Tak tohle mě taky hodně bavilo....líbí se mi jak je to akční a i ten černý humor....sleduju dál. Jen by mě zajímalo, jestli bude 2. série, když ta herečka se upsala jinému seriálu??? Jasně, mohli by jí kdyžtak zabít, ale to by byla škoda
Nevím, neznám, neslyšel jsem o tom a NPL mě nadchla. Posledně se mi něco podobného stalo u Ash vs. Evil Dead, ze kterého je srdcová záležitost. Tak snad se podaří i tady :-)
Na vaše ohodnotenie tohoto seriálu som sa nevedela dočkať :D
Bála som sa že dáte tak 10-20% a iba ja som tak pošahaná že ten seriál doslova žeriem .. :D :D
(popravde pustila som si ho iba kvôli seriálozoňáckej výzve 2017 ale teraz sa ho neviem nabažiť) Dúfam že bude aj 2. séria.
+Kvôli Christina Ochoa začínam pochybovať o svojej orientácii. :D :D
Do pilotu jsem šla kvůli výzvě, ze začátku jsem byla v šoku, ale opravdu je to tak jiné než ostatní novinky, že pokračuji dál :-)
Az na tu cenzuru dobry, doufam ze BD verze bude bez ni :-D
Jinak perfektne ujety, dily s restauraci a blazincem byly pekne kruty.
Výborný seriál, užívám si každou novou epku :)
Jsem ráda, že nejsem jediná, komu se to líbí :-D Myslela jsem, že se to moc lidem líbit nebude :-D Jsem ráda, že jsem se spletla :-D
Hej, dobrý seriál. Švacnutý, ale takým správnym spôsobom. Napriek samotnej pointe seriálu je zaujímavé, že po piatich častiach sa stále nedostali za nejakú hranicu nechutnosti.
Niežeby teda všetko to sekanie ľudí bolo nejak romantické, ale nie je to robené na napínanie žalúdka ako niektoré horory.
Přes veškerou chválu v článku i v komentech tohle vynechám, úplně mi stačil trailer :-D
Nejsem nijak útlocitná, ale pro mě je už i trailer dost nechutný, tohle vidět nemusím. :(
Našel jsem to i z českými titulky, tak to zkusím. Bude to takový ten seriálek ke kávičce po nedělním obědu ;-)
Tak tohle není nic pro mě :D Sice námět zajímavý (postapo miluju) a trailer dokáže zaujmout, ale krve je tam na mě tolik, že by se jí ve mně nedořezal. Přenechám jiným divákům :D