám jíst u seriálů, u kterých musím číst titulky. To jídlo vždycky zůstane naprosto nedotčeno :-D.